Workstations

Workstation Keyboards give en alt i én løsning for musikere. En workstation fungerer som et studie i en kasse, de giver et stort udvalg af synth og samplede lyde lige ved hånden, samtidig giver de mulighed for let at arrangere og redigere komplette stykker af musik. View All Information

Workstations

Første 34 produkter viser

Om arbejdsstationer

En arbejdsstation, eller "Arrangør" keyboard, går et skridt videre end synthesizer eller digitalklaveret. Det er hovedsagelig et kompakt, selvstændigt studie, bygget omkring et keyboard. De fleste tilbyder direkte integration i de mest populære DAW software og funktion USB interfacing og MIDI-interfacing som standard. Roland Fantom og Yamaha Tyros er eksempler på berømte arbejdsstationer. Workstations kan være lige så som stærk præstation samt bliver powerfulde studio tools. Nogle vil feature vægtede tangenter, såsom Korg M3 88-tangentn, som efterligner fornemmelsen af en akustisk klaver.

Gear4music har en Sort fra førende producenter såsom Roland, Korg og Yamaha, med et område til passer både begyndere og professionelle.

Arbejdsstation nyheder

Musikmesse 2016: KORG Pa4X orientalske professionel arrangør annonceret

KORG indføre orientalske udgave af verdens bedst sælgende arrangør keyboard!... Mere »

Roland produkt Specialist Dan Taman at besøge Gear4music HQ

Hvis du er til awesome Roland synth og workstation lyde kan prale med en klassisk edge men moderne føler så hoved ind i vores showroom på lørdag 12.3.16 og har første hånd tutorials med Rolands Dan Taman!... Mere »