DP-50 digitale klaver fra Gear4music

 • Video 1
 • Video 2
kr. 4.572 NORMAL PRIS kr. 5.944 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Bemærk venligst: Vi har denne var i vores York Showroom og det er muligt at købe det. Hvis du er interesseret i at købe denne ex-display vare så ring venligst vores salg & rådgivnings team på 0843 515 0600.

Anslået levering til dig: 8 Marts 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 8 Marts 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 4 års garanti: kr. 606
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

4 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 4 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 4 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • 88 graded Hammer Action Tangenter.
 • 250 stemmer, 100 undervisningstimer og forskellige effekter.
 • 16 spor optagelse Sequencer.
 • MIDI, linjeindgang, Linjeudgang og hovedtelefon forbindelser

DP-50 digitale klaver fra Gear4music

detaljer

Gear4music DP-50 er et mangfoldigt og fuldt funktionel digital klaver med en høje ende kabinet. Klaveret har 88 graded hammer action taster, 250 stemmer og en vifte af effekter og kontrol. Med en 16 spors-sequencer og 100 undervisningstimer, DP-50 henvender sig til såvel begyndere spillere som spirende komponister. Et væld af input og output gør den velegnet til alle former for performance og optagelse situationer.

Produkt Ref: 71297

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

88 graded Hammer Action Tangenter

DP-50 digital piano har 88 taster med en graded hammer-action, der giver mere modstand på de lavere noter og en lighter touch på de højeste noter, ligesom et akustisk klaver. 64 toners polyfoni kan du afspille selv de mest komplicerede stykker uden tab af eventuelle noter, selv når du spiller lange passager med sustain pedal. Klaver inkluderer tre pedaler: en sustain pedal med justerbar halv dæmper funktion, dæmperpedalen og sostenuto-pedal. Dette giver den udøvende kunstner til at spille et alsidigt repertoire, hvor komponisten beregnet.

Fuld kabinet Design

Denne Gear4music digital klaver har en fuld og traditionelle kabinet design. Elegant side indlæg, integreret pedalpanelet og en bagbeklædning giver instrumentet en ønskelig og attraktivt udseende. Klaveret er også udstyret med en flip-up nodestativet og når den ikke er i brug, glide ud klaver låg holder nøglerne og control panel beskyttet.

Fuld vifte af stemmer

Dette klaver kan prale af et mangfoldigt sæt af stemmer. Flagskib flygel lyd er udstyret med en multi-lag stikprøven stereolyd, der lyder naturlige og autentiske. Derudover er en 250 lyde blevet tilføjet, herunder elektriske klaverer, organer, strygere og forskellige orkesterværket instrumenter. Alle lyde kan let tilgås via knapperne 17 udvalg på den control panel og alle valg kan ses i blå LCD-displayet.

Ekstra funktioner

DP-50 er fyldt med masser af ekstra nyttige værktøjer til at perfektionere din præstation. Stemmerne kan finjusteres med en to band fader EQ, 13 typer af Chorus og otte reverb typer og niveauer. For en mere dramatisk ændring, kan instrumentet indstilles, gennemførte og panoreret, hvilket gør det velegnet til ensemble forestillinger. En arpeggio og og dual-mode er også blevet tilføjet en omfattende tonale lyd.

Lektioner, Optag og afspilning

Gear4music DP-50 tilbyder en vifte af optagelse og lære funktioner, så du kan komme videre og komponere dine egne komplekse scores. 16 spors-sequencer gør det muligt at optage flere spor oven på hinanden for en sofistikeret sang og kan derefter gemmes på et USB-drev via front USB indgang. Klaveret har også 100 undervisningstimer, som kan deles op i tre faser til en enkel og omfattende lærerig oplevelse.

Inputs og Outputs af DP-50

Dette klaver har en lang række input og output, hvilket gør DP-50 velegnet til alle performance og optagelse situationer. MIDI i, ud, Thru og 'plug and play' USB MIDI gør det velegnet til at tilslutte til en lydkort eller computer til brug i DAWs og optagelse software. To hovedtelefon stik er medtaget for tavs øver, selv når du spiller som en duet eller i undervisningen scenarier. En linje RCA inddata er blevet tilføjet, så du kan spille sammen til dine yndlingsnumre og linje RCA udgang kan oprette forbindelse direkte til en mixer eller ekstern højttaler. Endelig, en USB-indgang er blevet tilføjet, gemme alle optagede spor som en lydfil eller afspille nogen lydspor via klaverets højttalere.

Funktioner og specifikationer

 • Tastatur: 88 Hammer Action Tangenter
 • Kabinet stil: Fuld kabinet med Side ben støtter
 • Tastatur låg: Ja
 • Anslagsfølsomhed: 3 niveau
 • Max. Polyfoni: 64
 • Stemmer: 250 via 17 valg af knapper
 • Stemme Control: volumen, Tune, Tanspose, Pan, oktav, Arpeggio, dobbelt
 • Demoer: 32
 • Lektioner: 100
 • Optag og afspilning: 16 spor Sequencer til USB-hukommelse drev
 • Metronome: Ja (20 - 280bpm)
 • Pedaler: Opretholde (med overdragelig halv spjæld), bløde, Sostenuto
 • Lydstyrkeindstillingerne: 4 kanals Mixer lag Mixer
 • Input: Linje i, MIDI i, USB Data
 • Output: Line Out, MIDI Out, USB, hovedtelefoner (x2)
 • Effekter: 8 Reverb, 13 kor, EQ
 • Auto Off funktion: Ja, justerbar

Gear4music - en revolution i konkurrencedygtige priser, høj kvalitet musikinstrumenter og udstyr.

Gear4music har allieret sig med nogle af de bedste producenter fra hele verden til at udvikle vores egen linje af musikudstyr. Vores mål er at give vores kunder med et bredt udvalg af høj kvalitet, fornuftigt prissat musikinstrumenter.

Ved hjælp af vores mange år kollektive erfaring har vi udviklet et stort udvalg af instrumenter og udstyr, herunder trommesæt, akustiske og elektriske guitarer, træblæsere, messing, strengeinstrumenter og højttalersystemer. Vi er stolte af at tilbyde disse til vores kunder sammen med hundredvis af andre kendte mærker. Arbejder tæt sammen med vores nøje udvalgte producenter, vi bestræber os på at producere pålidelige, stor klingende instrumenter til en pris, der er tilgængeligt for alle. Vores musikudstyr er lavet til de samme krævende standarder, som du forventer fra andre velanskrevne mærker - dette er bakket op af vores standard 28 dages penge tilbage garanti.

Gear4music produkter er produceret etisk og ansvarligt at opfylde forventningerne om en omsorgsfuld verden.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.