Workstations

Workstation Keyboards give en alt i én løsning for musikere. En workstation fungerer som et studie i en kasse, de giver et stort udvalg af synth og samplede lyde lige ved hånden, samtidig giver de mulighed for let at arrangere og redigere komplette stykker af musik. View All Information

Workstations

Første 35 produkter viser

Om arbejdsstationer

En arbejdsstation, eller "Arrangør" keyboard, går et skridt videre end synthesizer eller digitalklaveret. Det er hovedsagelig et kompakt, selvstændigt studie, bygget omkring et keyboard. De fleste tilbyder direkte integration i de mest populære DAW software og funktion USB interfacing og MIDI-interfacing som standard. Roland Fantom og Yamaha Tyros er eksempler på berømte arbejdsstationer. Workstations kan være lige så som stærk præstation samt bliver powerfulde studio tools. Nogle vil feature vægtede tangenter, såsom Korg M3 88-tangentn, som efterligner fornemmelsen af en akustisk klaver.

Gear4music har en Sort fra førende producenter såsom Roland, Korg og Yamaha, med et område til passer både begyndere og professionelle.

Arbejdsstation nyheder

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, Platinum, TM-50

Med en række nye tilføjelser til deres 2017 line-up, Korg spill bønner på deres nye en fornyelse, opdateringer og produkter, der er til at blive vist på NAMM... Mere »

Supercharge din kreativitet med Korg

Dem, der køber en KRONOS, KROME, KROSS, Minilogue, Electribe, Electribe S, KingKORG eller Pa4x, wil blive elligible at modtage en gratis Korg USB/SD-kort, der kan tage dit spil til det næste niveau... Mere »