Nord Lead A1R Desktop Rack Monterbar Synthesizer

9.665 kr. NORMALPRIS 11.598 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 7 Juni 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 628 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 46100

 • Desktop, Rack Monterbar Synthesizer.
 • Samme Programmerede funktionen Som Nord Lead A1.
 • Analog Modellering Lyd Motor.
 • Nye Effekter.
 • Like Button, Mutator og Unison Funktioner

Nord Lead A1R Desktop Rack Monterbar Synthesizer

Detaljer

Nord Lead A1R er en desktop og monterbar rack synthesizer med en identisk funktions programmeret til Nord Lead A1 og kombinerer en næste-generations analog modellering motor med en streamlines Interface.Produkt Ref: 46100

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Den næste generation virtual analog synth er i stand til at reproducere karakter og nuancer af de vintage synths af dine drømme med betagende nøjagtighed. En 24-stemme polyfoniske og fire del Multitimbral, føre A1R er et fleksibelt valg for fase eller studio, leverer en rig og alsidig palet af lyde.

Der er en ny oscillator sektion, så patches til at være oprettet og redigeret hurtigere end din forventer for en synthesizer dette kompleks. 47 forskellige bølgeformer kan oprettes med den nye bølgeform motor. Med intuitive Kontroller på frontpanelet er det hurtig til at eksperimentere med modulationer.

Afsnittet effects introducerer to nye imponerende vintage Chorus og Ensemble modeller. Delay, Reverb, kørsel, Phaser og Flanger komplet effekter line-up. Yderligere funktioner inkluderer den nye 'Like' funktion, så du kan rulle mellem 'Liked' patches og vælg din favorit at gemme i hukommelsen og Mutator, at skabe en variation af et eksisterende patch ved at justere visse parametre af regler.

Nord Lead A1R funktioner og specifikationer

 • Synth motor: 96 kHz, 32 bit floating point forarbejdning
 • Polyfoni: 24 stemmer
 • Multitimbral: 4 dele