Hjem klaverer

Home klaverer plejede at vaere upalidelige arvestykker, der nodvendige meget tuning og vedligeholdelse, men nu de kan give dig flere muligheder for fornojelig ovelse og kommer i et stort udvalg af plads-besparelse størrelser.

View All Information

Hjem klaverer

Første 150 produkter viser

Om Startside klaverer

Digitale flygler har udviklet sig til et realistisk alternativ til traditionelle klaverer, både i den måde, de føler for at spille og i Ørelyd produceret. Den store tiltrækning af disse klaverer er at de kræver lidt eller ingen vedligeholdelse, endnu kan give mange flere funktioner end de konventionelle klaver.

Gear4music.com har et klaver der passer til enhver smag og budget, lige fra dem, der er ideel til begynder eller hjemmebruger såsom vores egne mærkevarer 8815 digitalklaveret, der kan opstå gennem professionel instrumenter ligesom Yamaha Clavinova serie eller Roland RG flygler.

Bruger vores mange års erfaring udvikle digitale flygler, sikre vi, at vi altid har den mest omfattende vifte af instrumenter til rådighed online, de funktioner, du har brug for.

Privat klaver nyheder

Casio Join styrker med kviksølv Award Nomineret Musican Laura Mvula For musiklærer of the Year Awards 2017

Classic FM hæderkronede musik lærer Awards er indstillet til den største nogensinde, fremvisning fremragende uddannelsesmæssige præstationer af musiklærere fra hele Storbritannien... Mere »

Musikmesse 2016: Casio GP-400 Hybrid Flygel lanceret

Casio replikere flygel spiller erfaring i den nye GP-400 Grand Hybrid Digital Klaver.... Mere »

Nord introducere to fantastiske nye og unikke instrumenter til Nord Piano bibliotek.

Ejere af udvalgte Nord produkter kunne nu dataoverføre den Mozart Fortepiano og Beethoven Broadwood lyde gratis.... Mere »