ROLI Seaboard GRAND

Gear4Music.com

ROLI Seaboard GRAND Stage er en revolutionerende synthesizer, som beskæftiger den traditionelle spilbarhed af en klaver eller keyboardet men har 61 taktile og blød silikone nøgler giver dig mulighed for at ændre lyd, pitch og slide noter alle på spidsen af fingrene. tangenterne på denne synth føler i modsætning til alle andre nøgleinstrument du har spillet før og giver potentiale for ultimative udtryk. View All Information


ROLI

Første 1 produkter viser

ROLI Seaboard GRAND

ROLI Seaboard GRAND Stage er en revolution i udtryksfulde keyboard spiller. I modsætning til traditionelle keyboarder og klaverer Seaboard GRAND inkorporerer blomstrer blød og taktile silicium keywaves, som kan spilles som et keyboard, men også indslag sensorteknologi, som tillader dig at tilføje unikke som vibrato og pitchbend uden brug af en graduering hjul.

ROLI Seaboard leveres også med revolutionerende software synthesizere The ækvator og FXpanison synth trup pakke begge har store biblioteker af forudindstillede lyde begge disse kan bruges som standalone apps samt VST, AU, RTAS og AAX formater.

Relaterede Synthesizer nyheder

Korg annoncere at æret Synth 'Wavestation' er nu tilgængelig til iOS-enheder

Lige fra 90 ' erne, har den legendariske synth fået en moderne makeover at gøre det mere alsidigt end nogensinde... Mere »

Rob Papen frigiver nye Predator 2 Synthesizer

Med tusindvis af nye presets og et stort udvalg af funktioner, den Predator 2 bringer næste niveau lydkvalitet og brugerdefinerede lyd manipulation til spillere umiddelbare rådighed... Mere »

Teenage Engineering afsløre en række opdateringer til flagskib Synthesizer OP-1

Med en ny arpeggiator og synthesizer til brugernes rådighed ønskede flere bruger opdateringer give spilleren mere alsidighed end nogensinde før... Mere »