Casio Celviano AP-450 digitalklaver og få £100 Cashback

6.553 kr. NORMALPRIS 10.082 kr. (herunder moms @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Casio Celviano AP-450 Digitalklaver med fod, sort.
 • Morphing luft prøvetagning teknologi, realistisk toner.
 • Skaleret Hammer Action keyboard, reagerer på berøring.
 • Dæmper resonans for en dyb & amp; amp; forstærker amp; Naturlige resonans.
 • Ex visning Instrument

Casio Celviano AP-450 digitalklaver og få £100 Cashback

Detaljer

Casio AP-450 har en hidtil uset naturlige reproduktion af akustisk klaver lyde og realistisk flygel føler karakteristiske af Celviano serien.Bemærk venligst: klaver bænk og hovedtelefoner ikke inkluderet. Strømforsyning inkluderet.

Produkt Ref: 29324

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Skaleret Hammer Action Tangenter

Når du spiller AP-450, føles det som om du spiller en akustisk klaver. Tri-sensor skaleret Hammer Action keyboardet reagerer på røre ved spillere med tre sensorer, der registrerer et tryk på tangenterne sekventielt. De simulerede ebony og elfenben nøgler tilbyder luksuriøse tekstur og glat strejf af et flygel keyboard. De minut crimp af den overfladekvalitet betyder, at tangenterne har en perfekt fingerspids passe, selv når du spiller for udvidet længder af tid.

Multi-dimensionelle Morphing luftteknologi

Ud over at føle sig som et akustisk klaver, AP-450 lyder som en også. Alle 88 tangentr indarbejde en stereo resonans simulator, og er i stand til at give bemærkelsesværdigt realistiske lyde taget fra udvidet bølgeform data prøvetagning, lagret på AP-450 installeret hukommelse. De rige, resonerende toner, der er produceret af AP-450 er på grund af Casios flerdimensionel Morphing luft lyd kilde. Forbedringer Casio har lavet til minde om Celviano serie betyder at det kan producere de naturlige toner, du ville kun forvente fra et akustisk klaver, begyndende med oprindelige lyd og fører til en smuk forlængelse indtil lyden til sidst forsvinder.

Pakke med flere funktioner som Standard

Dæmper resonans opnår en dybere og mere naturligt smuk resonans end en pedal, de subtile ændringer i efterklang forekomme som reaktion på delikat presset af selv delvis pedal drift

Funktionerne Nøglen ud og Låg Simulator på AP-450 bidrage til dens overbevisende akustiske piano lyd. Det nye keyboard system gengiver de nuancer, der opstår fra den hastighed, hvormed du slipper hver nøgle, oprettede endnu mere autentisk efterklang. Mængden og kvaliteten af lyden ændringen når låget på et flygel er hævet eller sænket. Låget simulator kan du vælge den grad som låg er åben eller lukket, giver dig endnu flere muligheder for forskellige lyde.

Ex visning Instrument

Bemærk venligst, at dette instrument bliver solgt som en ex Vis element. Instrument, selv om der anvendes i vores showroom og lidt scuffed, er i perfekt orden og fungerer som nye. Dette er en stor mulighed for at få en næsten ny klaver på en brøkdel af prisen.

Funktioner og specifikationer

For en mere detaljeret liste over egenskaber og angivelser om Casio Celviano AP-450, skal du downloade PDF-filen fra linket nedenfor.

 • Tastatur: 88-tangent, Tri-sensor skaleret Hammer Action keyboard II, Simulated¬ ebony og elfenben nøgler
 • Lyd kilde: Multi-dimensionelle Morphing luft
 • Indbygget sange: 60 (musikbibliotek) sange
 • Lektion funktion: Del on/off (lektion del: højre hånd/venstre hånd)
 • Andre funktioner: Flygel knap x 2 (koncert, moderne), elektrisk klaver knap, Duet funktion, oktav Skift: ±2 oktaver, bedømmelseskomite låse, dias-type keyboard dække
 • Pedaler: Spjæld, blød og sostenuto pedaler (spjæld = homogen drift)
 • Power krav: AC adapter: AD-E24250LW
 • Dimensioner (W x D x H): 1,377 x 427 x 840 mm, undtagen Nodestativ, og andre fremskrivninger
 • Vægt: 40,5 kg
 • Organ farve/Finish: Sort træ tone finish
 • Medfølgende tilbehør: AC adapter (AD-E24250LW), score bog, Nodestativ, hovedtelefon krog

Indstillinger for levering

Kurer levering

Når du føjer produktet til din indkøbskurv, vil du blive forsynet med vores standard courier Leveringsindstillingen gratis, som er en "til din dør" service. Du skal muligvis hjælpe levering føreren, som dette produkt kommer pakket i store kasser!

Denne indstilling kan ikke være egnet, hvis du ikke er i stand til at hjælpe føreren om nødvendigt, eller hvis du har brug for klaver levere ovenpå men du har ikke nogen andre til at hjælpe. Kan du overveje, om dette er den mest hensigtsmæssige leveringsservice for dig, som andre indstillinger for levering er også tilgængelige mod et tillægsgebyr.

2 mand leveringsservice

Hvis du vælger denne indstilling, vil to levering personale leverer boksene klaver til enhver stueetagen rum i dit valg, lilletrommere end blot din hoveddør. Bemærk venligst at denne service vil tage et par dage længere end standard kurertjeneste og kurer selskab vil ringe til dig for at arrangere en bekvem leveringsdato, efter du har afgivet ordren.

Hvis du ønsker mere information, venligst ring til os på 0843 155 0800.