ROLI Seaboard GRAND

Gear4Music.com

ROLI Seaboard GRAND Stage er en revolutionerende synthesizer, som beskæftiger den traditionelle spilbarhed af en klaver eller keyboardet men har 61 taktile og blød silikone nøgler giver dig mulighed for at ændre lyd, pitch og slide noter alle på spidsen af fingrene. tangenterne på denne synth føler i modsætning til alle andre nøgleinstrument du har spillet før og giver potentiale for ultimative udtryk. View All Information


ROLI

Første 1 produkter viser

ROLI Seaboard GRAND

ROLI Seaboard GRAND Stage er en revolution i udtryksfulde keyboard spiller. I modsætning til traditionelle keyboarder og klaverer Seaboard GRAND inkorporerer blomstrer blød og taktile silicium keywaves, som kan spilles som et keyboard, men også indslag sensorteknologi, som tillader dig at tilføje unikke som vibrato og pitchbend uden brug af en graduering hjul.

ROLI Seaboard leveres også med revolutionerende software synthesizere The ækvator og FXpanison synth trup pakke begge har store biblioteker af forudindstillede lyde begge disse kan bruges som standalone apps samt VST, AU, RTAS og AAX formater.

Relaterede Synthesizer nyheder

NAMM 2017: Dave Smith Instruments annoncere REV2

Bygning på grundlag af sin forgænger i Prophet 08, REV2 tilbyder en hel vifte af interessante og innovative tilføjelser til dets format.... Mere »

NAMM 2017: ROLI indføre Live blok, Lightpad blok og Loop blok

En helt ny tilgang til at skabe lyde, ROLI frigive et andet sæt af banebrydende og innovative enheder for at forbedre din musikalske oplevelse... Mere »

NAMM 2017: Pioneer DJ Toraiz AS-1 Alm Analog Synthesizer

Giver mulighed for dynamisk brug i studiet og på scenen, er Toraiz AS-1 garanteret at imponere... Mere »