DISC Yamaha S90 XS Keyboard Synthesizer

  • Video 1
kr. 19.711 NORMAL PRIS kr. 23.177 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • 88 tangent hammer effekt keyboard
  • Fremragende kvalitet klaver lyde
  • Omfattende tidstro kontrol

DISC Yamaha S90 XS Keyboard Synthesizer

detaljer

Keyboardere - hør efter! I vil gerne have det ultimative keyboard til både at tage med ud at spille og til at skabe på? Vi har samlet det for jer. Exceptionelle lyde, en klaverlyd man vil gå i døden for, et virkelig naturligt klaviatur, omfattende men lettilgængelig betjening, real-time kontrol over lydene, audio indspilning til USB-hukommelse, omfattende features med computer, altsammen i en kompakt størrelse? Nu kommer S90 XS og S70 XS - designet specielt til keyboardspillere, der har brug for den højeste kvalitet klaverlyd og udtryksfuldhed. S90/70 XS er livemusikerens drøm, men den er bestemt også tilgængelig og brugbar for den mere hobby-prægede pianist - ikke KUN de topprofessionelle.

Produkt Ref: 14649

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Lyde der bevæger

For at skabe det bedste keyboard instrument, må man starte med de bedste lyde, og her leverer S90 XS / S70 XS i særklasse. S-serien har alle lyde, Performances, Arpeggios og Virtual Circuit Modeling effekterne man finder i vores flagskib MOTIF XS Music Production Synthesizer. Derudover har vi tilføjet hele 142MB ekstra Wave ROM dedikeret til højkvalitets piano-samplinger, så der i alt er 456 MB instrument samples. Før og fremmest skal nævnes den nye sampling af et Yamaha S6-koncertflygel. Dette flygel er fanget så præcist at det skaber en utroligt intim og udtryksfuld klaverlyd der ikke findes på noget andet keyboard, og som eminenet komplementerer andre mere traditionelle klaverlyde. Der er naturligvis også samplingen af Yamaha CFIIIS som den findes i MOTIF XS. S90 XS / S70 XS er designet med musikeren for øje, udfra en tankegang om at jo bedre feedback man føler at man får fra sit instrument - des bedre spiller man også. S90 XS / S70 XS er med andre ord lavet til at få dig til at yde dit bedste!

Strømlin din optræden

S90 XS/S70 XS lader dig hurtigt og nemt lave dine egne Performances med den utroligt hurtige Performance Creator-funktion. Aldrig før har det været så let at vælge en Voice, lynhurtigt programmere Layers og Split og tilmed tilføje en Drum Voice og lade den spille fra en Arpeggio for derefter at gemme det hele i en Performance. Lad os sige, at du sidder og spiller med en klaverlyd og vil pludselig gerne have strygere lagt oveni klaverlyden. Det er blot et tryk på LAYER-knappen, at vælge lydkategori og lyd, gemme din nye Performance - ganske få knaptryk og så er du der! Vi har også lavet om på panel-layoutet på S90 XS/S70 XS, for at gøre den nemmere at finde rundt på, og for at give dig hurtigere adgang til de funktioner du bruger mest, især i en live-situation. Funktioner såsom hurtigt at slå forskellige Parts til og fra, vælge Arpeggios til og fra, slå Arpeggio Hold til og fra, samt real-time kontrol med forskellige synth-parametre via knapper og fadere.

Ideél til live-brug

S90 XS/S70 XS har en bunke features som live-brugerne vil sætte pris på. F.eks. combo-inputstikket, der også kan tage imod mikrofon-input. Bare sæt en mikrofon til, justér gainen mens du holder øje med PEAK-indikatoren - og så er du klar! Du kan også bruge Control Knobs til at finjustere volumen og tilmed lægge rumklang og chorus på lyden.

Direkte indspilning til USB- eller intern hukommelse

Hvis du har en USB-stick kan du sætte den direkte i S90 XS/S70 XS og optage hvad du spiller som audio data. Denne feature kan tilmed også optage det der kommer ind via audio-inputtet. Du kan også optage til den indbyggede flash-hukommelse (192 MB) helt uden behov for ekstern hukommelse. Du kan også afspille lydfiler fra USB-hukommelsen, så du f.eks. kan lave backing tracks på den computer, og spille til dem direkte fra keyboardet. Der er yderligere en Song Chain-funktion så du kan lave sætlisten hjemmefra og have dine backing tracks og andre lydfiler klar i den rigtige rækkefølge.

76 & 88-tangenters klaviatur

S70 XS har 76 Balanced Hammer-tangenter, og er dermed lidt mindre og lettere at transportere end S90 XS, som har 88 tangenter af samme slags. Så kan du vælge hvad du har mest brug for.

DAW Remote-funktion

S90 XS / S70 XS er en perfekt partner til musik produktion på computer. Den kan både virke som master keyboard, avanceret multi-timbralt lydmodul og med DAW Remote-funktionen med mere end 50 indbyggede templates kan du meget nemt og hurtigt få kontrol over din DAW-software og VST-instrumenter på computeren - direkte fra panelet på keyboardet!

Velkommen - en besked fra udviklerholdet bag S90 XS / S70 XS

Vi er meget meget stolte af at introducere den nye SX90 XS / S70 XS, som efterfølgeren til S90 ES. Med sine exceptionelt gode instrumentlyde og klaviatur, er dette instrument for alle musikere i alle genrer - både professionelle og den mere hobby-prægede musiker. Denne synth er i særdeleshed henvendt til brug scenen og i andre live-situationer, og derfor har vi tilføjet en 76-tangenters model til serien, S70 XS, som er lidt nemmere at transportere, men har samme tangenter som S90 XS. Derudover har S90 XS / S70 XS fået opgraderet de funktioner man har brug for live; funktioner såsom Remote Control og Master Keyboard features, som er nødvendige for at integreret keyboardet ordentlig i et større setup. Derfor er vi sikre på at S90 XS / S70 XS vil blive dit "go-to" keyboard til både live- og studiebrug mm.

Softwareintegration

Cubase AI er alsidig og avanceret audio/MIDI-sequencer - og den følger med S90 XS / S70 XS så du får endnu flere muligheder i musikproduktionsøjemed, hvis du også har en computer. Du kan også bruge computeren til at editere i din S90 XS / S70 XS via den medfølgende S90 XS / S70 XS Editor. På den måde får du endnu hurtigere og nemmere adgang til alle indstillinger i keyboardet.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.