Korg Pa4X 76 Key orientalske professionel arrangør

 • Video 1
 • Video 2
kr. 29.390 NORMAL PRIS kr. 34.568 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 4 Maj 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 4 Maj 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 1.910
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • 76-tangent keyboard og arbejdsstation
 • Har tilføjet Oriental lyde, stilarter og biblioteker
 • 7-tommer TouchView bruger Interface Display
 • Nye EDS-X (udvidet Definition syntese-udvidet) lyd motor
 • Over 1.650 lyde

Korg Pa4X 76 Key orientalske professionel arrangør

detaljer
Korg Pa4X Oriental Professional arrangør er en 76-tangent højtydende keyboard og arbejdsstation. Perfekt til optagelse og komponere musikalske stykker og ordninger, denne workstation tilbyder uovertruffen præstation og funktionalitet. Del af den professionelle arrangør serie, orientalske version leverer den al-ny EDS-X (Enhanced Definition syntese udvidet) til uovertruffen realisme og lydkvalitet. Byder på et væld af studio-kvalitet lyde og intuitive Kontroller, er denne workstation ideel til en række musikere og komponister.

Produkt Ref: 71946

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Exceptionel lyd og artikulation

Pa4X Oriental leverer undtagelse lydkvalitet og definition utlising integreret EDS-X (Enhanced Definition syntese-udvidet) lyd motor fra Korg. EDS-X motor leverer over 1.650 rige og velformulerede lyde, hvilket giver en række forskellige lyde og stilarter for enhver sammensætning. Hvad enten det er band og orkester instrumenter til elektroniske synths, har Pa4X det hele. Lydene, selv er blevet registreret ved hjælp af state-i-den - art metoder, leverer ekstraordinær nøjagtighed og lydgengivelse. Samt mange forskellige lyde inkluderer arbejdsstationen også mere end 140 autentisk drumkits, så du kan tilføje en rytmesektion til din komposition. Der er også en yderligere 400MB brugerhukommelse giver du tilføje din egen sæts og lyde ved hjælp af KORG, WAV, AIFF og SoundFont & handel; formater.

Intuitiv Design

Samt det store udvalg af rige og velformulerede lyde leverer Pa4x en intuitiv og dynamisk lydkort, der giver alle de kontroller og parametre, du bliver nødt til at udforme den lyd, du ønsker. Den semi-vægtede 76-tangent design er naturligt-responderende giver både hastighed og aftertouch følsomhed for en naturlig og velformulerede lyd til en række spille stilarter. Pa4X funktioner en grafisk brugerlydkort, der er blevet optimeret til at sikre alle kontrolelementer og placeret med brugeren i sindet for en strømlinet og forbedret arbejdsgang. Den lyse TouchView display kan være titlen frem og tilbage for at give den bedste vinkel for visning, at fjerne enhver lys blænding og lav-lys problemer. Brugerlydkortn giver dig mulighed for at søge hvad du leder efter med lethed ved et tryk på en knap. Desuden stilarter og keyboard sæt kan bruges og spilles direkte fra en USB-drev for ekstra alsidighed.

Studio-kvalitet effekter

Pa4X-Oriental byder på nogle af de bedste effekter fra Korg's bibliotek, levere over 140 virkning typer lige fra rumklange til vintage stomp boks simuleringer. Hvert spor inden for arrangøren har sine egne EQ med lav, mid og høj kontrol, som kan kontrolleres og automatiseret i sangen spille-mode, så din komposition lyder bedst i ethvert miljø. Samt sine egne effekter Korg har indbygget Waves MAXX AUDIO & handel; suite, levere undtagelse klarhed og power.

En af de mest unikke effekter funktioner er den TC Helicon stemme Processor. Denne stemme processor er perfekt til vokal harmonier og vokale effekter, med op til 4 harmoni stemmer tilgængelig, alle kontrolleret ved hjælp af keyboardet eller MIDI-begivenheder. Vokale effekter fra stemme processor inkluderer: rever, Delay, filtrere, beg korrektion og kompressor.

Ud over de vokale effekter har arrangøren XDS Dual/afspiller og optager. Denne funktion tillader dig at spille to forskellige MP3 eller MIDI filer samtidigt, så du crossfade mellem spor eller oprette en afspilningsliste til automatisk afspilning. Filerne kan også gennemført, drønede og bremset for ekstra alsidighed. Også inkluderet er en markør-funktion, som gør det muligt at markere en bestemt position i fil og hoppe til det eller oprette loops. 6-spors optager giver dig mulighed for at sekvens og Rediger spor, så du kan optage, redigere og arrangere hele forestillinger eller sammensat stykker med lethed. Afspiller/optager har også en funktion til at fjerne sangtekster fra MP3s og vise Sangtekster på monitoren, perfekt til karaoke formål.

Tilslutningsmuligheder og opbevaring

Pa4X-Oriental byder på en række tilslutningsmuligheder, herunder vigtigste venstre og højre output plus to ekstra overdragelig udgange. Desuden har arrangøren en hovedtelefon-udgang på frontpanelet plus en XLR mikrofon indgang med Phantom Power. For input giver arbejdsstationen par afbalanceret 1/4" indgange og en stereo 1/8" -stik til tilslutning af smartphone eller iPods. MIDI i, ud og gennem stik er også inkluderet såvel som en USB-port og RCA videoudgang. Der er også en SD-kortplads til at tilføje yderligere plads eller importerende lyde og filer.

Funktioner

 • Orientalsk version tilføje lyde, Trommekits, stilarter, keyboard sæt og Pads fra tyrkisk, persisk og arabisk roste biblioteker
 • 15 nem adgang Custom forudindstilling for kvartal Tone skalaer + knappen Annuller
 • 2 modeller at vælge imellem: 76-tangent eller 61-nøgle
 • Semi & ndash; vægtede tangenter med velocity følsomhed og aftertouch
 • Elegant og strømlinet aluminium kabinet
 • 7-tommer kapacitiv TouchView & handel; monitor med vippe systemet
 • Let-at-bruge panelet layout og intuitiv nydesignet grafisk brugerflade
 • Nye EDS-X (Enhanced Definition syntese-udvidet) lyd motor - forbedret realisme og uberørte lydkvalitet
 • Massiv indre ROM med en fornyet PCM database - Plus op til 400 MB bruger PCM data
 • Over 1.650 lyde (mere end 190 orientalske lyd og 60 orientalske DK) herunder GM og XG sæt
 • 512 bruger lyd og 128 trommesæt brugerplaceringer med fuld redigering funktioner
 • Digital trækstang orgel lyd motor
 • DNC ( Defined Nuance Control) og realtime artikulation: - tre overdragelig afbrydere - fire-vejs joystick - båndet controller
 • Fuldstændig prøve optagelse og redigering af funktioner
 • Importere audio bølgeformer i de mest almindelige formater, herunder Wav, Aiff og SoundFont & handel;
 • Mere end 650 stilarter (mere end 190 Oriental) med introer, endelser, fyld, Count-ins, og pauser - 4 keyboard sæt og 4 Pads pr. stil, - 13 intern bruger banker og 13 direkte bruger banker placeringer for ubegrænset lagerplads
 • Guitar Mode 2 giver mere realistisk guitar dele
 • Chord Sequencer funktion i Style spil tilstand registrerer enhver akkord progression på-den-flue - Chord sekvenser kan gemmes i hver stil og sangbog post
 • Søgefunktion til hurtigt at finde nogen musikalsk ressource
 • Ny standard tæt til stil konverter funktion
 • Tastatur sæt bibliotek indeholder en samling af bedste klar til at spille lyde - keyboard sæt kan erindres, selv fra direkte placeringer
 • Flere effektprocessorer & ndash; 148 virkning typer: - 4 Indsæt og 3 Master virkninger for akkompagnement dele, - 1 Indsæt og 2 Master virkninger for keyboard spor
 • Waves MAXXAUDIO Mastering Suite:-MaxxEQ & handel, MaxxBass & handel, MaxxTreble & handel; MaxxStereo & handel; MaxxVolume & handel;
 • TC Helicon® vokal behandling:-Four-part Harmonizer, dobbelt, µMod, Reverb, Delay, Filter, HardTune, Pitch Correction plus kompressor, EQ, Gate (Adaptive Mic indstilling på Mic input)
 • Dobbelt MP3/MIDI fil spillere med optagelse evne, X-Fader og Vocal Remover - Score, akkorder og Lyric display - kompatibel med mest almindelige lyrics formater herunder grafisk (+ G) til MP3. -Tekster kan være viste i deres oprindelige sprog (undtagen orientalske og arabiske sprog)
 • Forbedret kompatibilitet til GM og XG sange
 • Fuldt programmerbare sangbog database baseret på typer, SMF, Karaoke og MP3 - øjeblikkelig tilbagekaldelse af enhver sang indstilling - bruger-definerbare sæt lister kan overdrages til panelknapper - filtrering og bestilling valgmuligheder
 • Multi-sprog udvidede tegnsæt
 • Intern harddisk - Pa4X ORIENTALSKE 76: Standard - Pa4X ORIENTALSKE 61: valgfri
 • MicroSD-kort slot (kort medfølger ikke) giver mulighed for masse opbevaring og databeskyttelse
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.