Roland LX-15PW opretstående digitalklaver (Hvid højglans)

 • Video 1
kr. 29.464 NORMAL PRIS kr. 43.405 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Det innovative Acoustic Projection system leverer naturlig, multi-dimensionel lyd
 • SuperNATURAL® Piano med Soundboard Behavior giver et organisk lydudtryk
 • Udvidet pianovalg der inkluderer moderne grand pianoer, fortepianoer og cembalo
 • Yndefuld og Klassisk kabinetdesign
 • PHA III Ivory Feel keyboard med Escapement

Roland LX-15PW opretstående digitalklaver (Hvid højglans)

detaljer

Det elegante opretstående LX-15 kombinerer Rolands nyeste teknologi og resultatet er en komplet, organisk pianooplevelse. Udstyret med Rolands SuperNATURAL® Pianolyd med Soundboard Behavior, et innovativt multi-dimensionelt Acoustic Projection lydsystem, et fantastisk PHA III Ivory Feel keyboard og Progressive Damper-Action pedalmekanisme, er LX-15 det ideelle instrument for den seriøse pianoentusiast, såvel som for begynderen derhjemme. Oplev perfekt pianolyd, følelse og respons gennem det fantastiske lydsystem – og det hele pakket ind i et yndefuldt og smukt kabinet.Ring til vores Roland specialist for at få yderligere oplysninger på 0044 (0)843 155 0500

Produkt Ref: 25201

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Download PDF-filen fra nedenstående link for detaljerede specifikationer om Roland LX-15 opretstående Digital Klaver.

Innovativt Acoustic Projection Sound System

Det nyudviklede Acoustic Projection lydsystem i LX-15 giver et multidimensionelt lydfelt med præcist piano-resonans. Teknologien kommer fra lydsystemet i Rolands estimerede V-Piano Grand. Der bruges seks højtalere til dette system: De øverste højtalere gengiver ambient lyd eller lyd fra forskellige resonansdele; De midterste højtalere, nær ved tangenterne, styrker lydbilledet i den direkte pianolyd; de nederste højtalere genskaber den rige og fyldige krop som er kendetegnende for pianolyden. Kombinationen af disse højtalere giver et unikt, bredspektret lydområde der forbedrer udtrykket dramatisk i.

SuperNATURAL® pianoet.

SuperNATURAL Piano® med Soundboard Behavior

LX-15 inkorporerer Rolands SuperNATURAL® Pianoteknologi, der giver trinløs anslagsrespons, naturlig udklingning og autentisk respons i de forskellige toneregistre alt sammen for at genskabe den perfekte pianolyd og udtryk. Nyudviklet teknologi til Soundboard Behavior emulerer strengvibrationernes naturlige karakteristika på en facon, der ikke findes på konventionelle sample-baserede pianoer. Teknologien er baseret på lydmodellen til V-Piano Grand og kan forbedre klarheden i lyden, selv når mange toner spilles samtidigt.

Udvidet Pianovalg

De indbyggede pianovalg er blevet udvidet I LX-15. Udover lyde fra moderne grand-pianoer, er der kommet en Early Piano- kategori der indeholder fire forte pianovariationer og to cembaloer. LX-15 er en skattekiste fyldt med gamle og nye instrumenter på tværs af århundreder.

Kabinet med Finish af Pudset Ibenholt

LX-15s finish af pudset ibenholt giver kabinettet et smukt design og giver overfladen en Klassisk dyb elegance. Det yndefulde design passer perfekt ind i ethvert hjem, fra Klassisk til nutidigt interiør. Det spejlblanke låg reflekterer tangenterne og fingrenes bevægelse og tilfører en visuel nydelse til dit spil. Toplåget kan nemt åbnes og lukkes så man kan ændre den klaverets overordnede lydkarakter.

PHA III Ivory Feel Keyboard med Escapement

Rolands high-end PHA III tangenter responderer præcist på dit touch, fra det fineste og mest delikate til de mest dynamiske teknikker. Escapement-mekanismen genskaber den autentiske klikfornemmelse som man kender den fra tangenterne på et grand-piano. Tangenterne har også Rolands kritikerroste Ivory Feel overflade, der genskaber teksturen af elfenben og ibenholt.

Progressiv Damper Action Pedal

Den progressive dæmperpedalmekanisme på LX-15 genskaber præcist pedalresponsen på et akustisk piano. Når du trykker på pedalen giver den let modstand og jo mere du trykker, jo mere modstand giver den, præcis som på et akustisk piano. Dæmper-pedalen giver også præcis den udklingning man kan skabe når man trykker pedalen halvt ned.

Indbygget Audio/MIDI Optager

Den indbyggede optager I LX-15 giver dig mulighed for at optage din performance som audio og/eller MIDI data – en bekvem feature til elever der efterfølgende vil evaluere deres spil. Optagede audio-data kan gemmes på et USB-stik og kopieres over på en ekstern computer så man kan brænde det ned på en CD eller uploade til internettet. *der kræves et USB-stik for at optage audio

Funktioner/specifikationer:

 • Det innovative Acoustic Projection system leverer naturlig, multi-dimensionel lyd
 • SuperNATURAL® Piano med Soundboard Behavior giver et organisk lydudtryk
 • Udvidet pianovalg der inkluderer moderne grand pianoer, fortepianoer og cembalo
 • Yndefuld og Klassisk kabinetdesign.
 • PHA III Ivory Feel keyboard med Escapement.
 • Pedal med progressiv dæmperfunktion
 • Audio-optagelsese med USB.
 • Miljøvenlig; lavt energiforbrug og Auto Off funktion

Yderligere specifikationer:

 • Tangenter: 88 tangenter (PHA III Ivory Feel klaviatur med Escapement)
 • Anslagsfølsomhed: Anslag: 100 niveauer, Fastlåst Hammer Respons: fra, 10 levels
 • Keyboard Mode: Whole Dual (justerbar volumenbalance), Split (justerbart splitpunkt), Twin Piano
 • Pedaler:Dæmper (Progressive Damper Action pedal, med kontinuerlig trinløs følsomhed) Soft (med kontinuerlig trinløs følsomhed; funktioner kan assignes til pedalen) Sostenuto (funktioner kan assignes til pedalen)
 • Piano lyd: SuperNATURAL klaver lyd
 • Dimensions:
  • Bredde: 1408 mm 55-7/16 tommer
  • Dybde: 483 mm, 17-519-1/16 tommer
  • Højde: 1128 mm, 44-7/16 tommer

Indstillinger for levering

Når du lægger denne vare til indkøbskurven, vil du blive forsynet med flere muligheder for levering. Da digital pianoer kan være ganske tunge og leveres i store kasser, vælg den mest passende leveringstjeneste dig.

Kurér levering

Denne mulighed er gratis for dette produkt, og er en 'til døren' tjeneste. Du skal muligvis hjælpe chaufføren da dette produkt levers emballetet i store kasser!

Der er flere indstillinger at vælge imellem, bl.a. morgen og lørdag tjenester. Denne indstilling er ikke egnet, hvis du ikke er i stand til at hjælpe chaufføren, hvis det er nødvendigt, eller hvis du har brug for at klaveret skal leveres til første sal og du ikke har nogen til at hjælpe.

2 Mand leveringsservice:

Hvis du vælger denne mulighed, vil to personer levere klaverkasserne til hvilket somhelst rum du ønsker, herunder lejligheder med trapper eller mere akavet steder! Du behøver ikke at hjælpe dem. Bemærk venligst at denne tjeneste vil tage et par dage længere end standard kurertjeneste, og du vil blive ringet up til at arrangere en passende leveringsdato efter du har afgivet ordren

Levering & Installation

Dette er vores premium-service, og inkluderer fuld levering, installation og opsætning i ethvert rum, du ønsker. Chaufføren vil også fjerne emballagen hvis du ønsker det. Bemærk venligst at denne tjeneste vil tage et par dage længere end standard leveringstjeneste, og du bliver ringet up, hvis du vil arrangere en passende leveringsdato efter at du har afgivet ordren.

Hvis du vil have mere information eller hjælp, venligst ring til os på 78 77 43 23.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.