Roland KS-1 X X-afstivet keyboardet stå

371 kr. NORMAL PRIS 430 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 1 Marts 2017

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 76524

  • Meget holdbar stålkonstruktion.
  • Bevægelige gummi ærmer For ekstra stabilitet.
  • Tunge firkantede stål slanger.
  • Single-X rammekonstruktion.
  • Let højdejustering og låsning kobling

Roland KS-1 X X-afstivet keyboardet stå

detaljer
Roland KS-1 X X-Braced keyboard Stand er en slidstærk og robust stand designet til at rumme en vifte af transportable keyboarder. Standeren er udstyret med en robust metal konstruktion med en single-X-designet for maksimal stabilitet. X-brace struktur er udstyret med et fjederbelastet niveau med en låsning kobling, så du kan justere højden med lethed. Gummi ærmer funktioner på benene og toppen af stativet leveres ekstra stabilitet, at holde dit instrument på plads, mens du spiller. Med sin tunge firkantede stål rør og robust design er Roland KS-1 X ideel til enhver keyboardspiller, hvorvidt derhjemme eller på farten.

Produkt Ref: 76524

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Single-X Frame Design

Rolan KS-1 X holdbare single-x struktur giver maksimal stabilitet ved at sprede vægten jævnt over hele strukturen og sikre dit instrument på plads. Design har været en hjørnesten i udformningen af keyboardet stativ for år, kendt for sin stabilitet og økonomisk overkommelige design. Bevægelige gummi ærmer placeret på toppen og bunden af stativet sikre keyboardet forbliver på plads mens i brug samt holde stå stabilt på ujævne overflader.

Højderegulerbart

Udover at være robust, er Roland KS-1 X også højniveau justerbar takket være dens fjederbelastet håndtag og låse kobling. Dette tillader dig at justere højden på din stand på flue med lethed, uden at nulstille standeren. Standen er designet til at rumme et stort udvalg af keyboardet i forskellige stil for ekstra alsidighed. Med dens holdbare, stål konstruktion og yderst holdbart er design, Roland KS-1 X ideel til enhver keyboardspilleren har brug for en pålidelig og overkommelig stand.

Funktioner

  • Heavy-Duty firkantet stål slanger
  • Nem højdejustering med fjederbelastet håndtag og låse kobling
  • Bevægelige gummi ærmer for instrumentet støtte og stå stabilitet