Roland CB-BRB3 sag for flere Boutique moduler

  • Bæretaske for flere Roland Boutique moduler.
  • Blød, beskyttende interiør.
  • Eksterne tilbehørslomme med lynlås.
  • Enkel Velcro bære håndtag.
  • Afgørende for Touring DJs

Roland CB-BRB3 sag for flere Boutique moduler

detaljer
Roland CB-BRB3 kassert for flere Boutique moduler bruger en holdbar, beskyttende konstruktion til huset flere Boutique moduler. Den bløde indvendige giver beskyttelse mod stød, skrammer og ridser til at holde din Boutique moduler i perfekt stand når du har brug for dem mest. Med Velcro håndtag og lynlåse for bekvemmelighed, Boutique modul sag giver mulighed for nem transport af op til 3 Roland Boutique moduler. En multi-purpose tilbehørslomme findes også på forsiden af sagen at give opbevaringsrum til din væsentlige DJ tilbehør, hvilket gør sagen Roland CB-BRB3 perfekt til rejser og touring DJs.

Produkt Ref: 79477

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Afgørende for rejser DJs

Roland CB-BRB3 kassert for flere Boutique moduler er en holdbar sag for op til 3 Roland Boutique-modul, der er afgørende for rejser / touring DJs og producenter. Sagen har robust Velcro håndtag og giver hurtig og nem access til de vigtigste lynlåse på ydersiden af kabinettet. En praktisk multi formål tilbehør pose er også placeret på forsiden af sagen, giver mulighed for opbevaring af kabler, diske eller andet tilbehør til dine Roland Boutique moduler.

Maksimal beskyttelse

CB-BRB3 etui har også en blød indvendig at yde tilstrækkelig beskyttelse til din Boutique moduler under transport og at sikre, at de er klar til handling, når du har brug for dem. Byder orange accenter og Roland branding, Roland CB-BRB3 sag for en enkelt Boutique modul er en smart og effektiv måde at transportere din enkelt Boutique modul. Hvis du kræver en carry sag løsning til en enkelt Roland Boutique modul, skal du se den Roland CB-BRB1 sag for enkelt Boutique modul.