Reloop Keyfadr MIDI Controller Med Fadere Og Keyboard

kr. 824 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 3 April 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 3 April 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: kr. 41
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • 25 Tangenter med 9 Spilbare Oktaver
 • Fuld Integration med Ableton Live
 • Transport Kontrol
 • USB Bus Powered
 • Indbyggede Akkord og Arpeggiator Modes

Reloop Keyfadr MIDI Controller Med Fadere Og Keyboard

detaljer
Reloop KeyFadr er den perfekte følgesvend for studiet eller live elektro performers. Alle hoved transport controllers er blevet tilføjet og med plug and play-funktionalitet med Ableton Live, kan du koncentrere dig om musikken. Den kompakte størrelse er perfekt til live-optræden, efter som det nemt kan transporteres i en laptop taske. 8 fadere er inkluderet, hver med 3 pots pr. kanal, som kan bruges til funktioner som Pan, Send og Return.

Produkt Ref: 50677

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

DAW Controller til producenter og kunstnere

Reloop Studio Keyfadr kombinerer nogle af de mest nyttige kontrolfunktioner til musikproduktion i en kompakt og alsidig DAW controller for producenter og kunstnere der bruger Ableton. Med dens yderst kompakte dimensioner passer controlleren komfortabelt i næsten enhver laptop taske og tilbyder Keyfadr brugere en række intuitive muligheder; fra at være et kontrolrum for studio projekter til at være et kreativt værktøj for live brug.

Kreativt værktøj for komplekse kompositioner

Keyfadr består af 25 hastighed-følsomme tangenter, 8 fadere, 16 roterende drejeknapper og 8 endeløse encodere med push funktionen, hvilket gør denne USB MIDI controller et uundværlig kreativt værktøj. Et af de unikke højdepunkter hos Keyfadr er dens evne til at skabe komplekse kompositioner på farten. Den interne arpeggiator kan bygge levende sekvenser med fleksible kvantiserings muligheder, at giver subtile nuancer til din lyd, mens akkord mode kan spille forskellige kombinationer med en enkel tast. Skala mode hjælper dig med at ramme den rigtige tangent hver gang ved at spille de rigtige toner som matcher til det valgte skala.

Ableton Live Lite er inkluderet

Ableton Live Lite 9 er inkluderet med Keyfadr, og controlleren er klar til plug-and-play, når softwaren er installeret. Du er set-up og kørende indenfor sekunder, uden at skulle lave din egen komplicerede mappings. En live-optræden bliver let med Keyfadr, efter som Ableton's Live Clip kan indstilles til at styre alle store klip og navigation kommandoer ved hjælp af kun Keyfadr overfladen. Tryk på Shift en gang og opret din anden scene, hvilket gør det nemt at skifte mellem performance tilstande. Den kreative DAW-station for Ableton Live: Reloop Keyfadr.

Funktioner og specifikationer

 • Kombinerer de mest nyttige funktioner til musikproduktion i én enhed
 • Tastatur: 25 mini tangenter med 9 spilbare oktaver
 • Control afsnit: 8 fadere med endeløse encodere (pan), herunder 2 kontrol drejeknapper, (send/return) og tre baggrundsbelyste funktionsknapper (lydløs, solo, rec)
 • Fuld integration og plug and play for Ableton Live 9
 • DAW transportkontrollerne (Afspil, stop, rec, scene op/ned, Afspil / stop klip, overdubbe, sæt mærke, markør venstre/højre, cyklus, tap, metronome)
 • Indbygget arpeggiator med flere tilstande og intern/ekstern MIDI clock
 • Akkord funktion: Let at spille de mest almindelige akkorder i denne alsidige tilstand
 • Skala mode: Vælg mellem fire forskellige skalaer så du altid rammer den rigtige tone
 • Shift knap 2nd layer kontrol og vælg mellem to performance scener
 • Fuldt ud USB drevet controller ingen ekstern strømkilde
 • Andre MIDI mappings tilgængelige via download