Radial SB5W WallDI Wall Mount direkte boks

  • Wall Mount
  • Mono og jorden Lift knapper
  • Niveau drejeknap
  • Decora væg plade
  • Nemt at Interface til bærbar computere og IPhones.

Radial SB5W WallDI Wall Mount direkte boks

detaljer

For at medvirke til at reducere kabelrod pa scenen eller i studiet, besluttede Radial at oprette en Stereo DI box, der kan monteres pa vaegge. Det er en enkel losning pa et faelles problem og er meget let at gennemfore. Den let passer ind i standard lyskontakt elektriske kabinet og beskaeftiger en Decora vaegpladen daekning for pasform og finish. WallDI kraever ikke lokale kraftoverførsel og sluttes nemt til din bærbar computer eller smart telefon. Kontrollen inkluderer mono og jorden lift knapper samt en niveau drejeknap.

Produkt Ref: 43260

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

SB5W er en stereo direkte boks, der passer inde i en standard lys switch elektriske kabinet og har en Decora vægpladen dække for pasform og finish. Designet er helt passiv, er ingen lokale kraftoverførsel nødvendig. Valg af RCA- eller 3,5 mm mini TRS input gør det nemt at lydkort til laptops og iPhones. Et simpelt niveau control angiver output. Dette er udvidet med et sæt & glemme kontakten for at opsummere den stereoplade lydelig fil til mono plus en jorden lift til at reducere hum og buzz forårsaget af jordloops, der ofte vises når en lydkort computere og video projektorer med professionelt audio udstyr. Forbindelser fra SB5W er lavet med simple skrue-down terminaler og slips wraps for trækaflastning. Fremstillet i Canada af 16 gauge stål, elektronik er helt lukket inde i en metal at reducere modtageligheden fra udefrakommende magnetisk indblanding.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.