SSL Live-optager med MadiXtreme 128

kr. 38.604 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 11 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 11 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 2.509
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Live & Broadcast produktion DAW optager / afspiller
 • DAW-optager/afspiller Software, MADI Audio Interface & Host PC
 • Forbinder direkte til enhver optisk MADI udstyret enhed
 • 128 kanal (2 x 64 Ch I/O) optisk MADI Tilslutning
 • Unikke krak opsving funktioner

SSL Live-optager med MadiXtreme 128

detaljer

SSL Live-optager er designet til situationer, hvor en robust og pålidelig høj-kanal-count-optager/afspiller er nødvendigt i et miljø med live-optræden. Professional-bedømme live optageren er det ideelle valg for enhver live audio professional, så du kan optage live-optagelser med uberørt audio kvalitet. Denne pakke inkluderer også MadiXtreme 128 for yderligere I/O med op til 128 samtidige indgange for ekspansiv connectivity.

Produkt Ref: 43933

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Live-optager

Live-optager system består af en fuldt arrangeret og sættetid testet 1U PC forsynet med en 128 kanal SSL MADI Audio Interface og med Soundscape V6.2-optager/afspiller software installeret. Hvert system er leveret med en disk image at vende tilbage til en frisk system, efter at hver projekt enkel og strømlinet. Live-optager-PC er en ekstremt høj kvalitet 1U enhed med 4 x front RAID Laesseramper pre monteret med to SSD drev. Live-optageranlægget er tilsluttet en FOH eller Broadcast produktion konsollen (direkte eller via en Router) bruger 2 x 64 kanals optisk MADI forbindelser. Live-optager understøtter MTC og MMC via MIDI over Ethernet (eller enhver anden MTC/MMC i stand til USB Synchronizer eller Midi Interface) til eksterne system transport control og kan synkronisere via MADI eller Word ur (via BNC). Video Sync kan støttes via lavpris 3rd part hardware. Softwaren også funktioner avancerede crash recovery rutiner, der vil hente ufuldstændige lydoptagelser på reboot efter en vært system katastrofalt svigt som pludselig strømsvigt.

Soundscape Software

Soundscape software er en kraftig lyd kun multi-track DAW-optager/afspiller. Soundscape V6.2 har SSL'S 'Pro konvertere' teknologi indbygget, så du kan eksportere indspillet multi-track sessioner for studie baseret redigering og miksning ved hjælp af en "Gem som" kommando i fil-menuen. Dette eksporterer en række formater, der er kompatibel med et udvalg af populære DAW pakker herunder; Native Pro Tools 8 & 9 (.ptf) sessioner, Cubase/Nuendo spor arkiver, Final Cut XML og Samplitude/Sequoia Rediger lister. Audio optagelser gemmes som standard som Broadcast WAV filer og naturligvis kan disse også blive tilgået og anvendte for mere traditionelle tilgange til projektet eksport, hvis nødvendigt. Soundscape også giver session import fra de samme udvalg af understøttede DAW og kan bruges som en spiller for fuld multi-track sessioner til live-optræden.

MadiXtreme 128

Den Solid State logik MadiXtreme 128 PCIE multikanals Digital Audio Interface leverer du med to optiske MADI stik, der gør det muligt at udnytte op til 128 simulteanous i/O'er, at opnå høj hastighed præstation. PCIe Halvlang kortet er ideel til brug med andre SSL enheder asuch enhederne SSL Alpha-Link MADI AX og MADI SX. Hver MADI havne også fungerer som redundante multikanals feeds, samt at kunne bruge dem i programmer, der kræver et højere antal i/O'er til optagelsen, blanding eller playoutDu kan opnå prøve priser spænder op til 192kHz for ekstraordinære lyd kvalitet og præstation og Worldclock connector gør det muligt at forbedre præstationn med eksterne opgraderinger.

Funktioner

 • Live og Broadcast produktion DAW optager / afspiller
 • Eksporterer direkte til ProTools (8 & 9), Cubase/Nuendo, Final Cut og Samplitude/Sequoia
 • Kombination af DAW-optager/afspiller software, MADI audio lydkort og vært Datamaskine
 • Sluttes til enhver optisk MADI udstyret enhed; Konsol, Router m.m.
 • 128 kanal (2 x 64 ch I/O) optisk MADI connectivity
 • 128Ch@24bit/48kHz eller 64Ch@24bit/96kHz optagelse
 • Understøtter MTC og MMC Sync/fjernbetjening via MIDI interfaces eller MIDI over Ethernet
 • Unikke crash opsving funktioner
 • Ultra stabil software med eksemplarisk SSL optagelseskvalitet
 • Live-optager MX4 inkluderer alsidige DSP powered software mixer & behandling
 • Tilføje SSL Alpha-Link konverteringsprogrammer til Live-optager MX4 for lokale I/O & tillid monitor
 • Live-optager 128 mulighed for miljøer, hvor ingen lokale I/O er nødvendigt
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.