Transportable Keyboards

Transportable keyboarder er ideelle for alle på udkig efter en sjov, kompakt og alsidigt instrument. Uden hovedparten af en fuld digital klaver eller kompleksiteten af en arrangør keyboard er transportable keyboarder bruger kammeratlig, problemfri gratis instrumenter. De er ideelle til tabel eller lap top spille og nemt at kunne transporteres til en vens hus eller undervisningstimer.

View All Information

Transportable keyboarder

Første 50 produkter viser

Om Startside keyboards

Keyboards er ikke kun et alternativ til en traditionel klaver, i den måde, hvorpå det føles for at spille, men giver også et stort udvalg af lyde.

Meget indsats er gået til at finde et instrument, som lyder som klaver, men mangler sin størrelse og vægt. Vigtigste fordele inkluderer bliver lysere, bærbar, mindre omkostningskrævende, og de kræver ikke tuning.

Vi har keyboards fra førende producenter såsom Casio og Yamaha såvel som vores egen række Gear4music keyboards, med alt fra hjem til præstation keyboards tilgængelige.

Med et omfattende udvalg af keyboards til de laveste priser i Storbritannien, Gear4music.com er en pianist online superstat.

Hjem keyboard nyheder

Musikmesse 2013: Yamaha lancerer den PSR-243 og PSR-343 bærbar keyboard

Yamaha lancerer de PSR-E243 og PSR-E343 transportabel keyboarder på 2013 Musikmesse Show.... Mere »

NAMM 2013: Roland lancere nye keyboarder og klaverer

NAMM 2013: Roland udvide deres række førsteklasses keyboarder og klaverer.... Mere »

Skegness klaver Academy tilbyder gratis undervisningstimer

Folk interesserede kan skrive lodtrækningen i perioden jul.... Mere »