Italia

Gear4Music.com

Italia elektriske guitarer og basser tager deres inspiration fra de mere individuelle europæiske design af de sidste fire årtier, især fra Italien. De har tendens til at være iøjnefaldende og usædvanlige, med en udpræget retro kant. Både guitar og bas områder inkluderer hollowbody modeller og kommer i nogle slående finish. View All Information

Italia bestsellere

Første 7 produkter viser

Om Italia guitarer og basser

Rækken Italia på Gear4music.com inkluderer den metalliske Modulo Tipo 3, Rimini instrumenter, Italia Imolas med en unik 25 måde skifte system, udpræget 60s Maranello guitarer ideel for gigging og modellens begunstiget af blues legend Chris Rea.

Torino basser echo design af nogle af de mest indsamles instrumenter af 60s med moderne og originale drejninger, mens den karakteristiske f-huller og Italia handling vinkel trapez hale stol betyder denne bas virkelig skiller sig ud fra mængden.

Endelig Mondial fanger perfekt ånden i rækken Italia - slanke retro styling med opdateret elektronik og hardware.

Italia Guitar & bas nyheder

Slash's 1984 F.kr rige Warlock brugt til at skrive Guns N' Roses' tidligste Hits går op til auktion

Verificeret af guitarist, selv, Slashs F.kr rige spillede en afgørende rolle i Guns N' Roses anledning til berømmelse... Mere »

Gear4music vil strømpe Gibson 2017 vifte

At bringe et levende stænk af farve, variationer over klassiske modeller og uovertruffen tone, Gear4music er stolte af at lagerføre rækken Gibson 2017.... Mere »

Ibanez frigive 3 nye guitarer til at fejre 25-årsdagen for Steve Vai's Passion og krigsførelse

Tre syv streng guitarer er indstillet til at ramme butikkerne i snart i hyldest til Steve vais anmelderroste album, Passion og krigsførelse... Mere »