Moog Etherwave Plus Kit

4.395 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 9 Juni 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 286 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 36671

 • Build-det-selv Moog Etherwave Plus Kit.
 • Ufaerdige trae kabinet.
 • Prae-bygget kredslob.
 • Indeholder DVD, der indeholder 2 Video Tutorials.
 • 5-Oktav Pitch vifte

Moog Etherwave Plus Kit

Detaljer

Theremin tillader dig at spille ved at bare flytte dine haender i rummet omkring antenner til at styre tonehojde og lydstyrke og er en af de aeldste elektroniske instrumenter. Etherwave er en aendring af opfinder Lev Termen oprindelige design. Moog Etherwave Theremin Plus sæt er en konstruktion med enkeltkomponenter. Denne bygge-det-selv sæt har en ufaerdige trae kabinet og prae-bygget printplade, med flere ledninger punkter, der kraever lodning.

Produkt Ref: 36671

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Designet både for sin robusthed og brugervenlighed transport, er Etherwave Plus en top kvalitet musikinstrument. Med en fem-oktav pitch vifte og pålidelige er afstand mellem noter Etherwave Plus et must-have for enhver synth entusiast. Forniklet 3/8" messing rør antenner kombineret med møbler-grade hårdttræ kabinetter og en custom Moog pletten finish gør Etherwave Plus ser super sofistikeret. Etherwave Plus kommer indbygget med en adapter til montering på en standard mikrofon stativ og fungerer bedst med Moog's TB-15 instrument forstærker.

Hvad er et Theremin?

Theremin tillader dig at spille ved at bare flytte hænderne af antenner til at styre tonehøjde og lydstyrke og er en af de ældste elektroniske instrumenter. Ligesom Ethervox er Etherwave en ændring af opfinder Leon Theremin oprindelige design.

Af Etherwave

Etherwave er en kvalitet theremin, designet til at bevare mange karakteristika af de oprindelige theremins. Dette inkluderer en fem-oktav pitch vifte og pålidelige afstand mellem noter til en sofistikeret føler. Forniklet 3/8" messing rør antenner kombineret med møbler-grade hårdttræ kabinetter og en custom Moog pletten finish gør Etherwave Plus ser super sofistikeret. Etherwave Plus kommer indbygget med en adapter til montering på en standard mikrofon stativ og fungerer bedst med Moog's TB-15 instrument forstærker

Funktioner og specifikationer

 • 5-oktav pitch vifte
 • Forniklet 3/8" messing rør antenner
 • Rocker afbryderen, switches og slukker vekselstrøm til theremin
 • Pitch roterende kontrol, for at justere respons af pitch antenne
 • Volumen roterende kontrol, for at justere respons af volumen antenne
 • Bølgeform roterende kontrol, for at justere bølgeform af audio-udgang
 • Lysstyrke roterende kontrol, for at justere lysstyrken for lydoutput
 • Power input, beholder for den særlige AC-adapter, der kommer med Etherwave
 • Antenne stik, gevind stik, som giver mulighed for antenner skal fjernes for at rejse