Sontronics Saturn Multi mønster kondensatormikrofon

kr. 6.515 NORMAL PRIS kr. 7.793 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 21 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 21 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 423
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Inkluderer gratis 3 Meter XLR kabel
 • Sontronics Saturn Multi mønster kondensator Mic
 • Multi mønster kondensatormikrofon
 • Road testet af UK producenter
 • All-Rounder-vokal, Guitar, trommer, orkester & mere!

Sontronics Saturn Multi mønster kondensatormikrofon

detaljer

Den Sontronics SATURN er blevet udviklet med hjælp fra topproducenter, kunstnere og undervisere fra hele verden til at sætte en ny standard i fleksible mikrofon præstation og højkvalitets lydgengivelse. Den retro-stil SATURN, hvis design er inspireret af den klassiske vokal mikrofoner fra 1940 og 50 'er, er den ideelle all-round studio mikrofon. Det vil give dig helt detaljeret, raffineret resultater, uanset hvad du sted foran den. Denne pakke indeholder også en gratis 20ft høj kvalitet SubZero XLR kabel.



Produkt Ref: 62114

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

SONTRONICS SATURN

Multi-mønster kondensatormikrofon

SATURN multi mønster kondensatormikrofon fra britisk mærke Sontronics er et must-have for enhver studio takket være dens forbløffende alsidighed, imponerende stamtavle og frem for alt dens utrolige lyd.

Designet af Sontronics' grundlægger Trevor Coley og udviklet med input fra Super-producer oversvømmelse (U2, PJ Harvey, The Killers, Nine Inch Nails, Smashing Pumpkins), Sontronics SATURN er en af de eneste studio mikrofoner tilgængelig, der kan ærligt prale det lyder fantastisk på hvad du sætte det foran (og disse er ordene fra dem, der bruger det, ikke bare Sontronics, sig selv!).

Indfange den visuelle appel af Klassiske vokal mikrofoner fra 1940 og 50ere, SATURN blev oprindeligt designet med vokal i tankerne, men under udvikling oparbejde flere mønstre blev tilføjet (SATURN har et valg af fem i alt) og de elektroniske kredsløb sammenknebne for at fange de bedste egenskaber af hvad du? re optagelse.

Sontronics SATURN kan prale af fem polar mønstre? nyre, subcardioid, Kuglemikrofon, hypercardioid og figur-af-otte - omstillelig fra en dial foran på mic. Sine håndlavede, Guld-Forstøvet kapsel sidder suspenderet i et gitter som selv er forår-monteret inden for den cirkulære ramme, tilføje ekstra niveauer af stødabsorbering oven i det, som den unikke Sontronics shockmount.

Du har også en tre-trins dæmpning eller pad skifte (0, -10,-20dB) og en tre-trins high-pass filter (lineær, 75 Hz, 125 Hz), og SATURN er forsynet med sin shockmount i en aflåselig aluminium flightcase.

Beskyttet af Sontronics? Unikke livstidsgaranti, SATURN anbefales til stort set alt (som oversvømmelse stolt erklærede, "der er intet, denne mikrofon kan? t do... godt!"). Bruge det til sunget eller talt vokal, guitarer og andre akustiske instrumenter, guitarforstærkere, trommer, overhead og roomservice, mikrofon, ensemble og Chorus optagelse, streng... Uanset hvad du bruger det for dig? ll være imponeret over resultaterne. Den eneste grænse med SATURN er din egen kreativitet!

Anmeldelser

"Saturn er virkelig en øverste stykke sæt. Ingen EQ nødvendigt det behandlet alle dynamics fortræffeligt og var virkelig åben og nuværende uden at lyde behandles."

Paul Staveley O'Duffy, Producer/sangskriver

".. .den SATURN har wowed mig og alle mine klienter med sin fantastiske resultater på noget jeg har stukket det foran. Vokal er varm og valvey-klingende, klaver er sprød og ren og afrundede, strenge er fantastisk, akustisk guitar er betagende, jeg har selv givet det en hamren med trommer og det kommer op med varerne, der hver gang. Den bedste ting jeg nogensinde har investeret i for studiet, langt!"

Sontronics bruger anmeldelse

Specifikationer

 • Fem-mønster kondensatormikrofon
 • Leveres i flightcase med unikke shockmount
 • Vejen-testede af top producenter herunder oversvømmelse og Alan Moulder
 • Utrolige studio all-rounder
 • ideel for vokal, voiceover, klaver, guitar, forstærkere, trommer, percussion, strenge/messing/træblæser (solo eller ensemble), kor, værelse/ambient, overhead
 • omfattet af Sontronics' levetid garanti

Specifikationer

 • Mikrofon type: Multi-mønster kondensator
 • Polar mønstre: Omni, subcardioid, cardioid, hypercardioid, af ottetal
 • Pad: 0, -10dB,-20dB
 • High-pass filter: Lineær, 75Hz, 125Hz
 • Frekvensgang: 20 Hz til 20 kHz
 • Følsomhed: 20mV/Pa-32dB ±1dB (0dB = 1V/Pa 1, 000Hz)
 • Impedans: -200 ohm
 • Tilsvarende støjniveau (A-vægtet14dB
 • Max. SPL (for 0,5% THD @ 1, 000Hz): 130dB
 • Kraft kilde: kræver fantomfødningen 48V ±4V
 • Stik: 3-pin XLR
 • Dimensioner: 164 x 50 x 32 mm
 • Vægt: 673 g (1176 g med shockmount)
 • Leveres med: shockmount, flightcase