Yamaha CX1 flygel, sort Polyester

 • Video 1
 • Video 2
160.031 kr. NORMALPRIS 170.823 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 11 Januar 2017

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 135.240 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 48474

 • Ny klangbund For stor projektion.
 • Fortykket tilbage ramme For rige Tone.
 • Ståltråd der giver fulde kompleksitet af lyd.
 • CFX hamre.

Yamaha CX1 flygel, sort Polyester

Detaljer
C1X Flygel tilbyder fremragende balance og rige tone. Hver tomme af de kompakte CX-serien instrumenter udstråler Yamaha's passion for den ideelle klaver.

Produkt Ref: 48474

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Fortykket tilbage ramme

En af de vigtigste faktorer for at opnå en rig tone er den støtte, der ydes inden for instrumentet. Når du spiller kraftige fortissimo den kraft, der virker på instrumentet får den til at bøje lidt, mister energi. Del af klaver, der accepterer denne kraft og forvandler det til dyb efterklang kaldes tilbage rammen, som kunne sammenlignes med et skelet i en menneskekrop.

Ny Soundboard

Yamaha har taget erfaringer akkumuleret gennem mange år af smedearbejde klaverer og kombineret det med uovertruffen engineering evne til at sikre, at soundboard altid giver fremragende projektion. Den resulterende design skaber en soundboard forsamling med en struktur, der gør det muligt at vibrere nemt.

Musik ledninger

Det er musik ledning, der rent faktisk skaber lyden af et piano. Mens påvirket af dens matchende med hamre, soundboard og kroppen af klaver, musik wire har en dybtgående indvirkning på klangfarve og sustain af instrumentet. CX-serien udnytter musik wire, der producerer en fyldig lyd med en fuld kompleksitet af overtoner i sin midterste og øvre registre. Kombineret med støtte fra et solidt fundament, giver dette CX-serien klaverer en rig og harmonisk lyd.

Robust kvalitet Frame

Ramme i en moderne klaver skal være i stand til at modstå en samlet streng spændinger over tyve tons; ikke blot ramme arbejde sammen med træ kroppen til at støtte streng spændingen, men det har en dybtgående indvirkning på instrumentets lyd. Yamaha gør sine egne rammer, bygger på en metode til casting omtales som vakuum processen, udviklet over mange år at skabe nogle af de bedste klaver rammer i verden.

CFX hamre

Stor hamre er afgørende for at producere et smukt udtryksfuldt, plastisk lyd. Yamaha, i modsætning til de fleste andre klaver fabrikanter producerer de fleste af sine egne høj kvalitet komponenter, og er konstant på udkig efter nye måder at bruge de evner, der er udviklet gennem gør, så for at give vores klaver hammer tonalitet, modstandsdygtighed og kraft. CX-serien har også nydt godt af resultaterne af denne forskning og udvikling, og udnytter det samme felt som CFX, justeret til at matche størrelsen af hvert instrument i serien. Dette sikrer, at alle CX-serien klaverer besidder en klar række tone farver og en nuanceret, udtryksfulde lyd.

Give udtryk og regulering

Klaverer tilbyde pianister kun en begrænset mængde af frihed; Ja, bortset fra pedalerne, pianist's anvendelsesområde til udtryk er begrænset til 10 mm rejse af hver af de 88 taster på keyboardet. Selv så, producerer kombinationen af pedaler med den hastighed og hastighed anvendes til tangenterne en vifte af toneændringer så brede, at de ikke kan gengives med digital teknologi. Dette er en akustisk instrument, sande sjæl, tillader pianist til at opnå en utrolig mængde udtryk fra kun 10 mm nøgle rejse.

Det er præcis, hvorfor Yamaha vier så meget tid at udtrykke deres klaverer, således at intentionerne i pianisten transporteres til strengene. I forordningen justerer en håndværker bevægelse af handlingen så det præcist overfører hver nuance af den pianist touch. I give udtryk, er hamre, som forårsager strengene til at udsende lyd, prikkes med en hakke til at skabe en afbalanceret tone, der vil reagere smukt når spillet. Selv i dag, i en æra, hvor teknologi fortsætter med at udvikle sig hurtigt, fortsat disse opgaver domæne af dygtige håndværkere, der skal sikre den høje kvalitet af disse instrumenter, og er den vigtigste grund til at Yamaha er forblevet en af de øverste klaver beslutningstagere i verden.

Moderniseret Design

CX-serien klaverer har fuldstændig moderniseret design. Efter i fodsporene på CF-serien concert grand, design CX-serien features enkle, elegante linjer, med fokus på de karakteristiske ben af klaver i gør væk med eventuelle overskydende ornamentik. Denne elegance er sat ud af en solid pedal boks, der gør det muligt for kunstnere at svække pedaler med så meget power som de ønsker, et aspekt af en filosofi epitomizing funktionelt design, der giver mulighed for pianister at blive ét med deres instrument som de spiller. For at give den bedste spilbarhed muligt, CX-serien flygler tilbud hvid nøgler lavet af Ivorite & handel; som har en føler, farve og sugeevne meget lig naturlige elfenben, mens naturlige ibenholt har været brugt i de sorte tangenter.

Låg og Fallboard

CX-serien er udstyret med et låg prop prop til at forhindre fingrene fra at blive fanget når klaver låget lukkes uventet. Fallboard er udstyret med en blød landing mekanisme, der betyder, at du ikke længere behøver at bekymre sig om fallboard lukke på fingrene uventet.

Specifikationer

 • KABINETOVERFLADE: Sort Polyester
 • Bredde: 149 cm (59")
 • Højde: 101 cm (40")
 • Dybde: 161 cm (5'3 ")
 • Vægt: 290 kg (638 lbs)
 • Antal nøgler: 88
 • Tastatur handling Lavet af Yamaha
 • Nøglen overflader - hvid: Ivorite
 • Nøglen overflader - sort: WPC
 • Pedal Type: Dæmper / Sostenuto / Skift
 • Hammer: CX serie Special
 • Hjul: Enkelt hjul
 • Kabinet låg: Prop sikkerhedsstop
 • Nøglen dækning: Låg/Fallboard låser, Soft-Luk Fallboard
 • Ramme Type: V-pro
 • Tilbage indlæg nummer: 3

Akustisk klaver leveringstider

For en mere nøjagtig leveringstid på akustiske klaverer, venligst kontakt vores team på 78 77 43 23 eller e-mail info@gear4music.com som nogle finish kan være bygget på bestilling.

Klaver Tuning

Alle klaverer er leveret fra Gear4music har været tunet og forberedt før levering. Det anbefales, at du har din nye klaver tunet 4-6 uger efter levering til den definitive placering. Et nyt klaver kræver tuning på grund af ændringer i temperatur og fugtighed i sine omgivelser, som kan forårsage udvidelse eller sammentrækning af komponenter at ændre spændingen i strengene. Flytning af klavers kabinet i leveringsprocessen kan også være en faktor i dette. Omkostningerne ved denne tuning er kunden anrespons og er ikke en del af købesummen.