Yamaha CX5 Flygel, poleret ibenholt

 • Video 1
 • Video 2
kr. 259.190 NORMAL PRIS kr. 281.133 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 218.890
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Ny klangbund For stor projektion
 • Fortykket tilbage ramme For rige Tone
 • Ståltråd der giver fulde kompleksitet af lyd
 • CFX hamre

Yamaha CX5 Flygel, poleret ibenholt

detaljer

Yamaha C5X Flygel er en sofistikeret instrument designet til den professionelle musiker. Den klassiske flygel-figur har en åbning låg og stor størrelse for at opnå resonant toner. C5X er fuld af komplekse harmoniske serier, der producerer toner med kraft og underfundighed. Hamre har den mest naturlige og ekspressive bevægelser på grund af de specialdesignede felt og træ nøgler. C5X's struktur funktioner tyk back indlæg og en kronet klangbund for en stærkere lyd og mere holdbare byggekvalitet. Den C5X poleret ebony finish er et tidløst look for livet.

Produkt Ref: 48484

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Fortykket tilbage ramme

En af de vigtigste faktorer for at opnå en rig tone er den støtte, der ydes inden for instrumentet. Når du spiller kraftige fortissimo den kraft, der virker på instrumentet får den til at bøje lidt, mister energi. Del af klaver, der accepterer denne kraft og forvandler det til dyb efterklang kaldes tilbage rammen, som kunne sammenlignes med et skelet i en menneskekrop.

Ny Soundboard

Yamaha har taget erfaring opbygget gennem mange års crafting klaverer og kombineret det med uovertruffen engineering evne til at sikre, at soundboard altid giver fremragende projektion. Den resulterende design skaber en soundboard assembly med en struktur, der gør det muligt at vibrere nemt.

Musik ledninger

Det er musik ledning, der rent faktisk skaber lyden af et piano. Mens påvirket af dens matchende med hamre, soundboard og kroppen af klaver, musik wire har en dybtgående indvirkning på klangfarve og sustain af instrumentet. CX-serien udnytter musik wire, der producerer en fyldig lyd med en fuld kompleksitet af overtoner i sin midterste og øvre registre. Kombineret med støtte fra et solidt fundament, giver dette CX-serien klaverer en rig og harmonisk lyd.

Robust kvalitet Frame

Ramme i en moderne klaver skal være i stand til at modstå en samlet streng spændinger over tyve tons; ikke kun virker rammen sammen med træ kroppen til at støtte streng spændingen, men det har en dybtgående indvirkning på instrumentet? s lyd. Yamaha gør sine egne rammer, bygger på en metode til casting benævnt den? vakuum processen? udviklet over mange år at skabe nogle af de bedste klaver rammer i verden.

CFX hamre

Stor hamre er afgørende for at producere et smukt udtryksfuldt, plastisk lyd. Yamaha, i modsætning til de fleste andre klaver fabrikanter producerer de fleste af sine egne høj kvalitet komponenter, og er konstant på udkig efter nye måder at bruge de evner, der er udviklet gennem gør, så for at give vores klaver hammer tonalitet, modstandsdygtighed og kraft. CX-serien har også nydt godt af resultaterne af denne forskning og udvikling, og udnytter det samme felt som CFX, justeret til at matche størrelsen af hvert instrument i serien. Dette sikrer, at alle CX-serien klaverer besidder en klar række tone farver og en nuanceret, udtryksfulde lyd.

Give udtryk og regulering

Klaverer tilbyde pianister kun en begrænset mængde af frihed; Ja, bortset fra pedalerne, pianisten? s for udtryk er begrænset til 10 mm rejse af hver af de 88 taster på keyboardet. Selv så, producerer kombinationen af pedaler med den hastighed og hastighed anvendes til tangenterne en række toneændringer så brede, at de ikke kan gengives med digital teknologi. Dette er en akustisk instrument, sande sjæl, så pianist til at opnå en utrolig mængde udtryk fra kun 10 mm nøgle rejse.

Det er præcis, hvorfor Yamaha vier så meget tid at udtrykke deres klaverer, således at intentionerne i pianisten transporteres til strengene. I forordningen, en håndværker justerer bevægelse af handlingen, så det nøjagtigt overfører hver nuance af pianisten? s touch. I give udtryk, er hamre, som forårsager strengene til at udsende lyd, prikkes med en hakke til at skabe en afbalanceret tone, der vil reagere smukt når spillet. Selv i dag, i en æra, hvor teknologi fortsætter med at udvikle sig hurtigt, disse opgaver fortsat domæne af dygtige håndværkere, der skal sikre den høje kvalitet af disse instrumenter, og er vigtigste reason , Yamaha har været en af de øverste klaver beslutningstagere i verden.

Moderniseret Design

CX-serien klaverer har fuldstændig moderniseret design. Efter i fodsporene på CF-serien concert grand, design CX-serien features enkle, elegante linjer, med fokus på de karakteristiske ben af klaver i gør væk med eventuelle overskydende ornamentik. Denne elegance er sat ud af en solid pedal boks, der gør det muligt for kunstnere at svække pedaler med så meget power som de ønsker, et aspekt af en filosofi epitomizing "funktionelle design", der giver pianister at blive ét med deres instrument som de spiller. For at give den bedste spilbarhed muligt, CX-serien flygler tilbud hvid tangenter lavet af Ivorite & handel; som har en føler, farve og sugeevne meget lig naturlige elfenben, mens naturlige ibenholt har været brugt i de sorte tangenter.

Låg og Fallboard

CX-serien er udstyret med et låg prop prop til at forhindre fingrene fra at blive fanget når klaver låget lukkes uventet. Fallboard er udstyret med en blød landing mekanisme, der betyder, at du ikke længere behøver at bekymre sig om fallboard lukke på fingrene uventet.

Specifikationer

Dimensioner

 • Bredde: 1490 mm
 • Højde: 1010 mm
 • Dybde: 2000 mm
 • Vægt: 350 KG

Nøgler

 • Antal nøgler: 88
 • Hvid centrale toppe: Ivorite
 • Sort centrale toppe: WPC
 • Handling: Yamaha Custom
 • Hammer: CX serie Special
 • Mærke: Vægtet

Kabinet

 • Hjul: Enkelt
 • Låg Type: Soft Close
 • Ramme Type: V-Pro
 • Tilbage indlæg: 4
 • Pedaler: Sostenuto, Skift, spjæld
 • Farve: Højglanspolerede ibenholt

Klaver Tuning

Alle klaverer er leveret fra Gear4music har været tunet og forberedt før levering. Det anbefales, at du har din nye klaver tunet 4-6 uger efter levering til den definitive placering. Et nyt klaver kræver tuning ændringer i temperatur og fugtighed i sine omgivelser, som kan forårsage udvidelse eller sammentrækning af komponenter at ændre spændingen i strengene. Flytning af klavers kabinet i leveringsprocessen kan også være en faktor i dette. Omkostningerne ved denne tuning er kunden anrespons og er ikke en del af købesummen.