Primacoustic Dracula forskydning Mount til Broadway paneler

652 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 18 August 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 42 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 13990

 • Simpel monteringssystem nogen kan gøre! .
 • Perfekt til alle typer anlæg .
 • Let at flytte uden europæiseret vægge .
 • Valg af muren, hjørne og forskudte impalers

Primacoustic Dracula forskydning Mount til Broadway paneler

Detaljer

Primacoustic forskydning impalers tilbyder en effektiv metode til at øge bas absorption ved at indføre en air rum bag panelet. Denne unikke Dracula har et U-formet design med pivotering DART til venstre eller højre installationer. Svarer til at for en typisk 2" x 4" gør det let at bruge sammen med standard bygning forsyninger den dybe 3½ "standby-off. Ved at tilføje klippehulen, kan der opnås en yderligere oktav af bas dæmpning!

Leveres i en pakke 8.

Produkt Ref: 13990

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Hver Dracula funktioner en række skarpe fremspringende Dart, at trænge ind på panelet for at sikre det på plads. Sikre paneler ikke få fjernes efter installationen, anvende en dab af konstruktion klæbemiddel til Dracula under montering processen tilføjer et andet niveau af sikkerhed og reducerer mulighed for manipulation. Impalers er installeret ved hjælp af typiske ark rock ankre og skruer.

Alternative anlæg, der kan anses inkluderer direkte skrue ned ved hjælp af en lang skrue og bevare washer. Dette sker typisk ved hjælp af en standard skrue og et bredt over washer for at holde panelet på plads. Dette er en god indstilling i industrielle anlæg hvor paneler kan finde sig i harms måde eller skal være sikret på lofter. Velcro er også en mulighed, hvor lys pligt installationer er nødvendige. Til permanente installationer anvendes konstruktion klæbemiddel endelig ved at anvende en generøs bead omkring omkreds og derefter passage fra hjørne til hjørne. Bruge en overflade Dracula for at forankre panelet mens de klæbende kur.

Uanset paneler dit valg, Broadway er sikker på at give en stor leder og effektiv installation!