Korg KROSS 61-Tanget Music Workstation, Gratis Taske

 • Video 1
4.917 kr. NORMAL PRIS 6.465 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 14 December 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 320 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 41665

 • Stilfuld og Karakteristisk Korg Workstation.
 • Ideel Til Både Studie og Live brug.
 • Find Nemt Lyde Med Korgs Lyd Selector.
 • 16 Spors M.I.D.I Sequencer.
 • Inkluderer Gratis Taske.

Korg KROSS 61-Tanget Music Workstation, Gratis Taske

detaljer

Korg KROSS har en førsteklasses kvalitets lydmotor, der transporterer dine musikalske kreationer til live-forestillinger ved hjælp af den indbyggede 16 spors MIDI sequencer, audio optager og mikrofon input. Et to-farvet design og imponerende egenskaber får KROSS til at skille sig ud fra mængden. Det er en PCM synth som du aldrig har hørt før. Pakken inkluderer en gratis taske.Produkt Ref: 41665

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

KROSS tager klaver, elektrisk klaver og tromme lyde taget fra flagskibet Korg instrumenter brugt af profferne, så du får et sæt af lyde, der overgår alle andre i sin klasse. Flygel funktionen har overdådige samplede decays med tre niveauer af hastighed samt gengiver lydene produceret af damper pedalen, hvilket sikrer at alle nuancer af din præstation er afspejlet. Usædvanligt for en PCM synth, er et opretstånde klaver også inkluderet, samt karakteristiske lyde fra Korgs berømte SG - 1 D Sampling Grand og M1 Music Workstations.

Fem Klassiske elektrisk klaver lyde funktion, der er lige så udtryksfulde som akustisk klaver lyde. De inkluderer også effektindstillinger, så du får en komplet pakke af forestillingsklare lyde. KROSS har masser af friske og realistiske tromme lyde, som du hurtigt vil finde uundværlige for sang produktion.

PCM (Pulse Code Modulation) data på KROSS er dobbelt så stor som tidligere modeller. Der er ofte anvendte elementære lyde såsom rock og jazz, orgel, strygere, messing og synth lyde, alle genopfrisket for den moderne spiller. Vintage instrumenter såsom tape sampler og klokke-type lyde til dansemusik, giver dig cutting-edge indstillinger, der ikke var mulige før i en synth af denne klasse. Der er to dedikeret drejeknapper , så du kan nemt finde den lyd, du har brug for fra KROSSS imponerende samling.

Gem lyde, som du har oprettet eller bruger ofte til 4 hukommelsesbanker med 16 knapper, der i alt giver dig 64 lyde, der kan kaldes from på en enkelt knap for ægte komfort under optræden eller "in the flow" af produktionen.

Pro-kvalitets indbygget EDS-i lydmotor gør det muligt for dig at bruge op til 7 effekter samtidigt, lige fra standarder som delay, rumklang, chorus og rotary speaker til en modelling amp drevet af Korgs 'REMS' teknologi og en robot stemme vocoder. Du kan vælge fra 134 forskellige effekter.

KROSSes kreative farve og design af KROSS giver en stærk tilstedeværelse, om du optræder på scenen eller andre steder. Toppanelet er i en glat, sort farve, mens dit publikum vil se et fedt rødt farveskema på bagsiden og side panelerne. Modellen med 61-tangenter er designet til aktivt, mobilt brug. Meget praktisk og yderst transportabelt, kan KROSS drives ved hjælp af kun seks AA batterier og vejer kun en forbløffende 4,3 kg.

Den indbyggede stereo audio optager er i stand til at optage en mikrofon eller et eksternt input, samt KROSS selv. Det betyder, at du kan spille baggrundsnumre du har oprettet og overdubbe dem på demoer eller sange, du har oprettet.

KROSS er udstyret med en step-sequencer arvet fra den populære Electribe serie. Seksten knapper slår enkelte toner til eller fra, så du hurtigt og nemt kan oprette originale rytmemønstre med op til 64 steps.

Tilslut KROSS til din computer via USB for nem overførsel af MIDI-data. KROSS giver dig et komplet sæt af værktøjer til workstation og produktion. Med KROSS Editor og Plug-In Editor kan du samtidig se og redigere parametre på computeren, ved hjælp af KROSS, som om det var en software synth.

Egenskaber og specifikationer

 • Dobbelt så meget PCM hukommelse end tidligere instrumenter
 • Klaver, elektrisk klaver og tromme lyde, der overgår deres klasse
 • Lyd selector gør det nemt at finde lyde
 • Favoritter-funktion lader dig registrere 64 valgte lyde
 • Pro-kvalitet EDS-i lydmotor indbygget
 • Eksterne input stik giver mulighed for, at en mikrofon eller ekstern lydkilde kan tilsluttes direkte
 • Hurtig layer/split-funktion
 • Stereo audio optager, så du kan optage og overdubbe optrædener og vokal
 • Step sequencer arvet fra Electribe, 16-spors MIDI sequencer, tromme spor og arpeggiator
 • Tilsluttes computeren via USB, integreres med de fleste DAWs
 • Stilfuld og karakteristisk sort og rødt design
 • Letvægt - kun 4,3 kg