Alfreds selvstudium voksen klaver: Begyndere Kit

325 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 20 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 46907

  • Selv lære klaver bog.
  • Inkluderer bog, CD og DVD.
  • Eksempler spilles af kendte Pianist Gayle Kowalchyk.
  • Egner sig til voksne, der ønsker at lære i deres egen tid

Alfreds selvstudium voksen klaver: Begyndere Kit

detaljer

Alfred voksen klaver bog giver mulighed for de spirende klaver spillere at lære sig selv i deres egen tid gennem en informativ og produktiv måde. Inkluderet er en CD indeholder alle 65 musikalske eksempler i bogen. Den ledsagende DVD indeholder en introduktion til alle sider i bogen og opførelser af stykker af velkendte lærer, Gayle Kowalchyk.

Produkt Ref: 46907

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Musik manuskript bogen indeholder 64 tom, 12-stave manuskript ark. Sider er 9" x 12" og trykt på 100 genbrugspapir.

Alfred's Mini Music Guide: klaver akkord ordbog giver væsentlige oplysninger i en bekvem størrelse. Med 600 unikke akkorder og voicings for alle 12 nøgler, tydelige diagrammer, greb, note navne og en musik teori gennemgang på akkord byggeri, omvendinger og avancerede voicings er dette den nyttigste kompakt klaver akkord ordbog til rådighed.

Den lommestørrelse væsentlige musik ordbog opslagsbog dækker alle større aspekter af musik, fra grundlæggende principper for teori og kortfattede biografier om komponister til udtalen af udenlandske vilkår og intervaller af instrumenter og stemmer.

To-sidet fold-ud keyboard diagram viser hele keyboardet på klaver med hver klaver nøgle med navnet og dens tilsvarende note på grand personale for fem oktaver. Side man kan placeres på klaver over tangenterne og Side to kan anvendes fra klaver til yderligere gennemgang.