Steinberg UR824 USB Audio Interface

5.098 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 3 Januar 2017
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 22506

 • 24-bit/96 kHz USB 2.0.
 • DSP monitor med ingen ventetid.
 • Inkluderer Cubase AI 6.
 • Ord ur I/O med 2 BNC-stik.
 • 8 D-Pre klasse-A Mic Preamps

Steinberg UR824 USB Audio Interface

detaljer

Leverer uberørt lydkvalitet, lydkortn UR824 lyd perfekt kombinerer højhastigheds USB 2.0 forbindelse med afbalanceret analog og digital input og output i forskellige formater.

Produkt Ref: 22506

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Den UR824 frontpanel vært to Neutrik combo TRS/XLR stik til balanceret mikrofon/line input med switchable 48 volt phantom power og Hi-Z, pad trykknapper for signal dæmpning, få kontrol med peak indikatorer. På den modsatte side er der en enkelt output niveau drejeknap, så du kan let justere niveauer af otte line output signaler sammen med to hovedtelefon stik, hver med en dedikeret level kontrol. Udgangssignalet skal kontrolleres af frontpanelet rotary vælges via softwaren.

Bagpanelet indeholder seks Neutrik combo TRS/XLR indgange og otte analog afbalanceret TRS udgange samt to par af optiske ADAT input og output. Om bord er også to BNC-stik til switchable word ur input og output. Udviklet ved hjælp af avancerede teknologier til at tilbyde problemfri skalerbarhed, denne blanding og optagelse lydkort tilbyder muligheder for at udvide antallet af analoge indgange og udgange på tværs af systemet via ADAT til at levere op til 24 input og output kanaler.

For signal synkronisering udstyret lydkortn UR824 også med JetPLL, et patent-ansøgt løsning for audio netværk jitter. JetPLL giver samme præstation som traditionelle, dyre clocking løsningerne i verdens bedste professionelle clocking produkter.

Med formåen udvidet I/O lader UR824 lydkort dig tilslutte et utal af udstyr og instrumenter, signalerne som kan også fodres via dens højhastigheds USB 2.0 forbindelse til din computer til at blande og optagelse på en maksimal lyd opløsning på 24 bit og 96 kHz.

Funktioner og specifikationer:

 • 24-bit/96 kHz USB 2,0 audio interface
 • Analog 8 i og 8 ud med 8 D-Pre klasse-A mic preamps støtte + 48 V
 • 2 par af ADAT optisk I/O (fordobler som S/PDIF) give 16 i og 16 ud (S/MUX kompatibel, 8 i og 8 ud ved 96 kHz)
 • Latency-free DSP-drevne monitor med en REV-X rumklang og 8 kanal strimler med enhver DAW ved hjælp af den nyeste dspMixFx teknologi
 • Native VST 3 plug-ins af REV-X og Sweet Spot Morphing Channel Strip desuden indeholdt
 • 2 separate hovedtelefon busser med enkelte udgange
 • Ordet ur I/O med 2 BNC stik plus JetPLL ultra-lav jitter støtte
 • Cubase AI 6 musik produktion software inkluderet
 • Cross-platform kompatibilitet til Mac OS X og Windows

Bemærk: Steinberg USB audio interfaces, er nu ukompatibel med OS X 10.11.1. Siden udgivelsen af 10.11.1, Steinberg har opdaget et problem med lyd udfald, der kan variere afhængigt af systemet. Steinberg undskylder for enhver ulejlighed, dette problem kan forårsage, og arbejder i øjeblikket på en løsning på dette problem.

Klik på en fuld liste over Steinberg produkter, der er kompatible med OS X 10.11.1, her .

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.