Korg Volca

Den Korg Volca serie genindforer Klassiske analog lyde fra vintage trommemaskiner, bas synths og monster-baserede trin sequencere i tre saerpraegede maskiner. Den Volca tangenter er en tre Bemaerk sande analog synth med et filter afsnit, der bruger den samme kredslob af den nu legendariske MiniKorg 700S. Den Volca Bass maskine fordele fra tre analoge oscillatorer, der tillader dig at tilføje enorme, tyk bas linjer til din musik, mens de Volca Beats gor det nemt at tilføje nogle rytme til dine spor med sin indbyggede 16-step sequencer.

View All Information

Korg Volca serien

Første 9 produkter viser

Korg Volca

Korg Volcas er virkelig en stor game changer for mange moderne musikere, tager ideen om "overkommelig effektivitet" til det næste niveau. Korg ved at vi alle elsker vores software synths og drum machine plug-ins, men ikke alle af os har sa mange penge at bruge. Korg Volcas giver musikere en reel og billig alternativ - power analog syntese og haender pa kontrol.

Volca Beats tilbyder op til seks forskellige tromme lyde, der er tweakable og kan vaere let faldt i et monster. Nedture pa den Volca Beats kombineret med andre elementer, herunder funktionen stamme vil helt sikkert efterlade dig onske mere.

Volca bas er en sjov og alsidig synth sa du kan indstille en bas sekvens samt en syre stil sekvens pa samme tid giver du bade lave og hoje ende i en billig kasse.

Volca tangenter er en spilbar og sequenceable synth med en indbygget forsinkelse. Virkelig tweakable og med et vaeld af funktioner, herunder fem forskellige give udtryk funktioner, bygget i automation, trin sekvensering og en stor forsinkelse, Korg Volca tangenter kan let integreres i enhver opsætning.Korg nyheder

KORG Gadget opdatering og gratis 'Lite' Mac Version

Byder på en helt ny opdatering til den oprindelige firmware, modtager KORG'S Gadget en komplet makeover som godt en splinterny "lite" version.... Mere »

MUSIKMESSE 2017: KORG G1 luft Digital Klaver, KRONOS LS, SV-1

Med en masse nye nyfortolkninger og kendte ansigter til at starte, KORG afsløre de seneste udgivelser for dette års Musikmesse i Frankfurt Tyskland.... Mere »

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, Platinum, TM-50

Med en række nye tilføjelser til deres 2017 line-up, Korg spill bønner på deres nye en fornyelse, opdateringer og produkter, der er til at blive vist på NAMM... Mere »

Korg annoncere at æret Synth 'Wavestation' er nu tilgængelig til iOS-enheder

Lige fra 90 ' erne, har den legendariske synth fået en moderne makeover at gøre det mere alsidigt end nogensinde... Mere »

Supercharge din kreativitet med Korg

Dem, der køber en KRONOS, KROME, KROSS, Minilogue, Electribe, Electribe S, KingKORG eller Pa4x, wil blive elligible at modtage en gratis Korg USB/SD-kort, der kan tage dit spil til det næste niveau... Mere »

Korg annoncere udvidelse ved de seneste Korg ARP Odyssey Duophonic Analog Synthesizer fremme

Korg's seneste forfremmelse, hvor den debitor, der køber en Korg ARP Odyssey Duophonic Analog Synthesizer er berettiget til en gratis SQ 2 x 8 Analog Step Sequencer, er nu blevet forlænget indtil 31 December.... Mere »

Korg frigøre deres nye sortiment af Korg monolog analoge synthesizere

Fås i fem karakteristiske farver, disse analoge synthesizere stativ på skuldrene af deres forgængere at afsløre en helt ny stemme.... Mere »