Roland CB-BRB1 sag for enkelt Boutique modul

  • Bæretaske til en enkelt Roland Boutique moduler.
  • Blød, beskyttende interiør.
  • Kompakt, letvægts Design.
  • Transport, smart og effektiv løsning.
  • Afgørende for Touring DJs

Roland CB-BRB1 sag for enkelt Boutique modul

detaljer
Roland CB-BRB1 sag for en enkelt Boutique modul bruger en holdbar, beskyttende konstruktion til at huse en enkelt Roland Boutique modul. Den bløde indvendige giver beskyttelse mod stød, skrammer og ridser til at holde din Boutique moduler i perfekt stand når du har brug for dem mest. Med store lynlåse for bekvemmelighed, Boutique modul sag giver mulighed for nem transport af et Roland Boutique modul.

Produkt Ref: 79475

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Afgørende for rejser DJs

Roland CB-BRB1 sag for en enkelt Boutique modul er en holdbar sag for en Roland Boutique modul, afgørende for rejser / touring DJs og producenter. Sagen har en kompakt formfaktor til opbevaring inden for andre tasker og sager og også giver hurtig og nem access til de vigtigste lynlåse på ydersiden af kabinettet.

Maksimal beskyttelse

CB-BRB1 etui har også en blød indvendig at yde tilstrækkelig beskyttelse til din Boutique moduler under transport og at sikre, at de er klar til handling, når du har brug for dem. Byder orange accenter og Roland branding, Roland CB-BRB1 sag for en enkelt Boutique modul er en smart og effektiv måde at transportere din enkelt Boutique modul. Hvis du har brug for en bære sag løsning for flere Roland Boutique moduler, skal du se den Roland CB-BRB3 sag for flere Boutique moduler.