Nektar Impact LX25+

725 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 1 Februar 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 1 Februar 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: 36 kr.
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • 25-note Anslagsfølsomme Midi Keyboard
 • 8 Velocity Følsomme, Led Oplyst Pads
 • Nektar Daw Integration
 • 30mm Fader
 • 4 Velocity Kurver Og 3 Faste

Nektar Impact LX25+

detaljer
Nektar Impact LX25+ er eT 25-key hastighed følsomme MIDI keyboard med 8 LED belyst, anslagsfølsomme pads. Nektar Impact LX25+ har en række parametre og styrer at forbedre dit workflow som en digital musiker. Hastigheden følsomme tangenter tilføjer til tastaturets spilbarhed, hvilket giver en naturlig og flydende fornemmelse, mens du spiller en række forskellige lyde. De 8 anslagsfølsomme pads kan bruges til at udløse alt fra én-shot vokal prøver til live-optrædener til skåret op instrument prøver til musikproduktion. Virkningen LX25+ er også udstyret med transport kontroller forbedret integration og workflow. Powered by USB og uden behov for yderligere drivere, kan Nektar Impact LX25+ oprettes og spillede inden for få minutter.

Produkt Ref: 78112

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Alsidig MIDI Keyboard

Nektar indflydelse LX25 + er designet til at give dig med komplet control over dine foretrukne digital audio workstation, giver dig alt hvad du behøver plus tilføjet ekstramateriale, der vil forbedre din arbejdsgang og samlet erfaring. Indflydelse LX25 + & rsquo; s ergonomiske design giver dig alt hvad du behøver på selve keyboardet, minimere behovet for at glide mellem software og hardware at opnå lyd eller virkning du ønsker. 25-Bemærk hastighed følsomme keybed giver dig nok til at spænde over seks oktaver. Hastighed følsomme nøgler tilføjes LX25 + & rsquo; s flydende og naturlig spille føler, ideel til at gøre overgangen fra klaver til MIDI keyboard. Det tilføjer også dynamics til din spiller, at opnå alt fra bløde, subtile noter til kraftige akkorder. 8 LED'en i tasten lyser pads er også hastighed følsomme og er perfekt til at introducere prøver som vokal og trommer. Dette giver dig en anden måde at spille i lyde, hvad enten det ved hjælp af den pads som en trommemaskine eller maleri i basslines benytter den inddelte pad format.

Nem Integration

Nektar indflydelse LX25 + er designet til enkle og nemme integration med dine foretrukne digitale audio workstation. Nektar DAW Integration er custom designet til at arbejde med programmer såsom: FL Studio, Bitwig, Cubase, Digital Performer, Garageband, logik Nuendo, Reapeer, Reason, Sonar og Studio One. Muligheden for at straks integrere med denne række af populære audio software gør din arbejdsgang stige tifold, så du kan control alt ved hånden med lethed. Installationen er nem, alt du skal gøre er at oprette forbindelse din indflydelse LX25 + og du & rsquo; re gennemstegt. Intet behov for yderligere drivere eller kedelig downloads, når forbundet til nogen af alliker mærket ovenfor, LX25 + vil automatisk integrere, hvilket giver dig fuld adgang til alle control og parameter i din DAW.

Control Center

En af de mest innovative designaspekter af Nektar indflydelse LX25 + er den integrerede control center, beliggende på toppen af keyboardet. Dette afsnit af fadere, roterende stil drejeknapper og transportkontrollerne giver dig fuld adgang til næsten hver parameter i din valgte DAW. De ni 30 mm meter gør det muligt at control alt fra LFO automatisering til at angribe, delay, frigive og sustain kontrolelementer, så du kan ringe i, hvor meget af den parameter, du har brug for med skyderne 30 mm. Placeret under fadere er 9 overdragelig knapper, som du kan tildele forskellige kontrolelementer. Bruge dem til alt fra at dreje på filtre til at introducere automation. Hastighed følsomme pads også udnytte den & lsquo; Pad Learn & rsquo; indslag, som gør det muligt at vælge den pad du ønsker at bruge, spille noten eller lyd, du vil på keyboardet og lyden med automatisk tildeles til den pad du har valgt. Dette er nyttigt til at fremskynde dit workflow, giver dig nær øjeblikkelig adgang til dine lyde i de pads. Ligeledes kendetegnet er 4 pad kort placeringer, som du kan huske i fremtiden når som helst. Derudover er der 5 bruger konfigurerbare brugeren preets programmeret til GM kompatibel opsætninger. Dette åbner en verden af tilpasning, så du kan stort set Tilpas og tildele en vifte af forudindstillinger til dine behov.

Kraftfuld men bærbar

Letvægts konstruktion og, det er USB drevet, gør indflydelse LX25 + ideel på farten - i samarbejde med andre musikere på farten samt optræder live. Bagsiden af keyboardet er udstyret med en 1/4 & rsquo; & rsquo; TS fodkontakt jack input til brug med udtryk pedaler og meget mere. Du kan også tilslutte keyboardet til en iPad via en Apple kamera Connection Kit (ikke inkluderet). Derudover Nektar LX25 + leveres komplet med en gratis kopi af Bitwig 8-spor, som giver adgang til over 50 softwareinstrumenter og effekter plus 8 audio og MIDI projekt spor. Du kan også bruge den Bitwig software med en vifte af 3rd part VST plug-ins. Med Bitwig du kan begynde at spille, producere og optage musik lige ud af boksen og takket være Nektar DAW Integration du kan simpelthen plug and play-din LX25 +

Funktioner

Tastatur
 • 25 Bemærk, hastighed-følsomme semi-vægtede keyboard
 • 4 hastighed kurver + 3 faste
 • Pitch bend & graduering hjul
 • Oktav Skift knapper
 • Omsætte Skift knapper
Kontrol
 • 8 potentiometre
 • 1 30mm fader
 • 6 dedikerede transport knapper
 • 5 forudindstillede placeringer butik control indstillinger
 • Side knap (for Nektar DAW Integration kun)
 • Nektar DAW Integration for store DAWs
Pads
 • 8 hastighed følsomme pads
 • Hver pad LED belyst med 4 farver: grøn, gul, Orange og røde
 • 4 hastighed kurver plus 3 faste
 • Bemærk-lære
 • Pads overdrages noter og MIDI cc meddelelser
 • Indlæse eller gemme i nogen af 4 pad kort
 • Klip og scener LED knapper
Forbindelser
 • 1/4 & rdquo; TS stik fodkontakten input (MIDI overdrages)
 • USB-port på bagsiden, og USB-bus drevet
 • Tilsluttes iPad via Apple kamera Connection Kit (medfølger ikke)

Specifikationer

Fysiske
 • Mål (LxBxH): 18 3/4" x 10 1/2" x 2 3/4 "
 • Vægt: 4 kg
Systemkrav
 • Krav: USB-klasse kompatibel, ingen driver er nødvendig for: Apple iOS, Apple OSX, Windows XP eller højere, Linux (MIDI driversoftware nødvendigt)