SSL Duende X-fase Plug-in

2.410 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 26 August 2016

Tilføj til kurv

30 dag penge tilbage garanti hvis returneres uregistrerede og forseglet

30 dag penge tilbage garanti hvis returneres uregistrerede og forseglet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 157 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 46280

 • Frekvens specifikke fase Control.
 • Hyppighed og Q kontrol.
 • Delay indstilling i en række formater.
 • L, R eller L & R drift.
 • A & B Preset Switch For indstillinger sammenligning

SSL Duende X-fase Plug-in

Detaljer

Fase sammenhængskraft er en stor del af hvad giver SSL sin sonic skelnen og et nøgleelement til hvorfor store ingeniører forstå betydningen af fase når optagelse og mixing, finde det lettere at oprette fantastiske blander ved hjælp af SSL-teknologi. Om fastsættelse af fase problemer i indspillede materiale kan være udfordrende og er ikke let rettet ved hjælp af EQ, Delay eller simpel fase inversion. Dette er, hvor X-fase kommer.

Produkt Ref: 46280

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

X-fase er en All-pass Filter plug-in tilbyder bruger manuel kontrol og den højeste kvalitet svar. Det giver brugeren mulighed for tilføje en faseskift (eller fase forskydning) på en bestemt frekvens i en signal. Andre filter typer gevinst på udvalgte frekvenser er ændret, mens en All-pass Filter gevinst forbliver uændret i hele signalet. Dette er nyttigt til at korrigere fase problemer med mikrofoner, når du optager. X-fase kan også brugt til at oprette et filter, kam ved at tilføje et filtreret signal til en ufiltreret version af den samme signal. X-fase kontrol er enkle, med en frekvens kontrol, der vælger en ønskede frekvens, fase forskydning skulle anvendes, en Q kontrol indstilling af hældningen af kurven for korrektion skal anvendes på tværs af signalet og en fase inverter knap gør det muligt for fasen af filteret til at blive vendt 180 grader.

En separat Delay sektion kan anvendes på hele signalet for bredere tid justering af signalet. Den Delay kontrol består af en forsinkelse kontrol, som kan indstilles til at vise og justere i sekunder, millisekunder, prøver, meter eller fod og et sæt knapper til finjustering.

Den samlede plug-in kan indstilles til at ændre enten L, R eller begge L & R. X-fase kan automatiseres via standard DAW Automation data og har A & B Preset "slots" med en A / B skifte til nem sammenligning af to forskellige kombinationer af indstillinger. Der er Input og Output meter med Input og outputniveau kontrol.

Funktioner

 • Frekvens specifikke fase kontrol
 • Hyppighed og Q kontrol
 • Delay indstilling i en række formater
 • L, R eller L & R drift
 • A & B Preset switch for indstillinger sammenligning
 • Fuld DAW automation for alle kontrolelementer