Digitale Flygler

Vores Digitale flygler passer til enhver smag og budget, lige fra modeller ideelle til nybegynder eller hjemme brug, til professionelle instrumenter fra Roland og Yamaha. Det elektriske flygel kan virkelig tilføje et strejf af klasse til ethvert hjem eller arbejdsmiljø, og i modsætning til sit akustiske modstykke, er det næsten vedligeholdelsesfrit - ingen grund til at tune eller have en årlig service!

View All Information

Mest populære flygler

Om flygler

Digitale flygler har udviklet sig til et realistisk alternativ til traditionelle flygler, både på den måde, de føles at spille og lyden produceret. Den store attraktion af disse klaverer er at de kræver lidt eller ingen vedligeholdelse, men kan give mange flere funktioner end det konventionelle flygel.

Flygel nyheder

Roland GP607 Digital flygel ibenholt/hvid nu på lager

Ved at kombinere fordelene ved en akustisk lyd og den praktiske gennemførlighed af moderne teknologi, er GP607 sikker på at bringe elegance i overflod til enhver husholdning... Mere »

Casioer GP-500 Celviano Grand Hybrid Digitalklaver belønnet med titel af "mest Innovative og pålidelige klaver produkt for 2016"

Sprængfyldt med en række fantastiske funktioner, Celviano Grand Hybrid tilbyder spilleren uovertruffen præstation og hidtil uset tone... Mere »

Gear4music nu strømpe Casio Celviano GP-300 Hybrid Flygeler

En luksuriøs digitalklaveret designet til trofast genskabe lyden af en grand akustisk klaver, den Casio Celviano GP-300 er det perfekte værktøj for udtryk for den kræsne pianist... Mere »