Radial isterning IC-1 afbalancerede linje Isolator / Hum Eliminator

Radial isterning IC-1 afbalancerede linje Isolator / Hum Eliminator

detaljer
Radial isterning IC-1, afbalancerede en ultra-kompakt linje isolator designet til at passe inde i en tekniker værktøjskasse at eliminere hum og buzz forårsaget af Ground Loops i audio-systemer. Plug and play let at bruge, en blot forbinder isterning i serie med den ulovlige stykke udstyr til at løse jorden loop. Isterning vil stille og roligt gå på arbejde som det fjerner hum og buzz uden at kompromittere signalkvaliteten.

Produkt Ref: 58231

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
Måler mindre end 4" x 1 ½" x 1 ½"(10.16 x 3,81 x 3,81 cm), kompakt designfunktioner en XLR-F input på en ende og en XLR-M udgang i den anden med solid 16 gauge stål konstruktion og holdbare pulver coat finish. Stål yderstof giver fremragende afskærmning mod elektromagnetiske felter genereret af strømkabler, lysdæmpere, motorer og strømforsyninger samtidig være betydeligt mere robuste - en meget vigtig fordel koncert touring og AV udlejning huse hvor de hurtige tempo miljø kan ofte være meget hårdt på gear. Forbindelsen til og fra isterning er færdig ved hjælp af standard 3-pin XLR kabler. Det er også udstyret med en jorden lift switch til yderligere medvirke til at reducere støj.
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.