Yamaha B2 tavse opretstående klaver, sort Polyester

 • Video 1
 • Video 2
47.300 kr. NORMALPRIS 49.122 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 29 Juni 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 38.767 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 48443

 • For ambitiøse begyndere.
 • Elegante og traditionelt Design.
 • Tilføjet dybde og volumen.
 • Yamaha kvalitet.

Yamaha B2 tavse opretstående klaver, sort Polyester

Detaljer
Den opretstående B2 klaver har en 113cm skab højde og solid konstruktion, der giver en overlegen lyd gennem ekstra dybde og volumen. Det elegante og traditionelt design sikrer, at b2 er en attraktiv add-on til dit hjem. Dette klaver er ideel til ambitiøse spillere på udkig efter en overkommelig pris og holdbare instrument.

Produkt Ref: 48443

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

B-serien

B-serien leverer en unik kombination af præstation og sans for detaljer til mere overkommelige priser. En robust designfunktioner stillinger tilbage for ekstra styrke giver b klaverer en uforlignelig rigdom og dybde af lyd. Yamaha's berømte, rene, klare tone og let at spille lydhør indslag keyboardets gør disse stolper ideel til nybegynder klaver studerende. Alt dette plus varig skønhed og år af nydelse fra Yamaha håndværk.

SG2 Silent system

SG2 lydløs system fra Yamaha giver dig mulighed at spille klaver lydløst ved hjælp af hovedtelefoner. Når aktiveret, strike hamre ikke længere strengene. I stedet, en avanceret sensor registrerer bevægelse af nøglerne, sender disse oplysninger til modulet digital tone og tillader jer hen til høre jeres afspilles via hovedtelefoner. Det betyder, at du kan øve med et rigtigt klaver handling til enhver tid uden at blive forstyrret, eller forstyrre andre. SG2 lydløs system også tillader dig at spille gennem hovedtelefonerne bruger 10 stemmer, herunder cembalo, orgel og strygere. Med MIDI-forbindelse, kan du bruge din Yamaha Silent klaver til at oprette forbindelse til din computer eller andre mobile enheder, så du kan bruge din akustisk klaver med de nyeste apps og software.

Yamaha kvalitet

Eje en Yamaha klaver sikrer fred i sindet og lav vedligeholdelsesomkostninger som hvert instrument er professionelt udformet, kontrolleret og forberedt til en levetid på play.

Akustiske klaverer

Mange mennesker tror, at dybden og omfanget af lyd produceret fra et akustisk klaver aldrig vil blive replikeret i en digital model. En fuld og rig lyd fremstillet af et akustisk klaver egner sig til fuld udfoldelse og dramatiske stykker. Struktur og kvalitet af kabinettet sikrer, at denne smukke instrument bliver et værdsat del af dit hjem til at blive nydt i mange år fremover.

Funktioner og specifikationer

 • Prøvetagning: AWM
 • Stemmer: 10
 • Polyfoni: 64
 • Farve: Sort Polyester
 • Taster: 88
 • Pedaler: 3 pedaler (centrum pedal: lyddæmper)
 • Højde: 113 cm (44 1/2")
 • Bredde: 149 cm (59")
 • Dybde: 53 cm (20 1/2")
 • Vægt: 194 kg (427 lbs)

Akustisk klaver leveringstider

For en mere nøjagtig leveringstid på akustiske klaverer, venligst kontakt vores team på 78 77 43 23 eller e-mail info@gear4music.com som nogle finish kan være bygget på bestilling.

Klaver Tuning

Alle klaverer er leveret fra Gear4music har været tunet og forberedt før levering. Det anbefales, at du har din nye klaver tunet 4-6 uger efter levering til den definitive placering. Et nyt klaver kræver tuning på grund af ændringer i temperatur og fugtighed i sine omgivelser, som kan forårsage udvidelse eller sammentrækning af komponenter at ændre spændingen i strengene. Flytning af klavers kabinet i leveringsprocessen kan også være en faktor i dette. Omkostningerne ved denne tuning er kunden anrespons og er ikke en del af købesummen.