SSL XRack 4 linje indgangsmodul XR623

7.079 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 6 September 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 460 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 43866

 • 4 linje indgangsmodul.
 • Til Line Input modul til sporing.
 • Fire linje niveau indgange med uafhængig Pan og niveau kontrol.
 • Rute til Master Bus eller optage Bus.
 • Indsæt punkter på hver kanal

SSL XRack 4 linje indgangsmodul XR623

Detaljer

SSL XRack 4 Line Input modul er perfekt alternativ til de otte Input modul tilbyder fire indgange hver med funktioner, der er egnet til sporing proces eller kombinere linje niveau kilder i en definitive mix. Hver indgang er udstyret, Pan og niveau kontrol, Solo, Indsæt forbindelse og routing til enten post eller Main Stereo Bus.

Produkt Ref: 43866

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Modulet SSL X-RACK fire kanal Input tager fire linjeniveau monosignaler, hver med deres egen solo, lydstyrke og panorering kontrol og offerss muligheder til at dirigere dem ind i X-Rack Master Bus eller post Bus. Alle input af SSL X-RACK fire kanal har også sin egen Indsæt punkt at medtage andre X-Rack-moduler (eller outboard enheder), som kan skiftes i signalvejen. Kombinere flere fire kanal Input moduler, en 28-indgang, kan to stereo SuperAnalogue mix bus oprettes i et enkelt X-Rack kabinet.

X-Rack er et modulopbygget rack system, herunder en unik Total Recall kapacitet. Det har den samme SuperAnalogue behandling som XL 9000 K serien konsol, X-Rack nu sports fem valgfrie moduler - fire-kanal Input, Master Bus, mikrofon Amp, kanal EQ og den oprindelige Dynamics modul. Denne kombination nu gør det muligt at arrangere X-Rack som en stand-alone mixer og analog opsummering system, eller som en stå alene behandling løsning for studio og levende programmer eller arbejde med de fleksible skær af en AWS 900 til at give en komplet 'SSL' kanal behandling løsning til konsollen.

Funktioner

 • Line indgangsmodul til sporing
 • Fire linje niveau indgange med uafhængig Pan og niveau kontrol
 • Rute for at beherske bus eller optage bus
 • Indsæt punkter på hver kanal