Tie Studio Vintage Mic

424 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 13 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 75843

 • All-Metal konstruktion.
 • Forkromet Vintage Style Look.
 • Super-cardioid mønster.
 • Forkromet Vintage Look.
 • Indbygget tænd/sluk knap

Tie Studio Vintage Mic

detaljer
Slips Studio Vintage mikrofon er en vintage-stil scenen mikrofon ligner en all-metal konstruktion med et bredt frekvensområde (50 Hz - 16 kHz). Denne chrome stil vintage mikrofon er det ideelle valg for enhver vocal performer ønsker for at tilføje et strejf af klassisk stil til deres præstation. Ud over at have en vintage æstetiske, slips studie Mic også indeholder en række professionelle komponenter, som resulterer i sine naturtro lydgengivelse. Slips Studio Vintage mikrofon er også udstyret med en super-cardioid pickup mønster for ekstra præstation til prisen. Med sine vintage stil udseende og premium kvalitetskomponenter, slips Studio Vintage Mic er perfekt til audio fagfolk.

Produkt Ref: 75843

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Vintage-stil æstetiske

Slips Studio Vintage mikrofon er en vintage-stil dynamisk mikrofon ligner en super-cardioid mønster og en all-metal konstruktion. Den brede frekvensområde gør det perfekt til at opfange høj kvalitet vokal, uanset hvor du er. Stil og konstruktion af mikrofonen gør den ideel til både fase og studie brug. Den iøjnefaldende krom finish og design bringer den vintage æstetiske frem i forgrunden, efterligne stilen af sine forgængere fra 50erne. All-metal konstruktion er også let (vejer mindre end en halv et kilo) hvilket gør det perfekt til brug på vejen.

Exceptionel lydkvalitet

Super-cardioid mønster til huse i chrome-stylet udvendige gør slips Studio Vintage Mic ideel til at opfange høj kvalitet vokal, uanset hvor du er. Super-cardioid mønster hjælper med at bringe usædvanlig tilstedeværelse og balance på højkapacitet niveauer, perfekt til optagelse af professionel kvalitet vocal tager. Den brede frekvensområde (50 Hz - 16 kHz) er også perfekt til at indfange hver nuance af den oprindelige lyd, let indfange intens diskanter tilknyttet sang vokal. Den høje impedans betyder også, at mikrofonen pakker en reel punch mens de resterende harmonisk afbalanceret. Desuden mikrofon funktioner en på og sluk-knap, så du kan nemt slå lyden fra mens den ikke er i brug.

Funktioner

 • Dynamisk mikrofon
 • Super-cardioid mønster
 • Forkromet vintage ser
 • XLR-tilslutning
 • Nederste skrue forbindelse til fastgørelse til et mikrofon stativ

Specifikationer

 • Frekvensområde: 50 Hz - 16 kHz
 • Følsomhed: -54dB ± 3dB (0dB = 1V / Pa ved 1 kHz)
 • Output impedans: 250 & Omega; ± 30 (ved 1kHz)
 • Mål: 68 x 56 x 190 mm
 • Vægt: 490 g