SSL XLogic MADI i/o-Bundle, MADI AX og MadiXtreme 64 kort

kr. 18.503 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 11 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 11 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 1.203
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • MIDI Input og Output
 • Opretter forbindelse til Mixpander Via ekspansion Bus Port
 • Ord/SuperClock Input og Output
 • 24 analoge indgange og udgange
 • Opretter forbindelse til Mixpander Via ekspansion Bus Port

SSL XLogic MADI i/o-Bundle, MADI AX og MadiXtreme 64 kort

detaljer

SSL Solid State logik i/o-pakke indeholder SSL XLogic Alpha Link MADI AX audio lydkort og MADI Xtreme 64 kort. SSL XLogic Alpha Link MADI AX er en professional-bedømme AD/DA konverter med 64 kanaler Fiber Optic digital I/O, plus 24 analoge indgange og udgange. MADI AX er det ideelle valg for enhver audio professional giver dig et stort udvalg af digitale og analoge tilslutninger til at behandle og konvertere en række input signaler. MadiXtreme 64 har en optisk MADI stik til 64 samtidige I/o, hvilket gør den ideel til live optagelse og studio applikationer ens.

Produkt Ref: 43915

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

SSL XLogic Alpha Link MADI AX

Professionel kvalitet konvertering

SSL XLogic Alpha-Link MADI AX er designet til professionel kvalitet konvertering giver dig mulighed for at udnytte den nyeste teknologi for at opnå optimal lyd kvalitet og præstation. Det inkluderer SSL & rsquo; s egen premium-kvalitet konverter teknologi gør det muligt at opnå en optimal målefrekvens på op til 96 kHz. Alpha-Link MADI AX tillader dig at konvertere mellem analoge, optiske digitale MADI og 24 digitale ADAP lightpipe digital I/O samtidigt. Sin brede række tilslutningsmuligheder og høj kvalitet audio præstation gør MADI AX ideel til live-optagelser og studio applikationer ens.

Alsidig tilslutning

SSL XLogic Alpha-Link MADI AX byder på et bredt udvalg af analoge og digitale i/o, hvilket gør den ideel til konvertering af stort set alt du har brug for. Enhed funktioner 24 analoge indgange og udgange (12 par) med Custom SSL konvertering teknologi til at opnå optimal lydkvalitet i heleBagpanelet analog tilslutning er udstyret med en standard 24 pin D-Sub til forbinder velafbalanceret indgange. Lossless 64 kanals Fiber Optic MADI digital audio I/O kan bruges med en række SSL-enheder, herunder MadiXtreme, MX4 eller Delta-Link computer interfaces, åbne op for en ny verden af udvidelse samtidig også giver dig mulighed for at kaskade flere Alpha-Link enheder for at skabe kraftige-systemer. Et BNC World Clock sync In/Out forbindelse er også inkluderet, så du kan opdatere din Verdensur, når der er behov for ekstra præstation til prisen. Alle input desuden og output kanaler kan bruges samtidig i enhver konfiguration med støtte til Fs og 2As formater i enten højhastighed eller arv tilstande.

Design & konstruktion

Alpha-Link MADI AX har et slankt, elegant æstetisk med en all-metal-kabinet stående på kun 2U i størrelse, hvilket giver en opstartbare enhed med intuitiv panel kontrol. Det giver en avanceret input/output routing matrix brugt til at konfigurere globale forbindelser mellem de forskellige I/O forbindelser gør alle blandinger muligt. Tilstand indikator lysdioder og 24 trefarvet niveau lysdioder displayet præcis visuel tilbagemelding til alle dine forbindelser, så du kan nemt overvåge dit signal niveauer oven på fluen.

SSL MadiXtreme 64

Ekspansiv MADI Tilslutning

MadiXtreme 64 er en et udvidelseskort, der er designet til en interval af SSL enheder, giver dig med dig en PCIe-lydkortet for både mac og PC tilbyder op til 64 samtidige i/O'er i en kompakt og nem for at installere kortet. MadiXtreme 64 udnytter Fiber Optic MADI teknologi med den revolutionerende PCIe-Core Audio Pipeline teknologi til at opnå ekstraordinære lyd kvalitet i hele. Lossless optisk MADI forbindelsen er den ideelle partner for SSL & rsquo; s Alpha-Link audio omformere. Høj hastighed og enestående båndbredde sikrer maksimal præstation værdi og lyd kvaliteten, med driverne at være fuldt multi klient i stand til, så du kan access enheden fra flere forskellige programmer samt giver mulighed for flere kort pr. system. Det omfattede også en Wordclock-stik (software kontrolleret som input eller output) så du kan køre til en maksimal prøve bithastighed på 192kHz, hvilket gør den ideel til live-optagelser og anlæg både.

Funktioner

SSL XLogic Alpha Link MADI AX
 • 56 eller 64 MADI digitale indgange og udgange på op til 48kHz, 28 eller 32 MADI digitale indgange og udgange på op til 96kHz
 • 24 analoge indgange og udgange med SSL forbedret AD DA på op til 96kHz på D-Sub-stik (til brug med D-Sub til XLR væve).
 • Word/SuperClock input og output. Video Sync input funktionalitet for WordClock input: Video-synkronisering. signal kan konverteres til WordClock internt og overføres via WordClock udgang.
 • MIDI input og output.
 • Opretter forbindelse til Mixpander via ekspansion Bus port.
 • Alle input og output kanaler kan bruges samtidig i enhver konfiguration.
 • Omfattende input/output routing & mode valg matrix
 • Analog input/output måling via 24 trikolore lysdioder
SSL XLogic MadiXtreme 128 Digital Audio Interface
 • PCIe Halvlang kort, enkelt-sporede PCIe v1.1-3,0
 • 2 x MADI I/O (optisk)
 • 1 x Wordclock-stik (Software kontrolleret som Input eller Output)
 • Mindste systemkrav: Windows: Windows XP (SP2) eller Vista (32-Bit) Intel eller AMD-konfiguration med en gratis PCIe Slot, Mac OS: Mac OS X 10.4 (Tiger) eller Mac OS X 10.5 (Leopard) G5 eller Intel Mac med en gratis PCIe-stik
 • Kanal count: 112/128Ch@44.1/48k, 56/64Ch@88.2/96k, 28/32 Ch@176.4/192k

Bemærk: PCIe (PCI Express) er ikke kompatibel med PCI eller PCI-X

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.