Tascam DA-3000 2-kanal High Definition Audio Recorder

kr. 7.484 NORMAL PRIS kr. 8.679 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 8 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 8 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 486
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Baerbare kvalitets Monitoring System.
 • AD Konverter til Mastering.
 • Samtidige Master File optagelse.
 • DSD Multitrack Recorder.
 • DA Konverter til en PA/SR Digital konsol

Tascam DA-3000 2-kanal High Definition Audio Recorder

detaljer

DA-3000 er et vigtigt redskab for optagelse ingeniorer kombinerer høj kvalitet master optagelse og ADDA konvertering. Det kan bruges som en transportabel monitorssystem for AD Konverter til mastering, samtidige master fil optagelse ved hjælp af hoje sampling hyppighed PCM/DSD optagelse, DSD multitrack recorder og DA Konverter til en PA/SR digital konsol.

Produkt Ref: 40861

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

DA-3000 som en PCM/DSD Master-optager

Tascam DA-3000 er en hojtydende PCM/DSD master optager med stereo optagelse af analoge og digitale signaler pa hoj samplingfrekvenser op til 192kHz PCM og 5,6 MHz DSD egnet til arkivering masters. Enheden kan optage pa SDHC-kort og UDMA stottet CF-kort.

DA-3000 har et udvalg af input og output til at handtere et stort udvalg af optagelse situationer. Dette muliggor forbindelse med alle typer af studie udstyr herunder audio interfaces og mic preamps. De analoge indgange og udgange inkluderer XLR og RCA stik mens de digitale tilslutninger inkluderer S/PDIF RCA coaxial og XLR stik for at stotte AES/EBU. BNC SDIF-3 indgange og udgange stotte DSD digitale tilslutninger.

Den opgraderede brugerinterface gor systemet nemmere at bruge med alle de nodvendige kontroller i lange, smukt oplyste meter og display. 128 X 64 display kan du kontrollere alle oplysninger hurtigt og 24 dot niveaumalerne mener du kan vaere sikker pa monitor niveauer pa alle tidspunkter.

DA-3000 som en ADDA konverter

DA-3000 har dual mono kredslob, der eliminerer interferens mellem venstre og hojre kanaler. To høj kvalitet mono kredslob er indbygget i enheden. De venstre/hojre kanaler hver bruger en meget roste BurrBrown PCM1795 D/A converter chip. TASCAM DA - 45HR, som stadig anvendes i mange studier, ope bruger en dual mono struktur med NE5532 ampere og BurrBrown D/A convertere. Ved hjælp af en tilsvarende output kredslob struktur herunder DA konvertere endnu hojere kvalitet, der understotter DSD, giver DA-3000 en bærbar høj kvalitet monitorssystem.

De interne kredslob bruger en fuldt afbalanceret strucuture helt resistente over for stoj fra ind- og udgange. Dette har en stor effekt pa output og input fase pavirker det optagede lyd. Input audio er digitaliseret af BurrBrown PCM4202 ADC, nar den passerer gennem den analoge input kredslob.

Tascam reme maneder prover at vaelge høj kvalitet dele til at ga ind i DA-3000. NJM2114 og NE5532 og lav impedans kondensatorer blev valgt for lav modstand, lav stoj og hoj praecision audio kvalitet. DA-3000 blaeserlose design betyder, at uonskede blaeserstoj er elimineret, mens de stadig bevare en komfortabel monitor miljo.

For at sikre høj kvalitet audio input og output, er en stabil stromforsyning uundvaerlig. EI core transformer indarbejdet i denne enhed har separate bredband - en for de digitale kredslob og kontrolpaneler og en for de analoge kredslob - gor det muligt at fange endnu hojere kvalitet signaler ved at undertrykke stoj. Derudover for ur generator, Tascam har brugt en temperatur-kompenserede krystal oscillator (TCXO), der kan prale af 1 ppm praecision.

Applikationer

DA-3000 har flere ansogninger, hvoraf den ene er som en bærbar høj kvalitet monitorssystem. Installer enheden i en transportabel rack og du har palidelige monitor i enhver studio. Du kan tilslutte det til et studie DAW og en hoj praecision ur generator. I hjem studios kan du opna den samme hoje niveau arbejdseffektivitet ved hjælp af digitale tilslutninger, som du ville gore med et lille studio interface.

Du kan ogsa bruge Tascam DA-3000 som en Annonce Converter for enden af en analog mastering kaede. Afbalanceret, lav stoj kredslob og høj kvalitet AD kredslob konvertere lyd ved hjælp af analog MKS og kompressorer til digitale signaler uden lyd nedbrydning.

Systemet er ogsa ideel til samtidige master fil optagelse ved hjælp af hoje sampling hyppighed PCM/DSD optagelse. Samtidig at du optage PCM fil (16-bit / 44,1 kHz) i software ved hjælp af en DAW system, kan du ogsa gore en hoj sampling hyppighed PCM/DSD optagelse ved at forbinde DA-3000 direkte til en analog mixer. Ved at optage to typer af digitale master optagelser, vil du vaere klar til eventuelle fremtidige efter optagelse behov.

DA-3000 ur praecision du kan bruge, DSD multitrack post med flere enheder. Som DA-3000 kan optage to mono filer i stedet for en stereo fil, kan 8 enheder brugt sammen for 16 spor af optagelse. Tilslutning til koaksial stik er kun nodvendigt forbindelsen mellem enhederne.

Tascam DA-3000 kan ogsa brugt som en DA Konverter til en PA/SR Digital konsol. Hvis du slutter de digitale udgange af konsollen til DA-3000 kan du opgradere hall lyden til en endnu hojere kvalitet. OEL display og hoj synlighed niveaumalere betyder, du kan kontrollere status for signalet let i dim vaerelser.

Funktioner

 • Stereo optagelse hen til SDHC card eller CF-kort
 • PCM optageformat: BWF (44.1/48/88.2/96/176.4/192kHz, 16/24 bit)
 • DSD optageformat: DSDIFF/DSF (2.8/5.6MHz)
 • SD card rille (understotter 4 til 32GB SDHC-kort)
 • CF card rille (understotter UDMA)
 • Afspilning af WAV-filer
 • Cascade funktion giver mulighed for samtidig anvendelse af flere enheder
 • Optagelse 2 mono filer fra stereo input muligt
 • Mark funktioner kan bruges sat op til 99 point per fil (mark oplysninger kan bruges i software, der understotter BWF format)
 • Nar du optager, udpegning af optagelsen fil mappe muligt
 • Synkroniseret optagelse ved hjælp af niveau, stoppe tiden og optagelse start delay tidsindstilling
 • Lydstyrken kan justeres i 0.5dB trin
 • Ved hjælp af automatisk track forogelse funktion, kan nye filer oprettes automatisk mens fortsætter med at optage, nar en tilstand (niveau, filstorrelse, digital input) sat pa forhand opstar
 • Manuel spor forogelse funktion kan brugt, nar du har lyst til at oprette et nyt spor samtidig med at optage
 • Automatisk mark funktioner kan bruges til nemt kontrollere problemer (niveauer, word ur frigorelse) opdaget under optagelse
 • Filnavnformatet kan indstilles til enten et custom ord eller dato og klokkeslaet
 • Gentag afspilning funktion (alle filer eller enkelt fil)
 • Mappe-afspilning funktion kan bruges til at spille alle filer i en mappe
 • Playlist funktion tillader filer at blive programmeret pa forhand til afspilning
 • Opdele og slette funktioner kan bruges til at handtere filer, der er allerede registreret
 • FORTRYDE funktion kan bruges til at annullere den tidligere operation
 • USB host port understotter kopiering mellem USB flash drev og CF/SDHC-kort
 • Filnavne kan aendres
 • Direkte placering muligt nar et USB-keyboard er tilsluttet
 • Ordet ur master kan indstilles til indre, Word input eller digitalt input
 • Analog input og output referenceniveauerne kan indstilles til-9/14/16 /-18 /-20dBFS
 • Digital indgang har en sampling rate converter (understotter 32 til 216kHz)
 • Lydfiler forberedt pa en computer kan spilles tilbage (hvis du er i et format, der understottes til afspilning af denne enhed)
 • Oscillator funktion (440Hz, 1kHz, 10kHz)
 • Input kontrol funktion tillader input signaler er output uden optagelse
 • Opdatering er muligt
 • EI core transformer brugt i power supply afdeling
 • Dual mono kredslob fjerne interferens mellem venstre og hojre-kanaler
 • Fuldt afbalanceret kredslob indse lav stoj
 • 128 x 64 OEL display med en bred betragtningsvinkel
 • 24-dot stereo LED niveaumalere med justerbar lysstyrke gor kontrol niveauer nemt
 • TCXO med 1ppm praecision
 • Backup hukommelse gemmer indstillinger, selv nar strommen er slukket
 • Blaeserlose design eliminerer uonsket stoj
 • Aluminium frontpanel harmonerer med andre studie udstyr design
 • Operation muligt bruger medfolgende RC-10 tradlose fjernbetjening
 • Standard 1/4 "hovedtelefoner jack giver 45mW/ch output
 • USB-port til USB-keyboard (understotter USB 1.1)
 • USB-port til USB opblussen drive (understotter USB 2.0)
 • XLR digital input/output (understotter AES3 *-2003 og IEC60958-4:AES / EBU formater)
 • RCA Coaxial digital input/output (understotter IEC60958-3:S / P DIF-format)
 • BNC digital input/output til DSD (understotter SDIF-3 og DSD-raw formater)
 • RCA analog Ubalanceret indgang/udgang
 • XLR analog balanceret input/output
 • VVM 1U rackmount storrelse
 • RoHS kompatible

For detaljerede specifikationer kan du se PDF overst pa denne liste.

* Ma ikke bruge en tradlos fjernbetjening, nar du bruger flere enheder undtagen ved hjælp af funktionen cascade. Venligst tage 1U eller flere tomme plads over DA-3000 for ventilation.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.