Novation Audiohub DJ og levende producent bundle

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
kr. 3.326 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 5 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 5 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 216
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Novation Laptop DJ og Producer bundle
 • Inkluderer AudioHub USB Audio Interface.
 • Launch Control XL
 • KRK KNS 6400 hovedtelefoner
 • Neo 2 Meter RCA kabel

Novation Audiohub DJ og levende producent bundle

detaljer

Den Novation Audiohub DJ og Producer bundle er perfekt til kunstnere, der ønsker en professionel men bærbar setup for live produktion og DJing. Den Novation Audiohub 2 x 4 er en USB audio lydkort med Focusrite lyd indeni, for høj kvalitet elektronisk musikproduktion. Til huse i en elegant endnu hård aluminium chassis, det giver to ultra-lav latency indgange og fire super højt output. Dette er parret med den Novation indlede Control XL, som nemt kan tage sig af alle dine MIDI control og er drevet fra Audiohub. For at afslutte pakken har vi inkluderet et par af KRK KNS6400 hovedtelefoner og NEO høj kvalitet RCA kabel.

Produkt Ref: 53826

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Novation Audiohub 2 x 4

Novation Audiohub 2 x 4 er en kompakt audio lydkort og USB hub med 'Focusrite lyd inde', designet af høj kvalitet elektronisk musikproduktion Novation har indgået en aftale med legendariske lyd producent Focusrite, at hæve din lydkvalitet med ekstraordinære 96 kHz, 24-bit lydkvalitet. Prøven uberørt lyd i - get uberørt lyd ud.

Til huse i en hård aluminium chassis, det sætter på få sekunder og de clutters skrivebordet, mens stadig giver nem adgang til lydstyrkeindstillinger Novation designet dette for gigging elektronisk musikproducer. Det er kompakt, pålidelig og opbevaret i en hård aluminium sag. Det er så robust som interfaces får!

Premium matchede stereo RCA inputs mener du kan fange uberørt lyd og synth stereooptagelser. Levende musik skal være høj og ikke performer værdsætter rolig hovedtelefoner. Hver udgang på Audiohub 2 x 4 er blisteringly højt: de fire RCAs, de to afbalanceret jacks, og hvis du Tilslut strømforsyningen, hovedtelefon udgang for.

Ultra-lav latency præstation er afgørende for at spille live ved hjælp af input-signaler, som synths. Selvfølgelig kan du altid ramte en knap til direkte, latency-free monitor.

Novation har integreret tretal USB 2.0 havnebyer i Audiohub 2 x 4, så du kan tilslutte din Launchpad, keyboard controller, NI Maschine eller enhver anden USB gear til computeren på samme tid meget decluttering dit set-up. Mac-brugere kan simpelthen stikket og spille. PC-brugere få simpel, solid pålidelighed fra dedikeret lav latency drivere. Du kan endda tilslutte det alle til din iPad, hvis du Tilslut strømforsyningen og har et kamera connection sæt.

Audiohub 2 x 4 leveres med Ableton Live Lite, musik produktion software valg for utallige førende kunstnere, samt en imponerende samling af produktions-ready prøver fra den højt estimerede Loopmasters.

Novation indlede Control XL

Lancere Control XL er den ultimative mixer og enhed controller for Ableton Live. Fordyb dig i musikken ved hjælp af otte 60mm fadere og finjustere dine effekter, enheder og plug-ins med 24 LED-forstærket drejeknapper og 16 flerfarvede præstation knapper.

Bruges i tandem med Launchpad S kraftige 64 knapmatrix, lancere Control XL tilbyder en hidtil uset Live kontrol oplevelse. Uanset om du udløse klip i visningen session eller spille tromme stativer med tilfredsstillende LED feedback; Lancere Control XL justeres perfekt med Launchpad S uforlignelige 8 x 8 overflade. Du kan endda kombinere flere enheder for nogle alvorlige modulære mayhem!

Komplet med Ableton Live Lite, 1GB verden klasse Loopmasters eksempelindhold og rock-solid mixer integration lige ud af boksen, lancere Control XL vil fremdrive din Ableton Live-oplevelse til det næste niveau.

KRK KNS 6400 Professional lukket-Back hovedtelefoner

Denne Closed Back omkring-the-ear design KNS 6400 hovedtelefoner bringer dig tættere til din musik og i meget isolerede surround pads giver dig frihed til at fordybe dig i lyden uden at have din monitor mix flygte ind i åbne mikrofoner og holder live instrumenter ud af hvad du monitor. Under konsekvent og nøjagtig gengivelse af din musik eller blanding vil hjælpe dig med at opnå lige hvad den kunstner beregnet, især hvis kunstneren er du.

KRK hovedtelefoner giver en præcis lytteoplevelse, der tager dig fra personlige studie til kommercielt studie til on-the-go spor evalueringer og de tillader dig at præcist nyde din musik med konsekvent give udtryk filosofi og ærlig reproduktion topproducenter, studiemusikere, kunstnere og ingeniører er kommet til at stole på. KRK hovedtelefoner giver utroligt naturlige frekvensgang, der giver dig en referencestandard upåvirket af din placering.

Udtryk for at forblive tro mod karakter af KRKS klasse førende studio monitorer, udviklet med 25 års erfaring i studio lyd. Udnytte nyeste akustisk hukommelse skum teknologi, sikrer KNS 6400 klasse-førende præstation i både reproduktion og isolation.

Neo Oyaide d RCA klasse B 2M kabel grøn

Disse kabler til at forbedre din nogensinde alle lyd. Især, af synergieffekt med d USB-serien, de forbedre de lyd kvaliteter af DJ/O'er Serato SCRATCH LIVE eller NI TRAKTOR og projekt detaljer af lyd billeder. Selv om MP3-filer har tendens til at fremhæve støj eller lyd, der ikke er gunstig for menneskers ører, d RCA serien giver dig glat og stereoskopisk lyde og reducerer forvrængning og signaltab af dets fremragende elektrisk egenskab.

Om produktets planlægning for d RCA serien, overvejede vi den bedste kombination af vigtige materialer og faktorer som sin struktur, dirigent, isolator, afskærmning, ydre kappe og kontakt af stik.

Desuden hjælper egenskaben hi-definition afspilning til at gøre en god kvalitet fil optagelse for vinyl lyd fanger.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.