Sontronics Sigma aktive båndet Mic

 • Video 1
kr. 4.515 NORMAL PRIS kr. 5.372 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 21 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 21 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 293
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Sontronics Sigma Active båndet Mic
 • Phantom Powered båndet mikrofon
 • Fungerer godt på kilder med højfrekvente Bias
 • Brug med orkestrale, klaver & akustiske instrumenter
 • Leveres med Shockmount & Aluminium Flightcase

Sontronics Sigma aktive båndet Mic

detaljer

SIGMA er en af Sontronics' mest populære mikrofoner sejlsport moderne teknologi, vintage stil og værdi for pengene. Inspireret af de Klassiske vokalister af Swing æra, Sontronics' tanker bevæget sig væk til de simpelthen uforglemmelige stemmer Nat King Cole, Billie Holiday, Louis Armstrong og Ella Fitzgerald.Produkt Ref: 9126

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

SIGMAS specialgrafit er at genskabe de silke, rige toner, som vi hørte fra disse gamle optagelser, men uden den pop og crackles. Punchy lav og midten af frekvens respons kombineret med en leverer Højfrekvens-roll-off producere et meget naturligt billede, næsten gør det instrument eller vocal lyd, ligesom det er på Værelset med dig!


SIGMA er phantom strømforsyning og sit output er aktivt afbalanceret, hvilket betyder, i modsætning til de fleste transformator-baserede bånd mikrofoner, det ikke lider af impedans forkert problemer og lav output følsomhed. Faktisk, det er så let at bruge som nogen andre Sontronics kondensator mikrofon - bare Tilslut det til din Preamp og spil!

Sontronics circuit design leverer nogle af de laveste self-noise tal for enhver båndet mikrofon på markedet og aluminium båndet elementet selve er mindre end 2 mikrometer tykke, som alle går til at gøre en meget nøjagtig og lydhør mikrofon.

Unikke shockmount systemet er ekstremt effektive og muliggør mikrofonen skal placeres tæt på kilden med fuldstændig isoleret fra støj overføres via mic stativen. Ansøgninger om SIGMA mic er virkelig varierede, men Broadcast, Vocal, akustisk, Orchestral og trommer og Perkussion er et par indstillinger du kunne overveje.

Tryk på anmeldelser

"Sigma er dejlige.... det er så solid og føles som en klassiker fra Motown æra. Sådanne varm, afrundet godt respons også."

Alain Johannes, producent/Engineer

Funktioner/specifikationer

 • Response: 20 Hz - 15 kHz
 • Følsomhed: 18mV/Pa - 33dB dB (0dB = 1V/Pa @ 1, 000 Hz)
 • Polære mønster: Figur af otte
 • Impedans & le; 150 Ohm
 • Ækvivalent støjniveau: 14dB (A-vægtet)
 • Max SPL (til 0,5% THD @ 1, 000 Hz): 125dB
 • Strømkilde: Fantom power 48V
 • Connector: Tre-pin XLR-M

Klik på knappen nedenfor Hvis du vil have vist den fulde brugervejledning til Sontronics Sigma båndet Mic .

Inkluderer nu: EZ trommeslager Lite:

EZdrummer Lite er den strippet ned version af multi-microphone tromle-samplerens EZdrummer. Det er udviklet til musikere og producenter har behov for et kompakt, prismæssigt overkommelig, let at håndtere plug-in uden at kompromittere lydkvalitet eller kontrolelement.

Visualiseret trommer i brugerlydkortn kombinere audition lyde og drumkit konstruktion. Den omfattende træk og slip midi-bibliotek sætter brugere for at oprette en stor drumtrack i mindre end fem museklik. Til mere avancerede håndtering, kan brugere styre mikrofon afblødning og niveauer mellem trommer ved hjælp af interne mixeren. Mixeren tillader også stereo og flersporet rute til værten via én enkelt plug-in, og takket være den anden generation Toontrack trommer komprimering (TPC), systemkrav holdes på et minimum. Trommer i EZdrummer Lite blev indspillet, produceret og spillet af bedst i virksomheden i Avatar Studios i New York.