ROLI Seaboard GRAND

Gear4Music.com

Den ROLI Seaboard GRAND Stage er en revolutionerende synthesizer, der beskæftiger de traditionelle spilbarhed af en klaver eller keyboard, men har 61 taktile og blød silikone tangenter giver dig mulighed for at ændre lyd, pitch og slide noter alle på spidsen af fingrene. tangenterne på denne synth føler i modsætning til alle andre nøgleinstrument du har spillet før og giver potentiale for ultimative udtryk. View All Information


ROLI

Første 1 produkter viser

ROLI Seaboard GRAND

ROLI Seaboard GRAND Stage er en revolution i udtryksfulde keyboard spiller. I modsætning til traditionelle keyboarder og klaverer Seaboard GRAND inkorporerer blomstrer blød og taktile silicium keywaves, som kan spilles som et keyboard, men også indslag sensorteknologi, som tillader dig at tilføje unikke som vibrato og pitchbend uden brug af en graduering hjul.

ROLI Seaboard leveres også med revolutionerende software synthesizere The ækvator og FXpanison synth trup pakke begge har store biblioteker af forudindstillede lyde begge disse kan bruges som standalone apps samt VST, AU, RTAS og AAX formater.

Relaterede Synthesizer nyheder

ROLI BLOKKE kan købes på Gear4music nu

Den ROLI Loop blokere, Lightpad blokere og Live blokere er nu tilgængelig for køb på Gear4musicEn åbenbaring i din kreativitet, lave musik uanset hvor du er.... Mere »

M-Audio lancere Revered kode serie i sort

Den M-Audio kode 61 og kode 49 er blevet udgivet i et stilfuldt nyt sort design, kombinerer en fantastisk æstetik med klassiske tone.... Mere »

ROLI FXpansion STROBE2 nu inkluderet med alle ROLI Seaboards

Kraftfuld STROBE2 software har nu gjort tilgængelig for alle dem, der køber eller har købt enten det ROLI Seaboard anledning eller GRAND synthesizer... Mere »