ROLI Seaboard GRAND

Gear4Music.com

Den ROLI Seaboard GRAND Stage er en revolutionerende synthesizer, der beskæftiger de traditionelle spilbarhed af en klaver eller keyboard, men har 61 taktile og blød silikone tangenter giver dig mulighed for at ændre lyd, pitch og slide noter alle på spidsen af fingrene. tangenterne på denne synth føler i modsætning til alle andre nøgleinstrument du har spillet før og giver potentiale for ultimative udtryk. View All Information


ROLI

Første 1 produkter viser

ROLI Seaboard GRAND

ROLI Seaboard GRAND Stage er en revolution i udtryksfulde keyboard spiller. I modsætning til traditionelle keyboarder og klaverer Seaboard GRAND inkorporerer blomstrer blød og taktile silicium keywaves, som kan spilles som et keyboard, men også indslag sensorteknologi, som tillader dig at tilføje unikke som vibrato og pitchbend uden brug af en graduering hjul.

ROLI Seaboard leveres også med revolutionerende software synthesizere The ækvator og FXpanison synth trup pakke begge har store biblioteker af forudindstillede lyde begge disse kan bruges som standalone apps samt VST, AU, RTAS og AAX formater.

Relaterede Synthesizer nyheder

Behringer afsløre kompakt, tre oktav DeepMind 6 Synth

Nyheder er kommet fra Superbooth, Behringer vil indføre deres helt nye dybe sind 6, en mindre mere kondenseret version af sin storebror DeepMind 12... Mere »

Yamaha afsløre MX88 Synthesizer i optakten til Superbooth

Udnytte innovative funktioner designet til at supplere det moderne klaver spiller, Yamaha's MX88 Synth tilbyder en re agtede design og fejlfri funktionalitet.... Mere »

Novation lanceringen Peak, en otte stemme polyfoniske Synthesizer

En synth, der kan prale af en række interessante parametre, Novation's Peak bringer næste niveau bruger operation til folden, lovende en fordybende kreativ oplevelse.... Mere »