Dave Smith Instruments Pro 2 Mono Synth

 • Video 1
kr. 15.792 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Bemærk venligst: Vi har denne var i vores York Showroom og det er muligt at købe det. Hvis du er interesseret i at købe denne ex-display vare så ring venligst vores salg & rådgivnings team på 0843 515 0600.

Anslået levering til dig: 2 Juni 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 2 Juni 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 1.026
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Med Sequencer og Arpeggiator funktion
 • Dave Smith Mono Synth
 • 4 voice Paraphonic Mode
 • Analoge filtre med eksterne Input
 • Kommer med CV In/Out

Dave Smith Instruments Pro 2 Mono Synth

detaljer
Dave Smith Pro 2 Mono Synth følger i fodsporene på nogle af de største synths gennem tiden, men med dette projekt har målet for Dave Smith været at skabe den ultimative Mono Synth. Pro 2 er et hybrid instrument, som i dette tilfælde betyder, at den har 4 digitale oscillatorer (plus sub oscillator), som derefter kører gennem helt analoge kredsløb. Dette analoge kredsløb inkluderer 2 nye analoge filtre, et low-pass og et state-variable. Pro 2 indeholder også en komplet step sequencer og arpeggiator til live og studie brug, begge kan synkronisere til eksterne MIDI clock signaler. Selv om Dave Smith instruments Pro 2 er en mono synth udstyret med en 4-stemmers paraphonic mode, som er ideel til akkorder og stabs

Produkt Ref: 50009

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Kraftfuld Mono Synth

Dave Smith Pro 2 er sin mest powerfulde synth nogensinde. Det har samme ergonomi og let spilbarhed som profeten 12 men en udpræget forskellige lyd med en helt ny dual analog filter arkitektur, et monster trin sequencer, superwaves og digital bucket-brigade-forsinkelse.

Classic opfylder Cutting-Edge

Den Pro 2 sikringer Klassiske analog synthesizer design og banebrydende digital teknologiDet kan prale af fire high-resolution digital oscillatorer, plus en sub oscillator. Oscillatorer producere både Klassiske og komplekse bølge figurer og kan frekvens og amplitude modulere hinanden i enhver operatør og modulator konfigurationer, du vælger for harmonisk-rige FM og AM lyde. Et sæt kontrolelementer, tegnet tilføjer høj og lav frekvens boost, bit og prøve nedsættelse og tape mætning emulering til at Pro 2 sonic palet.

To nye Vintage inspireret filtre

Kernen i den Pro 2 er en alle nye filter design. Filter 1 er en 4-pole lavpas-design inspireret af den oprindelige profet-5 filter. Filter 2 er en stat-variabel design inspireret af Oberheim SEM og kan varieres kontinuerligt mellem low-pass, notch og high-pass drift, med en valgfri båndpas tilstand. De to filtre funktion i enten seriel eller parallel-, eller hvor som helst i mellem. To af de fire oscillatorer kan dirigeres gennem Filter 1 med de to andre dirigeres gennem Filter 2 for et stort udvalg af tonale muligheder.

Avancerede Step Sequencer

At Pro 2 er en super kraftig step sequencer. Med op til 32 trin og 16 spor giver det real-time input, hviler og variabel længde sekvenser. Det også synkroniseres med MIDI clock og eksternt lydinput. Sekvens spor kan kontrollere alle parametre i den Pro 2 omfattende graduering matrix.

Centrum af dit Set-Up

Den Pro 2 fleksible tilslutningsmuligheder åbner døren til ikke kun behandling af eksterne audio, men også til samspil med modulære synths gennem sin 4 bagside kontrol spænding input og output og en dedikeret port output Control spændinger konfigurerbare og dirigeres fra inden for matrixen graduering og kan køre på audio satser for ekstreme modulationseffekter. Nogle af de mange parametre, der kan sendes til CV udgange inkluderer oscillatorer, LFOs, konvolutter, og sequencer spor, hvilket gør den Pro 2 et naturligt valg for centrum af dit studie eller live setup.

Ekstra funktioner

Den Pro 2 forsinkelse afsnit indeholder tre digitale forsinkelser med pan, og high-pass og low-pass filtrering kontrol. En fjerde forsinkelse er en digital bucket-brigade forsinkelse (BBD) til analog-style effekter. Der er fire Tilt fem-trins kuvert generatorer, fire syncable LFOs med dræbte og fase forskydning, en fuld-kendetegnet arpeggiator og en 16 slot graduering matrix med snesevis af graduering kilder og destinationer.

Monofoniske eller Paraphonic

Dave Smith designet den Pro 2 primært som en kraftig mono-syth, men det kan også brugt som en fire stemme paraphonic synth, der tillader dig at styre hver enkelt af sine fire oscillatorer individuelt med deres egne kuvert. Dette gør spille fire-note akkorder ikke alene muligt, men meget udtryksfulde.

Pakke alle denne power i en tre og en halv oktav, semi-vægtede keyboard med hastighed og kanal aftertouch, tilføje to baggrundsbelyst pitch og mod hjul og to placering og tryk følsomme touch skydere, og du har fået en af de mest feature-rige, respektindgydende inspirerende synthesizere Dave Smith nogensinde er skabt.

Funktioner

 • Nem adgangskontrol, inkluderer 50 roterende encodere
 • Duel vintage analog filter
 • 4 digital oscillatorer plus sub oscillator
 • 32 trin multi-track sequencer
 • Control spænding i og out(cv), MIDI i/ud og usb
 • 4-stemme paraphonic mode
 • Super bølger
 • Lydindgang, kuvert follower, behandle ekstern lyd gennem filtrene, udgør
 • Funktioner multi-Tap forsinkelse fra profeten 12
 • Bygget i Amerika

Specifikationer

Oscillatorer

 • Fire DSP-baserede oscillatorer plus en sinusbølge sub oscillator
 • Fire Klassiske bølge figurer (saw, firkant, trekant, sinus) pr. oscillator
 • Tolv valgbar komplekse figurer pr. oscillator
 • 13 superwaves
 • Tre støj typer pr. oscillator: hvid, pink, violet
 • Figur modulation/pulse bredde/superwave detune beløb
 • Oscillator cross graduering: frekvens modulation (FM) og amplitude Modulaion (AM)
 • Hårde sync, individuelle Glide, Oscillator-Slop

Paraphonic spilbarhed

 • Ægte 4-stemme paraphonic tilstand med individuelt gated kuverter pr. oscillator

Karakter effekter

 • Fem høj kvalitet digitale effekter. Tykkere signalet og tilføje harmoniske eller helt ødelægge signal pre filter.
 • Omkreds og luft er høj og lav hylde equalizere med harmonisk spænding. Nyttigt for fortykkelse og/eller tilføje luft til signalet.
 • Hack og Decimate er prøven og bit rate reduktion algoritmer, som kan tilføje subtile grus eller helt skidt signalet. Det er barske endnu musikalske.
 • Kørsel er en blød maetningskolonnen for at tilføje bløde forvrængning og harmoniske indhold til signalet

Filtre

 • Dual analog filtre opererer i serie eller parallel
 • Filter 1 er en 4-polet resonant analog lavpasfilter inspireret af filteret oprindelige profet-5.
 • Filter 2 er en 2-polet resonant analog tilstand-variabel filter inspireret af filteret Oberheim SEM og kan varieres kontinuerligt mellem low-pass, notch og high-pass drift, med en valgfri båndpas tilstand.
 • Oscillator Split tillader oscillatorer 1 & 2 sendes til Filter 1 og oscillatorer 3 & 4 for Filter 2.

Feedback og Delay

 • Tuned Feedback
 • Tre-tryk syncable forsinkelse med feedback og mængde kontrol, pan, og high-pass og low-pass filtrering, alle pr. forsinkelse. En separat fjerde forsinkelse er en digital bucket-brigade-forsinkelse (BBD) til analog-style effekter.

Konvolutter

 • Fem Delay ADSR konvolutter (Filter 1 og Filter 2, VCA og to ekstra konvolutter)
 • Auxilliary konvolutter 4 og 5 frit konfigurerbare til flere destinationer, graduering
 • Alle konvolutter kan repeat/sløjfe

LFOs

 • Fire syncable LFOs med fase forskydning og dræbte pr. LFO

Graduering

 • 16 x 2 graduering matrix med over 50 mod kilder og over 140 mod destinationer
 • Parametre, der kan sendes til CV udgange inkluderer oscillatorer, LFOs, konvolutter, sequencer spor og andre kilder inden for matrixen graduering. Kører til audio satser.
 • Gate ud for at introducere eksterne CV-kompatible enheder; enhver CV i kan bruges som en gate input.

Control spænding Ins og Outs og Gate ud

 • Fire 1 volt pr oktav kontrol spænding input og output for samspil med modulære synths og andre CV-kompatible enheder
 • Graduering tildeling knapper aktiverer hurtig og nem graduering routing.
 • Mod matricen kører til audio satser.

Sequencer

 • Avanceret trin sequencer giver op til 32 trin pr. sekvens og op til 16 spor.
 • Understøtter realtidsinput, hviler og variabel længde sekvenser
 • Synkroniseres til MIDI clock og eksterne audio og CV input
 • Sekvenser kan styre ikke kun oscillator pitch, men enhver parameter i matrixen graduering.

Arpeggiator

 • Sofistikeret arpeggiator med op, ned, op down, tilfældig, Tildel tilstande
 • Understøtter realtidsinput, hviler og variabel længde sekvenser
 • Re latching arpeggiation
 • Programmerbare forvrængning
 • Stereo analog forvrængning

Kontrol

 • Mere end 50 drejeknapper og 65 knapper giver dyb og omfattende redigering med minimal menu dykning.
 • Baggrundsbelyst pitch og mod hjul er let synlige i svagt lys situationer og har en glat endnu præcis føler og svar.
 • Uafhængigt justerbare øvre og nedre pitch hjulet vifte
 • To overdragelig holdning - og tryk-følsomme latchable touch skydere til øget interaktivitet og kontrol
 • Fuld størrelse, tre en halv oktav, semi-vægtede keyboard med hastighed og aftertouch

Hukommelse

 • 396 bruger og 396 fabrik programmer
 • Playlist tilstand til at generere lettilgængelige først af dine foretrukne programmer

I/O

 • 1 MIDI i, 1 MIDI ud, og 1 MIDI Thru/Out 2 port
 • USB-port til tovejs MIDI kommunikation
 • 4 CV indgange (4 x 1/8" jack)
 • 4 CV udgange (4 x 1/8" jack)
 • 1 gate ud (1/8" jack))
 • 1 Sustain/fodkontakt input
 • 1 expression pedal input
 • 1 ekstern audio input (1/4" telefonstik)
 • Vigtigste stereo output (2 x 1/4" telefonstik)
 • Hovedtelefon ud (stereo 1/4" telefonstik)

Magt

 • 1 universal IEC AC power indløb for intern strømforsyning
 • Opererer over hele verden på spændinger mellem 100-240v, 50-60Hz, 30 Watt maksimale strømforbrug

Fysiske Specs

 • Valnød udgangen paneler og trim
 • Dimensioner: ca 29,2 "L x 12,8" W x 4,15 "Hansen (74.2 cm x 32,5 cm x 10.5 cm)
 • Vægt: 18,7 lbs (8,5 kg)
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.