Line 6

Gear4Music.com

Som en af Line 6's vigtigste UK forhandlere, Gear4music leverer alle førende Line 6 produkter. Fra bedst sælgende Spider IV ampere til den prisbelønnede Variax guitarer, alt til de laveste priser online. View All Information

Mest populære Line 6 musik Gear

Første 12 produkter viser

Om Line 6

Grundlagt kun i 1996, fastsat Line 6 en mission at blande power af moderne teknologi med vintage electronics dyder. Ved at frigive de første digitale modellering forstærker senere år, gav de guitaristerne en forstærker, der kunne efterligne de tonale karakteristika af verdens mest berømte forstærkere. Legendariske Line 6 produkter såsom lomme pod også tilladt guitaristerne til at lyde som en rockstar overalt, hvor de var med sine bærbar lomme størrelse.

De fleste ikke-musikere sandsynligvis kender, de sidste halvtreds år af guitar forstærker teknologi har haft en mere betydelig virkning på rockmusik end den elektrisk guitaren selve historie. Hvert enkelt forstærker og virkning design blev oprettet for at fordreje og farve guitar signalet på en anden måde, bidrager betydeligt til hvorfor guitar sounds of the Beatles var så forskellige fra Jimi Hendrix eller Pink Floyd. I midt-1990erne, Line 6 fastsat behov af dagens guitarist ved udnyttelse af teknologi til at slå et stort udvalg af stor tone i en realitet for hver guitarist.

Line 6 nyheder

Line 6 lancere Spider V række

Med et væld af nye funktioner, har Spider V revolutionerede digital forstærkning?... Mere »

Line 6 Helix arrangement på Gear4music

Line 6 er indstillet til at fremvise Helix, deres helt nye multi-effekter guitar processor på Gear4music, York på 21.10.15.... Mere »

Line 6 afslører nye flagskib multi-effekt Pedal

Line 6 har afsløret deres mest omfattende og powerfulde multi-fx enhed til dato. Find ud af mere.... Mere »

Line 6 forstærker opdatering tilføjer USB-optagelse

V2.1 firmware opdatering tilgængelig gratis, at indføre direkte USB optagelse til hele forstærker produktfamilien.... Mere »