Primacoustic Tripad mikrofon holder isolator

136 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Vare på ordren med vores leverandør

Denne vare er blevet beordret fra vores leverandør, og vi i øjeblikket afventer levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 7 September 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 17227

Primacoustic Tripad mikrofon holder isolator

Detaljer

TriPad er et stativ mic stativ anordning til formål at forhindre vibrationer fra scene og gulv i at forstyrre din Mikrofon.

Produkt Ref: 17227

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Ved afkobling mic stativet fra gulvet, kan TriPad væsentligt reducere resonans oprettet af trommer, bas, fod trampen og fod-fald. Passer til populære mic stativer, og fremstillet af high-density åbne celle skum som kan klippes til at passe til foden på stativet og forbliver vedhæftet. TriPads kommer i et sæt af tre med deres egne beskyttende opbevarings æsker.

Bemærk venligst: Holder er ikke inkluderet