Korg nodestativet for SP-280 digitalklaveret

252 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 5 Januar 2017

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 58418

  • Designet For Korg SP-280 Digital klaver.
  • Robust Design.
  • Let at bruge.
  • Understøtter store plader af musik

Korg nodestativet for SP-280 digitalklaveret

detaljer
Korg musik holder for SP-280 Digitalklaver er en musik holder formål bygget for Korg SP-280. Denne robuste resten er designet til at holde din ark musik, mens du spiller, hvilket gør det meget lettere at læse din musik, som er specielt velegnet til live-optrædener. Korg resten er stor nok til lagner i alle størrelser, og er lavet specielt til at slot ind i bagsiden af SP-280 klaver ubesværet, hvilket gør dette til en must-have tilbehør til dit instrument.

Produkt Ref: 58418

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse