Korg PadKontrol MIDI Pad controller, limited edition, sort

1.426 kr. NORMAL PRIS 1.779 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 31 Januar 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 31 Januar 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 93 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • 16 hastighed-følsomme trigger pads
 • 2 overdragelig drejeknapper
 • X-Y touchpad
 • 7-segment, 3-cifret LED display
 • MIDI i/o

Korg PadKontrol MIDI Pad controller, limited edition, sort

detaljer

Denne helt nye padKONTROL kobler på Korgs ekspanderende line-up af MIDI-studio controllere. Tilføjer en anden dimension ud over det traditionelle keyboard kontrol, Korg padKONTROL er den mest udtryksfulde og alsidige pad controller nogensinde!

Produkt Ref: 14343

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Ud over kan adgang til tromme lyde og prøver, padKONTROL også styre soft synths og effekter, udløser loops og videoklip, og selv fungere som transportkontrollerne til DAW softwareprogrammer. Kombinere en konfigurerbare X-Y-touchpad, som også giver naturlige-lydende flams og ruller, seksten store-følelse belyst trigger pads, konfigurerbare drejeknapper og en footpedal input, giver padKONTROL uovertruffen stemningsfulde kontrol.

Slå det!

PadKONTROL er ideel til oprettelse af naturlige, organiske lydende trommebeats. Hver af de seksten pads kan individuelt tildeles en Bemærk antallet og MIDI-kanal, så du kan styre en enkelt trommekit eller kort det til at styre forskellige enheder i din opsætning på samme tid.

Otte forskellige dynamiske kurver er tilgængelige for hver pad, eller du kan indstille hver pad til sin egen faste niveau. Dette gør det muligt at oprette visse instrumenter til at føle sig som du ønsker, og andre altid spille den perfekte velocity, ligegyldigt hvordan du strejke blokken. Du kan også oprette flere pads spiller samme tromme, men på forskellige faste hastighed, giver du varierede men forudsigelige resultater hver gang.

Uanset hvordan du angive dem, du ll påskønner den store føler af pads. De reagerer godt ligegyldigt hvor du strejke dem, ikke blot i center ligesom mange andre systemer. Så du kan frit spille pads med begge hænder, ramt kanter eller center og få responsiv, resultater musical hver gang!

X-Y pad tilføjer tidstro kontrol af både flam og roll timing og dynamics. Flytte fra venstre til højre øger hastigheden på roll eller afstanden mellem flammed noter. Flytte op stigning omfanget af roll, eller den anden note i flam.

Dette er en meget udtryksfuldt og intuitiv måde at producere disse naturlige tromme teknikker. Med en valgfri Label, kan du selv tilføje reelle kick tromme dele eller lukke en åben hi-hat.

Kontrol det!

Trommer, er kun starten. En MIDI-meddelelse konfigurerbare hver pad, og de kan angives for momentary eller skifte drift. Foruden at sende en værdi, som pad er rørt, der kan sendes en bestemt værdi som pad er udgivet, så de kan bruges som knapper eller switche til at kontrollere enhver funktion på din soft synths og DAWs.

Baseret på Korg s berømt KAOSS teknologi, kan X-Y pad tildeles kontrollere enhver to fortløbende controllere i realtid. Du kan angive X-aksen til at styre pitch bend på en synth, mens Y-aksen kontrollerer rumklang dybde. Eller indstille dem til kontrol filter skæringsdatoen og resonans eller flere forsinkelse parametre for stemningsfulde og udtryksfuldt præstation og mixing muligheder.

To konfigurerbare drejeknapper giver løbende kontrol af to andre MIDI-parametre. Du kan nemt invertere de værdier, der sendes fra nogen af disse controllere, så du kan hurtigt justere dem til dine behov. Selv label input kan angives som en momentan eller toggle switch for enhver parameter. Ligesom X-Y og trigger pads, kan pedalen også sende en bestemt frigivelse værdi.

Administrere det!

Når du har alle domænecontrollere angive den måde, du kan lide, kan du heldigvis, gemme hele sættet af tildelinger som en bruger Scene. Seksten bruger scener er tilgængelige i padKONTROL sig selv, og de hurtigt kan vælges ved hjælp af pads. Derudover er 30 forudindstillede scener inkluderet, designet til at matche øjeblikkeligt padKONTROL til nogle af de mest populære musik softwareprogrammer.

PadKONTROL leveres også med gratis Editor/Librarian software. Bruger computeren s grafisk kapaciteter, Editor/Librarian software, gør det er nemt at oprette, gemme og organisere store biblioteker scener og scene sæt.

padKONTROL specifikationer:

Controllere:

 • 16 velocity-følsomme Trigger pads med LED belysning
 • X-Y pad
 • To konfigurerbare drejeknapper

 • Display: 7-segment, 3-cifret LED

 • Hukommelse: 16 bruger scene memories / 30 forindlæste scene skabeloner
 • Stik: Pedalrefleksanordninger ind / - MIDI ud - USB type B - strømforsyning jack (DC9V)
 • Strømforsyning: DC9V - vekselstrømsadapter (valgfri) - USB-bus power (når du bruger USB-stikket)

Nuværende forbrug:

 • Når du bruger USB-bus power: ca. 150 mA (maksimalt 180 mA)
 • Når du bruger en vekselstrømsadapter: ca. 150 mA (maksimalt 180 mA)

 • Dimensioner: 12.36 "(W) x 9.21" (D) x 2.17 "(H) 314 (W) x 234 (D) x 55 (H) mm

SYSTEMKRAV:

Windows:

 • Operativsystem: Microsoft Windows XP Home Edition / Professional / x 64 Edition / Vista
 • Computer: Computer med en USB-port, opfylder de operationelle krav af Windows XP / Vista (USB-chipset fra Intel Corporation anbefales).

Driversoftware til Windows XP x 64 Edition er beta-version.

Note: til Editor bibliotekar: Under installationsprocessen, nogle Alert dialogbokse vises måske, som installationsprogrammet ikke er fuldt kompatibel med Vista. De kan ignoreres.

MAC:

 • Operativsystem: Mac OS X 10.2 eller senere
 • Computer: Apple Macintosh-computer med en USB-port (USB-C11), opfylder de krav til Mac OS X drift, herunder Intel baseret MLA.

Note: Editor Librarian og dfh Korg Edition Kør aktuelt fint under Rosetta.

Inkluderede elementer:

 • USB-kabel
 • CD-ROM indeholdende padKONTROL Editor/Librarian software osv.
 • Softwarelicensaftale