Kurzweil PC3 Performance Controller Keyboard

14.553 kr. NORMALPRIS 17.748 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 12 September 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 946 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 14197

 • 76 Bemærk semi-weighted nøgleaktion .
 • 128 Bemærk polyfoni .
 • En enorm samling af stikprøven og syntetiseret lyde

Kurzweil PC3 Performance Controller Keyboard

Detaljer

Den ultimative Koncert Controller Keyboard!

Med et slankt nyt udseende på ydersiden, og et arsenal af Kurzweils nyeste banebrydende chip teknologi under dens hood leverer 76-note PC3 128 stemmer af utrolige lydkvaliteten sammen med en række effektive, brugervenlige funktioner. PC3 er Kurzweils ultimativ præstation controller keyboard med en enorm samling af imponerende lyde kombineret med omfattende tidstro controller funktioner.

Klik på hyperlinket nedenfor for at downloade MP3-demoer af Kurzweil PC3X

Produkt Ref: 14197

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Ud over vores berømte Triple Strike Flygel, indeholder PC3 hundredvis af nye lyde; basser, trommer, guitar og synths velegnet til hver stil og smag, sammen med en samling af fejlfri vintage keyboard emuleringer, KB3 tilstand og over 250 orkestrale og streng sektion programmer.

PC3's nye dynamiske V.A.S.T. arkitektur er et stort skridt fremad i syntese, frugten af adskillige store fremskridt vi har gjort med at forbedre processorkraft, fleksibilitet og brugervenlighed. Gode nyheder for synth entusiaster - vi har problemfrit integreret vores legendariske VA-1 Virtual Analog Synthesizer i det nye system!

God foranstaltning inkluderer vi en ubegrænset-track sequencer 960 PPQ opløsning og flere effekter processorkraft end vores anmelderroste KSP8 processor, hvilket gør PC3 en fuld overskredne musik produktion arbejdsstation. Tilføje i USB, flash xD kort port, en nyligt udformet keyboard handling og en ny intuitiv brugerlydkort, og du har fået den næste generation af Kurzweil instrumenter.

Det er en præstation controller. Det er en synthesizer. Det er en arbejdsstation.

Hvad er inde...

En ting, som klart angiver Kurzweil bortset fra konkurrencen er det faktum, at vi udformer vores egne chips (kaldet ASICs) for alle Kurzweil produkter. Kort fortalt, er vores chips tilpasset for optimal lydkvalitet. Hvad betyder det til slutbrugeren? Det betyder, at alle processorkraft i en Kurzweil chip er viet udelukkende til lyd. Det betyder ingen mærkbar ventetid - præstation lyn altid hurtigt. Og vigtigst, oversætter det til det rige, fuld, fejl-fri lyd som Kurzweil er blevet berømt. Ja udvikle vores egne chips er dyrere og mere tidskrævende. Vi mener, det er værd at det. Når du har hørt PC3, mener vi, du får enig.

Kurzweil lyden...

PC3 tilbyder en enorm lyd sæt over 850 programmer, at hæve værktøjslinjen igen for både lydkvalitet og sort. Med de bedste prøver i industrien, og en stærk, responsiv synth motoren puste liv i dem, vil du føle du spiller et faktiske instrument, ikke bare spiller prøver. Der er selvfølgelig den berømte Kurzweil Triple Strike klaver, med snesevis af variationer til at rumme alle slags player. Alle de grundlæggende lyde - basser, guitarer, trommer, horn og synths - har været møjsommeligt programmeret til at afspejle behovene for dagens professionelle spillere, der repræsenterer et bredt udvalg af typer og varianter fra ' 60s, 70 ' erne, 80 ' erne, 1990 ' erne og idag.

Også inkluderet er vores Klassiske nøgler ROM, som har en meget stor vintage keyboard Riggen ved hånden. Disse er vintage emuleringer som faktisk lyd lignende vintage instrumenter og Klassiske optagelser. Genkendelige lyde fra de Klassiske elektromekaniske instrumenter, med alle deres karakteristiske ufuldkommenheder, har været trofast genoprettet, sammen med pedaler, forstærkere og højttalere. Frodige Mellotrons, growl elektriske klaverer og kraftige Clavinets programmeres alle der ved et tryk på en knap, til lyd ligesom disse classic albums.

Mere vintage ildkraft, er PC3 udstyret med den mest avancerede version Kurzweils meget roste KB3 tilstand tonewheel orgel simulator, hvilket skrig, sputters og sizzles ligesom oprindelige. Foruden nyudviklede Leslie effekter, og en ny bank B3 programmer, har vi også medtaget lyde fra de Klassiske Vox og Farfisa combo organer. PC3's 9 skyderne give realtid trækstang kontrol.

PC3 tilbyder en komplet vifte af verdens klasse orkestrale lyde, herunder vores nye streng sektion ROM bank, hvilket gør det ideelt til film-score og soundtracket projekter. Hver type artikulation, hver nuance er blevet optaget med prøver af fuld og divisi sektioner af violiner, bratscher, celloer og kontrabas. Detaljerne, varmt svulmer, animerede pizzicatos og lyden af skrabning harpiks alle tilføje den betagende virkning af disse streng sektioner. Du kan plug and play med lyde fortjener en færdig produktion - instant tilfredsstillelse med kompromisløs lydkvalitet.

Brugerlydkortn...

Mens den PC3-brugerlydkortn kan se veteran Kurzweil brugere kender, er store forbedringer foretaget, giver mulighed for en langt mere brugervenlige erfaring. Den PC3 baggrundsbelyste 240 x 64 monitor videregiver alle de oplysninger, du skal bruge, når du skal det, i en elegant, let navigere miljø.

Programmer er kategoriseret og kan vælges ved rulning eller ved hjælp af banken og programmet Vælg knapper. Yderligere, kan brugeren foretrukne organiseres i praktisk "Access til hurtig" banker til nem ét touch tilbagekaldelse.

Foruden hurtig navigation ledsages hver forudindstillede lyd af en "Info" monitor, som kan åbnes ved tryk på en knap. Som hver lyd kan have sit eget tilpassede sæt i realtid, fysiske controllere (skyderne, modwheel, switche, CC pedaler, mono pres, osv), Info knappen gør visning af de aktuelle tildelinger ubesværet.

Komplimentere PC3's killer soundset er den funktionen let Audition, hvor hver enkelt af de PC3 forudindstillinger er knyttet til en bank i "riffs", indspillet sekvenser, som viser hver lyd i en passende sammenhæng. Bare ramt knappen "Afspil" på frontpanelet og få en hurtig musikalske forhåndsvisning af den aktuelle markering. Programmere udvælgelse og navigation, hurtigt og nemt.

Hjælper med at udnytte systemets fulde potentiale, sport PC3 også en funktion-belæsset software-baserede Desktop Editor med omfattende, let at bruge funktioner. (gratis download - både Mac & PC platforme tilgængelige)