Novation 61 SL Mk2 MIDI Controller Keyboard med kasseen

3.994 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 30 November 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 260 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 50406

 • Inkluderer gratis blød taske.
 • Professional 61 centrale Controller Keyboard.
 • Semi-vægtede handling.
 • Kører på Auto kortsoftware.
 • Bus drevet

Novation 61 SL Mk2 MIDI Controller Keyboard med kasseen

detaljer

SL Mk II kombinerer en høj kvalitet semi-vægtede keyboard med en fuld DAW og plug-in kontrol panel, der visuelt feeds tilbage alle kontroloplysninger til brugeren. En kæmpe 144-karakter display, bagbelyst LED knapper og LED ringmærket encodere Vis status for alle kontrolelementer. Ultra-hurtig kortlægning af alle 56 drejeknapper, faders og knapper er forvaltes af den banebrydende Automap 3 PRO software.

Produkt Ref: 50406

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Nøglen egenskaber

 • Høj kvalitet professionelle keyboard - hastighed-følsomme, semi-vægtede handling keyboard fra Fatar, med overdragelig After touch. Novation levere en følelse af at spille et instrument, lilletrommere end blot en computer perifer.
 • Belyst kontrolelementer giver instant visuel feedback - smukt tændt FØRTE ringe omkring otte glat encodere, og baggrundsbelyste knapper i hele giver instant visuel feedback for hver fysisk control, yderligere at reducere afhængigheden af computerskærmen.
 • Giant 144-karakter LCD-skærm - frigør kunstner fra at være lænket til monitoren, placere alle de vigtige data lige ved siden af de relevante kontroller.
 • Stort udvalg af touch-følsomme kontrol - fuld control overflade støtte ultra fleksibel DAW control og Auto-tilknyttes plug-in Kontroller, 16 drejeknapper, 8 fadere og 32 konfigurerbare baggrundsbelyst LED knapper.
 • Automap 3 PRO Control Software -SL Mk II kommer med Automap software, som giver dig mulighed for straks at knytte software parametre til fadere, knapper, encodere og gryder og andre controllere

SL Mk II er designet til at udstyre den moderne DAW bruger med hver dimension af hardware control, muliggør en hands-on tilgang til navigering software, blanding og kontrol af plug-ins. Det repræsenterer en ekstraordinær værdi som en controller, integrere en DAW control overflade med en kvalitet semi-vægtede keyboard (med After touch) og de mest intuitive plug-in tilknytningsfunktionerne tilgængelige - ledes af Automap 3 PRO, uden tvivl den mest avancerede control software på markedet.

SL Mk II sustainr Novation's ry for at opbygge kvalitet hardware (som SL Mk I, de vil også appellere til udøvende kunstnere, der har brug for en velstruktureret keyboard på scenen). Kvaliteten afspejles ikke kun i deres robusthed, men endnu vigtigere i måde SL Mk II er blevet designet med alle detaljer, beregnet til at maksimere arbejdsproces. SL Mk II visuelt feeds tilbage alle controller oplysninger til brugeren med tilbage lit knapper og encoder LED ringe.

Problemer med andre control overflader er at vide, hvad er tildelt til hvad. SL Mk II har en kæmpe 144-karakter ultra-lyse LCD-skærm, der viser alle de parameternavne og -værdier for den aktuelt markerede række controllere. Alle 8 fadere og 16 knapper er tryk følsomme, så i øjeblikket en er rørt, displayet viser navne og værdier på rækken og sætter parentes omkring den controller, der er i øjeblikket at blive rørt. Dette gør det muligt for brugeren at se hvilken parameter der er tildelt til controlleren uden at ændre værdien, eller henvise til deres software. SL Mk II har også en dedikeret 'Hastighed urskive' drejeknap, som kan bruges til at ændre værdien af en parameter, markøren er placeret over uden at foretage nogen som helst tildelinger.

8 kontinuerlig roterende encodere har 11 segment LED ringe omkring hver af dem, så encodere opfører sig som Potter, så brugeren kan se værdien før du flytter dem. Alle knapper har lysdioder nedenunder dem, så brugere kan straks se efter deres status uden at skulle trykke på dem. Der er 8 soft-feel tromme pads, en pitch/graduering hjul og et X / Y Xpression touchpad som (sammen med footswitch og Sustain Pedal input), er alle fuldt overdrages til enhver parameter med Automap software

SL Mk II er udviklet til at tegne minimum nuværende, så det kan bruges som en USB-buss-drevne enhed, og en valgfri 9V DC strømforsyning kan føjes til stand-alone brug. Samt USB interfacing, SL Mk II har 1 MIDI i 1 MIDI igennem og 2 MIDI outs.

Magten bag SL Mk IIS unikke evne til at knytte controllere ved et tryk på en knap, er indeholdt i den medfølgende Automap software. Automap 3 PRO gør det muligt for brugerne at knytte controllere med utrolig hurtighed og lethed - ikke mere gravning gennem MIDI kontinuerlig controller numre, Automap server tager sig af det hele. Automap's GUI giver brugeren en visuel repræsentation af alle aktuelle tilknytninger på monitoren, samt evnen til at gemme og administrere tilknytninger på tværs af forskellige projekter. Der er også en mulighed for at kun at opdrage GUI, når en controller på SL Mk II har været rørt!