Yamaha MX49 Music Production Synthesizer med GRATIS taske

 • Video 1
 • Video 2
kr. 4.005 NORMAL PRIS kr. 4.901 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 11 Maj 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 11 Maj 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 260
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Yamaha MX49 Music Production Synthesizer
 • Mere end 1000 lyde fra MOTIF-serien
 • Udstyret med VCM-effekter
 • Nem Split /Layer Performance Mode
 • 16-Parts Multi-timbral og 128-toners polyfoni

Yamaha MX49 Music Production Synthesizer med GRATIS taske

detaljer

MX49 er en 49-tangenters synthesizer der giver dig lydene fra Motif XS, USB Audio/MIDI interface og avanceret DAW/VST-controller funktioner til en pris, der ikke er set magen til.Produkt Ref: 36108

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
Mere end 1000 lyde fra MOTIF-serien

MX-serien indeholder mere end 1000 lyde hentet direkte fra vores verdensberømte MOTIF XS-serie. Fra realistiske lyde som piano, elektrisk piano, strygere og trommer til komplekse 8-elements lyde - alle dine favorit Motif XS-lyde lige ved hånden. MX har tilmed et strømlinet interface, så det er lynhurtigt at vælge. Den nye kategori-inddeling gør det nemmere end nogensinde, og der er selvfølgelig også plads til at editere og gemme dine egne lyde ombord.

MX synthesizere har VCM-effekter indbygget, som simulerer vintage effektmaskiner helt ned på elektronikkomponentniveau. Lydene fra 70'erne bringes til live igen, ved den perfekte emulering af gamle equalizere, flangere, phasere og wah-effekter, som den tids keyboardlegender udødeliggjorde.

Performance Mode på Motif har altid været stedet du kan finde inspiration med det samme, og det får du også på MX. Du kan nemt kombinere to lyde og spille dem på klaviaturet via de dedikerede Split og Layer-knapper, hver med sin egen intelligente arpeggiator og en dedikeret Part til trommespor, så du hurtigt kan lave forstillinger, der giver et fuldendt lydbillede. De 128 Performances på MX-serien er fuldt bruger-editérbare, men fra fabrikken leveres de med de nyeste club-egnede grooves.

16-Parts Multi-timbral og 128-toners polyfoni

Hver Performance indeholder ikke kun de tre lyde beskrevet ovenfor, men alle indstillinger for en komplet 16-Parts multitimbral setting, og du kan skifte rundt mellem alle 16 Parts, uden at lyde bliver skåret af. Med 128 toners polyfoni er der kapacitet nok til selv meget tætte sequences fra din DAW. Alt dette gør MX til det perfekte lydmodul til live-performance eller live playback af MIDI-spor fra en DAW.

MX kan ikke blot styre DAWs og VSTi'er, den er også et audio interface i sig selv. Du skal bare slutte den til en computer med et USB-kabel, og så kan du bruge MX-keyboardets hovedtelefon- eller lineudgange til at høre hvad du laver på computeren. Konverterne i MX er lavet til professionel musikproduktion, så alt hvad du afspiller fra din computer - også computerspil etc.- vil lyde bedre med MX'eren som udgang. MX-interfacet er bi-direktionelt, så du kan optage de interne lyde i MX'eren tilbage i din DAW, uden på noget tidspunkt at forlade det digitale domæne. På den måde opnår du den ultimative lydkvalitet.

Omfattende Hands-On kontrol af VST'er og DAWs

MX har solide dreje- og trykknapper til styring af de interne lyde, DAW-parametre og VST-instrumenter. Interfacet ser måske simpelt ud ved første øjekast, men koblet med en remote template editor til din computer, kan enhver VST du ejer eller måtte købe i fremtiden, styres nemt via MX'eren. Der er også avancerede integrations-templates til brug med en række forskellige DAWs, og hvis du bruger Cubase, er der tilmed en AI-knap, der gør, at ethvert parameter kan styres med en stor drejeknap, blot ved at holde musen over det. Det har aldrig været nemmere at have fuld kontrol over Cubase.

Komplet musikproduktions software suite medfølger

MX-serien er de eneste hardware-synth'er i prisklassen, der leveres med en komplet suite af musikproduktions-værktøjer. Det medfølgende Steinberg Cubase AI har 48 audiospor og 64 MIDI-spor, notation, indbyggede VST-effekter, så du behøver ikke andet for at lave komplette produktioner. Men ikke nok med det, der medfølger desuden Steinberg Prologue og Yamahas YC-3B orgelemulering, så du har nogle virkeligt gode VST-instrumenter at begynde med. Dertil kommer Remote Template editors der lader dig styre VST'er fra MX-keyboardet, og Yamaha samarbejder med tredjepartsudviklere, så der kommer editors der virker på tværs af platforme.

Komplette analoge og digitale tilslutningsmuligheder

Udover USB Audio/MIDI-port har MX også en USB To Device-port, så du kan gemme data direkte på USB-hukommelse, og tilmed afspille lydfiler direkte fra en USB-stik. Hvis du vil have lyd fra en anden ekstern kilde, såsom en tablet eller MP3-afspiller, så er der AUX-input som du kan forbinde direkte til.

Letvægts design men med klaviatur i Yamaha-kvalitet

Hvor næsten alle andre keyboard-controllere bruger billige OEM-keyboards, har MX et klaviatur i rigtig god kvalitet, som kun Yamaha - verdens største fremstiller af tangentinstrumenter - kan lave det. De vejer kun 3,8kg (MX49) eller 4,8kg (MX61) hhv. og kan nemt bæres i én hånd. MX-synth'erne har et kompakt design, så de er lette at tage med på job eller få plads til i et kompakt hjemmestudie-setup.

GRATIS Deluxe Keyboard taske

MX49 leveres her med et solidt konstrueret, polstret keyboard taske, som sikrer, at dit udstyr fortsat er i god behold, klar til action, når du har brug for det.

Du kan downloade og læse mere om Yamaha MX49 music production Synthesizer ved at downloade PDF-filen nedenfor.

Funktioner og specifikationer:

 • Mere end 1000 lyde fra MOTIF-serien
 • Udstyret med VCM-effekter
 • Nem Split /Layer Performance Mode for øjeblikkelig inspiration
 • 16-Parts Multi-timbral og 128-toners polyfoni
 • Omfattende Hands-On kontrol af VST'er og DAWs
 • Bi-direktionelt USB Audio/MIDI Interface
 • Komplet musikproduktions software suite medfølger
 • Letvægts design men med klaviatur i Yamaha-kvalitet
 • Komplette analoge og digitale tilslutningsmuligheder

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.