Roland KS-1Z Z-stil keyboard stå

516 kr. NORMAL PRIS 599 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 6 Januar 2017

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 34 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 76525

 • Heavy-Duty firkantet stål slanger.
 • Meget stabil 'Z' struktur ramme.
 • Justerbar højde og bredde.
 • Kan også brugt til en række af Audio Gear.
 • Foldes ind i en kompakt størrelse For nem Transport

Roland KS-1Z Z-stil keyboard stå

detaljer
Roland KS-1Z Z-stil keyboard Stand er en yderst slidstærk keyboard stand designet til at rumme mest populære 88-toners keyboarder. Den unikke 'Z' stil stå funktioner en robust stålkonstruktion, som hjælper med at holde dit keyboard stabil når du er i brug. Holdbart keyboard standen vil støtte op til 170kg (375 lbs) og vil nemt fold ned i en kompakt ramme for nem transport. De store roterende drejeknapper kan du nemt aretfærdige stativ højde og bredde i forhold til størrelse og form af keyboardet. Den alsidige design af Z-stil keyboard stå betyder, at det er ikke begrænset til bare keyboarder det kan også brugt til lydmixere, DJ sager og meget mere.

Produkt Ref: 76525

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Alsidig Z-stil keyboard stå

Denne meget alsidigt keyboard stativ fra Roland er designet til at rumme mest populære stilarter af 88-toners keyboarder. Den tunge Z struktur med firkantet stål rør sikrer maksimal stabilitet, sikre dit instrument i sted selv mens i brug. De store roterende knapper tillader dig at nemt at justere højden på standeren i relation til brugeren samt størrelsen på keyboardet. Dette gør det muligt for dig at finde den optimale højde for både spiller og keyboard for ekstra komfort. KS-1Z primære anvendelse er som en keyboard stand men dens design gør den ideel til en række andre audio gear herunder mixere, dj kasser, controllere og meget mere. Den robuste stålkonstruktion kan rumme op til 170KG gør det en af de mest robuste keyboard stativ til rådighed, let modstå rystetur i udstrakt brug. Standen vil også fold ned til en kompakt størrelse for nem transport.

Funktioner

 • Heavy-Duty Z struktur med firkantet stål slanger
 • Justerbar højde og bredde til at rumme alle former for gear
 • Folder til en kompakt størrelse for nem transport
 • Valgfri KS-STZ add-on tier giver støtte til en yderligere keyboard eller andre gear (ikke inkluderet)