Italia

Gear4Music.com

Italia elektriske guitarer og basser tager deres inspiration fra de mere individuelle europæiske design af de sidste fire årtier, især fra Italien. De har tendens til at være iøjnefaldende og usædvanlige, med en udpræget retro kant. Både guitar og bas områder inkluderer hollowbody modeller og kommer i nogle slående finish. View All Information

Italia bestsellere

Første 7 produkter viser

Om Italia guitarer og basser

Rækken Italia på Gear4music.com inkluderer den metalliske Modulo Tipo 3, Rimini instrumenter, Italia Imolas med en unik 25 måde skifte system, udpræget 60s Maranello guitarer ideel for gigging og modellens begunstiget af blues legend Chris Rea.

Torino basser echo design af nogle af de mest indsamles instrumenter af 60s med moderne og originale drejninger, mens den karakteristiske f-huller og Italia handling vinkel trapez hale stol betyder denne bas virkelig skiller sig ud fra mængden.

Endelig Mondial fanger perfekt ånden i rækken Italia - slanke retro styling med opdateret elektronik og hardware.

Italia Guitar & bas nyheder

MUSIKMESSE 2017: LunaStone TrueOverDrive 2 Guitar Pedal

Den næste overgang til LunaStone for at debut på dette års Musikmesse i Frankfurt, TrueOverdrive 2 guitar pedal champions beefiest af bunden ender.... Mere »

Gibson frigive ur dyrere end en Standard Les Paul Guitar

Gennem et samarbejde med ur producent Raymond Weil, Gibson's 'Freelancer' Se par ekstravagance og musikalsk inspireret design med forbløffende resultater... Mere »

Seymour Duncan afslører deres Active/Passive dualitet Pickup

At tage de bedste funktioner fra active og passive pickupper, derefter flette dem til en alsidig pickup, dualitet tilbyder spilleren en alsidige udvalg af toner.... Mere »