Yamaha Tyros5 61-tangent arrangementskeyboard

 • Video 1
29.525 kr. NORMAL PRIS 29.579 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 31 Januar 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 31 Januar 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 1.919 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • 61 Tangent arrangør keyboard
 • 300 Nye stemmer!
 • Realistiske akkompagnement stilarter

Yamaha Tyros5 61-tangent arrangementskeyboard

detaljer

Formidabel realisme. Et unikt performance-keyboard med virkelighedstro lyde og effekter og realistiske akkompagnementer.Produkt Ref: 41379

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Gratis guld Entertainer pakke

1: FL1024M Flash hukommelsesmodul ekspansion.

2: to gratis udvidelsespakke downloads fra Yamaha MusicSoft online butik.

Gæsterne vil modtage kupon koder for at hente to spændende nye udvidelsespakker & ldquo; Entertainer 2016 & rdquo; og & ldquo; Eurodance 2016 & rdquo;. Den udvidelsespakker tilbyder i alt 140 yderligere stilarter, 80 stemmer, 22 MultiPads og 27 optagelse banker, som er perfekt til Tyros5 spillere udfører genrer som Entertainer, Schlager, Volksmusik, balsal, Swing, Pop, Rock, Disco, Dance og House. Mere end 50 af stilarter er helt splinterny og har specielt skabt til at udføre up-to-date hits og klassiske favoritter.

3: en trinvis overførsel og installation guide

Uanset om du er skitsering sammensætning idéer eller nøje bygge den perfekte arrangement, er Tyros5 den ideelle følgesvend, giver en mindeværdig præstation hver gang.

Med over 300 nye stemmer, som inkluderer messing, guitar, synth, elektrisk klaverer og opretstående klaverer, er Tyros5's S.Art2 stemmer høj kvalitet, genskabe følelsen af en faktiske instrument, mens du spiller.

Ensemble stemme giver også autentiske ensemble forestillinger, der indeholder den musikalske viden om en professionel musik arrangør. For eksempel, spille to noter med en messing kvartetten Ensemble stemme og Tyros5 vil sende trompeter til de øverste noter og basuner til de lavere noter.

Verden af organer indeholdt inde i Tyros5 er alle gengivet med fantastiske prøver, så Tyros5 til at skinne i enhver situation, du kan støde på. Vintage, hjem, Euro, koncert og teater orgel stemmer er en del af det omfattende sæt af realistiske orgel-stil kontrol og justerbar effekter. Intuitiv betjening kan du ændre lyden i realtid, opfylder behovene hos selv den mest krævende performer.

Der er 40 nye percussion-baserede typer i Tyros 5 akkompagnement kapaciteter. Tilføje en naturlig fornemmelse, atmosfære og varme til din tromme og percussion dele, tilbyder større ekspressive potentiale. dine spil kan også drage fordel af Tid stræk teknologi, giver mulighed for lyd til følge temposkift uden at ændre tonehøjden, at holde alt i perfekt sync.

Forbedret DSP effekter er en ny, høj kvalitet funktion. De inkluderer Real forvrængning og Real Reverb, der giver smukt designede panel viser. De handler ligesom faktiske effekt enheder med meget intuitiv kontrol. VCM effekter er også inkluderet, bruger den samme teknologi som den pro-niveau behandling på Yamaha's high-end mixere. Real Reverb forbedrer den Reverb teknologi fundet i tidligere Tyros 5 versioner. Real forvrængning baserer effekter på digitale modeller af klassiske guitarforstærkere fra 60 ' erne og 70 ' erne, omhyggeligt gengive frekvenser og dynamikken i real huitar forvrængning lyde.

Afspilning og optage lydfiler og forestillinger, og oprette 'karaoke-stil' spor i den nøglen og tempo du vælger. Du kan endda linke dine egne lyd-filer ved hjælp af den Audio Link Multi Pad funktion, og udløse dem for den pad som du udfører, tilføjer en ekstra dimension med lydeffekter og vocal sætninger.

Det nye design Tyros5 udstyret med en metallisk sølv krop med en titanium finish. Det har en high-tech føler på grund af den mejslet metalhus. Placeringen af knapper og håndtag giver mulighed for intuitiv spille, selv for de nye til Tyros serien.

Funktioner / specifikationer

Yderligere oplysninger om Tyros5, skal du downloade PDF-filen fra linket ovenfor.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.