Yamaha F02 Modus digitalklaver, poleret rød

35.333 kr. NORMALPRIS 37.956 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 25 August 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 1.816 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 34505

 • Stilfuld & sofistikeret digitalklaver fra Yamaha
 • 88 Naturlige træ tangenter, syntetiske elfenben tangenter
 • Med matchende Yamaha bænk

Yamaha F02 Modus digitalklaver, poleret rød

Detaljer
Yamaha F02 i poleret rød. Dette instrument kombinerer den ægte klaverlyd med et moderne, attraktivt kabinet der på subtil vis rummer elementer fra det traditionelle flygel. Et sofistikeret og musikalsk indslag i dit hjem.Produkt Ref: 34505

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Kombinerer ægte klaverlyd i et elegant design komplimenter ethvert rum, mens den naturligvis udtryksfulde, høj kvalitet lyden fylder rummet.

Virkelige Grand udtryk (store) lyd motor

Yamahas nye lyd motor giver dig den fulde spille respons og udtryksfulde evne til et koncertflygel samt give glat toneændringer, der reagerer på din spille touch. F02 ligeledes egenskaber en glat overgang funktion, som klart formulerer staccato noter og producerer lyden af dvælende resonans, når forsigtigt løfte fingrene fra tangenterne - ligesom handlingen for blød dæmpning af virkelige dæmpere. Disse effekter fange den sande essens af et akustisk flygel til at hjælpe dig med at oprette og udføre med autentiske klaver-lignende udtryk.

88 naturlige træ taster med syntetisk elfenben tangenter og lineær Graded Hammer action.

F02's keyboard har komfortable fornemmelsen af ægte elfenben. Centrale overfladen er blød og let porøs, giver nøglerne tilføjede greb og en naturlig friktion, der lader dig spille nemt. Den særlige naturtræ keyboard bruger real-træ hvide tangenter ligesom en faktiske flygel. Derudover giver lineær Graded Hammer en autentisk handling, hvor de lavere nøgler er tunge i touch og de højere nøgler er lys, med alle de naturlige nuancer i mellem. Alt i alt, dette giver dig den præstation funktion og udtrykskraft findes kun på flygler, herunder at have gentaget spiller af samme tone perfekt formuleret, selv når du afspiller ved høj hastighed eller med delvis vigtigste udgivelse.

Optimal tone til enhver lydstyrke

Acoustic Optimizer er nye og unikke Yamaha teknologi. Ved hjælp af en speciel design og position inden for instrumentet, justerer Acoustic Optimizer fysisk akustisk strømmen, som styrer resonanser og beriger den samlede lyd. Kombinationen af Acoustic Optimizer og digitale teknologier giver en utrolig ekspressive formåen.

50 Klassiske & Jazz klaver Preset sange

Yamaha F02 i poleret ibenholt er en moderne og elegant designet digital piano, som kombinerer ægte klaverlyd i et moderne, attraktivt kabinet, der fremkalder skønheden i et rigtig akustisk flygel - tilføje raffinement og musikalske udtrykskraft til din bolig.

Instrument funktioner 50 indbygget klaver forudindstillede sange, herunder både Klassiske stykker og jazzstandards. De forudindstillede sange er opdelt i kategorier, scene, som svarer til et stort udvalg af foretrukne lytter præferencer og lader dig vælge din favorit sange efter en passende beskrivelse. For endnu større sang valg, du skal blot tilslutte en USB-flashhukommelsesenhed instrument - og dine yndlingssange i MIDI format er klar til at blive spillet tilfældig eller sekvens.

Audio-afspilning fra USB-Flash-hukommelse

Lydfiler (.wav) gemmes på et USB-flash-hukommelse kan afspilles på instrumentet. Desuden, da du kan gemme din præstation som audio data til en USB flash-hukommelsesenhed, det er muligt at lytte til din præstation på bærbar musikafspillere, overførsel af data ved computer.

Funktioner og specifikationer:

 • Klik på linket nedenfor for at hente detaljerede specifikationer på Yamaha F02 Modus poleret rød: