MIDI-controllere

Første 149 produkter viser

Om MIDI-controllere

En MIDI-Keyboard, eller Master keyboard, er en digital enhed, der sender MIDI-data til andre enheder kan modtage det. Dele vores passion for musik teknologi, Gear4music.com ifølge finder alle computer musikere. Den mest almindelige anvendelse af et MIDI-keyboard er at kontrollere softwareinstrumenter brugt på en computer. Andre anvendelser inkluderer afsendelse ændres automatisk til DAW musiksoftware, så du kan styre en række parametre uden brug af musen – Novation Launchpad tillader brugere at iværksætte klip inden Ableton Live helt fri for mus og kombineret med et MIDI-keyboard såsom M-Audio Axiom, kan simulere en fuldgyldig studio hardwareinstallationen. I dag, næsten alle keyboards og controllere brug MIDI, der er sendt og forbinder direkte via USB, samt strømforsynes af USB – ligesom Korg Nano controllere.

MIDI Controller nyheder

M-Audio lancere Revered kode serie i sort

Den M-Audio kode 61 og kode 49 er blevet udgivet i et stilfuldt nyt sort design, kombinerer en fantastisk æstetik med klassiske tone.... Mere »

Akai lancere MPK Mini MK2 Laptop produktion keyboard i hvid

En begrænset udgave af den Akai MPK Mini MK 2, hvid tilsvarende fungerer som et iøjnefaldende alternativ at ser det så godt som lyder.... Mere »

Akai annoncere udgivelsen af LPK25 og LPD8 Trådløs MIDI-controllere

Med indførelsen af LP2K5 og LPD8 wireless MIDI controllere bærbar produktion har aldrig været så nemt!... Mere »