MIDI-controllere

Første 149 produkter viser

Om MIDI-controllere

En MIDI-Keyboard, eller Master keyboard, er en digital enhed, der sender MIDI-data til andre enheder kan modtage det. Dele vores passion for musik teknologi, Gear4music.com ifølge finder alle computer musikere. Den mest almindelige anvendelse af et MIDI-keyboard er at kontrollere softwareinstrumenter brugt på en computer. Andre anvendelser inkluderer afsendelse ændres automatisk til DAW musiksoftware, så du kan styre en række parametre uden brug af musen – Novation Launchpad tillader brugere at iværksætte klip inden Ableton Live helt fri for mus og kombineret med et MIDI-keyboard såsom M-Audio Axiom, kan simulere en fuldgyldig studio hardwareinstallationen. I dag, næsten alle keyboards og controllere brug MIDI, der er sendt og forbinder direkte via USB, samt strømforsynes af USB – ligesom Korg Nano controllere.

MIDI Controller nyheder

ROLI udgivelser Seaboard blok og Touch blok MIDI Controller

Du har set ROLI's Seaboard Grand og du har set deres blokke controllere... Forbered dig på den mest innovative parring denne sommer.... Mere »

M-Audio lancere Revered kode serie i sort

Den M-Audio kode 61 og kode 49 er blevet udgivet i et stilfuldt nyt sort design, kombinerer en fantastisk æstetik med klassiske tone.... Mere »

Akai lancere MPK Mini MK2 Laptop produktion keyboard i hvid

En begrænset udgave af den Akai MPK Mini MK 2, hvid tilsvarende fungerer som et iøjnefaldende alternativ at ser det så godt som lyder.... Mere »