Casio CDP-220R Digital klaver Deluxe Pakke

 • Video 1
kr. 3.290 NORMAL PRIS kr. 5.809 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 5 April 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 5 April 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 135
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Opgraderet Version af populære Casio CDP-200R
 • Nye SDHC-kort kompatibilitet - 30 ekstra GB!
 • 700 AHL stemmer & 200 rytmer
 • Ny akkord bog Reference funktion
 • Med Stativ, opbevarings bænk, Pedal & hovedtelefoner

Casio CDP-220R Digital klaver Deluxe Pakke

detaljer

Casio CDP-220R er et 88-tangent action keyboard med vægtedetangenter og forbedret lydkvalitet og klaver feel. Designet og udviklet til at hjælpe dig at lyder dit bedste, har denne model gennemgået omfattende opgraderinger for at aktivere større kreativitet, forbindelse og kontrol. Denne pakke giver dig en komplet setup, herunder Casio CDP-220R (en opgraderet version af CDP-200R), Casio CS44 stativ, Casio SP-3 pedal, hovedtelefoner og bænk med opbevaring.


Produkt Ref: 25869

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

NYE funktioner & opgraderinger

Casio CDP-220R er den nyeste version af det enormt populære CDP-200R Digital Klaver og eksklusiv til Gear4music i Storbritannien. Klaver er blevet opgraderet og udvidet til kompatibilitet med den nyeste teknologi.

 • Med den nye SDHC kompatibilitet - kan CDP-220R acceptere de forbedrede SDHC-kort med en kapacitet på op til 32GB (CDP-200R var maksimalt et 2GB SD kort). Det massive antal af ekstra datakapacitet giver mulighed for mere nydelse af lyd sampling, bruger rytmer, bruger sange, indspillede sange, optagelse set-ups og MIDI-musikfiler.
 • 30 Ekstra stemmer - CDP-220R kan prale med en udvidet række rytme og akkompagnement funktioner herunder en imponerende 700 toner.
 • Nye korde bog funktion - et nyttigt referenceværktøj, så du kan slå akkorder op du ikke ved, hvordan man spiller. Lyt, Lær og Husk; en simpel operation viser dig inverteret former for hvert akkorder som gør dette nye værktøj en værdifuld undervisningsressource.
 • Klaver/orgel knap - CDP-220R's inkluderer en klaver/orgel knap så du hurtigt og nemt kan få naturlige lyde perfekt for udførelsen af mange flere traditionelle stykker.

Designet, Bearbejdet & udformet af Casio hjælper dig til den bedste lyd

Casio har med CDP-220R skabt en prisbillig klaver fokusere på forbedrede lyd valg og ekstra digitale funktioner. Dette moderne digitalklaver opnår realistisk akustisk klaver toner og touch plus alle alsidige funktioner muliggjort af den digitale teknik. Denne Gear4music pakke giver dig den komplette opsætning du behøver til at spille væk!.

Erobre lyde fra verden

CDP-220R kan prale med en massiv 700 højkvalitets toner fra en lang række genrer. Disse understøttes af 200 rytmer og auto akkompagnementer fra hele verden med særlig vægt på Latin beats. Du kan også oprette dine egne rytmer i 10 bruger stik.

Yderligere funktioner, som kan føje smag til din præstation inkluderer et tonehøjde bend hjul, perfekt til reproducering lyden af etniske instrumenter, musik forudindstillinger inkluderer et stort udvalg af genrer og en skala editor, som ændrer temperament af keyboardet hurtigt og nemt der passer til orientalske musik eller visse typer Klassisk. Projiceres gennem imponerende Bas-Reflex højttalersystem, producerer CDP-220R rigt og varieret lyde.

Uvurderlig Reference & øvelse værktøjer

CPD-220R er pakket fuld af nyttige funktioner designet til at støtte i øvelse og teknik bygning og viser en rigdom af nyttige oplysninger på sit store, baggrundsbelyste LCD-skærmen. Ud over de sædvanlige optagere og metronomer indeholder denne Casio også en genial Korde bog Reference funktion, der lærer dig akkorder du måske ikke endnu er fortrolige med. Hør deres lyd, Lær at spille dem og endda visning inverteret former for hvert akkords, et uvurderligt værktøj for læring og sammensætning. Klaver har 152 sang bank melodier indbyggede herunder 50 øvelse sætninger.

Opgradering Trin lektion funktion tillader dig at bryde en sang op i korte sætninger og derefter vælge højre, venstre eller begge hænder, lytte, spille mens du ser nøgle guide indikatorer på LCD-skærmen og derefter afspiller fra hukommelsen. Din lektion score vises derefter på monitor som gør det muligt at gennemgå dine fremskridt. Hvis keyboardet registrerer du kæmper med en simuleret stemme kan det endda hjælpe dig ved at sige finger tallene!

Forbedret lydkvalitet & keyboard følelse

CDP-220R kan prale af både forbedret lydkvalitet og akustisk keyboard fælelse. Casios forbedrede dobbelt element AHL støjkilden bruger waveforms af særskilte sampler af de samme noter ved stærk og lys nøgle tryk til at give udsøgte tonekvalitet. Touch respons lader dig tilføje delikate nuancer til dit spil ved varierende tryk du anvender imens Skaleret Hammer Action keyboard giver en autentisk flygel følelse. fjeder-fri hammer systemet er magen til den, der brugt af flygler og giver et tangent fornemmelse, som naturligvis er fast med lavere spillede noter relativt tungere end høj noter. Casio holder og klaver bænk er inkluderet i denne pakke også for at kombinere og genskabe den akustiske spille oplevelse.

Alsidig & udvidelig

Hvis du formår at nå gennem alle de 152 inkluderede sange kan du indlæse nogle flere fra eksterne kilder og bruge dem til at lytte, spille eller endda undervisningstimer. USB-port, SD/SDHC memory-kortplads og generel MIDI støtte tillade et væld af forbindelsesmuligheder eller sætte en digital lydafspiller til, eller CD-afspiller, og du kan spille med på dine foretrukne sange eller hook op en mikrofon og synge med.

Hvis du er den kreative type kan du bruge sampling funktionen/b> prøv en lyd fra en mikrofon og derefter Afspil lyd tilbage på keyboardet. Hvorfor ikke tilføje rumklang, vibrato eller andre effekter eller endda indarbejde samplelyden i et akkompagnement mønster?

Funktioner & specifikationer

 • Tangenter: 88, Scaled Hammer Action keyboard
 • Touch Response: 3 følsomhed niveauer, Off
 • Lydkilde: Dual-elementet AHL
 • Maksimalt polyfoni: 48
 • Toner: 700 indbyggede toner
 • Lag/Split: Ja
 • Digital effekter: Reverb (10 typer), Kor (5 typer)
 • Rytmer/mønstre: 200 indbygget rytmer (10 bruger rytmer)
 • Auto akkompagnement tilstande: 5 tilstande
  • CASIO korde
  • Fingered 1
  • Fingered 2 (6th off)
  • Fingered 3 on bass
  • Full Range korde
 • Controllere:
  • Start/Stop
  • Intro
  • Normal/Fill-in
  • Variation/Fill-in
  • Synkro/finish
 • Indbyggede sange: 152 (sang Bank), 10 bruger sange
 • Lektion funktioner: Ja
 • Metronome: Beats: 0, 2, 3, 4, 5, 6 (Tempo interval: & # 9833; = 30 til 255)
 • Recorder:Ja
 • Sampling funktion: Op til 8 lyde
 • SD eller SDHC memory card: Op til 32 GB
 • MIDI GM kompatibilitet niveau 1
 • USB: Ja
 • Talere: 12 cm/6 cm (ovalt) x 2, bas-reflex system
 • Forstærker Output: 8W 8W

Klik på knappen nedenfor for at få vist de fulde specifikationer for Casio CDP-220R digitalklaver.

Inkluderet tilbehør

 • Casio CS44 klaver stativ
 • Justerbar klaver bænk
 • Stereohovedtelefoner
 • Casio SP-3 Pedal
 • Nodestativ
 • AC Adaptor
 • Song Book

Klik på knappen nedenfor for at få vist den fulde Produktvejledning til Casio CDP-220R Digital Klaver.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.